ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/34°
    ADANA
  • ANKARA
    13/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/28°
    IZMIR
  • KONYA
    14/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
CHP'li Kılıç: 'Kaçak sarayın kaçak danışmanları var'
CHP'li Kılıç: "Kaçak sarayın kaçak danışmanları var"
Galatasaray adım adım şampiyonluğa!
Galatasaray adım adım şampiyonluğa!
Erdoğan ABD'ye gitmiyor!
Erdoğan ABD'ye gitmiyor!
Bakanlıktan tavuk fiyatları için yeni hamle!
Bakanlıktan tavuk fiyatları için yeni hamle!
26 Mart 2024 Salı - 19:48

CHP'li Kınay: "Hak mücadelesini Karabağlar'da büyüteceğim"

CHP Karabağlar Başkan Adayı Helil Kınay, mahalle mahalle Karabağlar’daki vatandaşlarla buluşmaya tam gaz devam ediyor.

CHP li Kınay:  Hak mücadelesini Karabağlar da büyüteceğim

CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, güne Uşak Ulubeyliler Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlarla sohbet eden Kınay, önümüzdeki seçimin sadece bir belediye başkanlığı seçimi olmadığını belirterek, yandaşa hizmetle vatandaşa hizmetin seçimi olduğunu ifade etti. Konuşmasını sürdüren Kınay, “Bu ülkenin ne kadar büyük zenginliklerle bir arada olduğunu bilen ve her memleketin havasını almış birisiyim. Ailemden aldığım kültürde de kimin nereli ve kim olduğuna bakmadan; sadece iyi mi kötü mü, ahlaklı mı ahlaksız mı, ayrımını yapan bir kişi olarak büyüdüm. Yürüdüğüm yollarda kendi emeğimle geldim. Meslek odamda da toplumsal mücadelemde de herkesin hakkı için mücadele ettim. Şimdi gururla bu mücadeleyi Karabağlar’da büyütmek için adayım” dedi.

Muhtarlıkları ziyaret etti

Uşak Ulubeyliler Sosyal Yardımlaşma Derneği ziyaretinin ardından Kınay, Ali Fuat Erden Mahallesi Muhtarı Türkan Sivaşan, Yaşar Kemal Mahallesi Muhtarı Nezir Olur, Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi Muhtarı Fuat Sümbül, Salih Omurtak Mahallesi Muhtarı Abdullah Karslıoğlu ve Basın Sitesi Muhtarı Berna Soykan’ı ziyaret etti. Muhtarlarla mahallelerin sorunlarını konuşan Kınay, vatandaşların ihtiyaç duydukları hizmetleri sağlamak için 1 Nisan’dan itibaren çalışacaklarını ve gerçekleştirilecek projelerle yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak için adımlar atacaklarını ifade etti. Çocuklar için oyun parkları ve yetişkinler için uygun fiyatlı çay bahçeleri açacaklarını belirten Kınay, tüm vatandaşların nefes alabildiği sosyal tesislerin artırılacağını ifade etti.

Atatürk’ü ve cumhuriyeti tekrar hatırlatmamız gerekiyor

Muhtarlık ziyaretlerinin ardından Kınay, Basın Sitesi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada konuşan Kınay, “Emeğimizin ve hakkımızın çalındığı, bu kadar yoksulluk ve yolsuzlukla beraber hayatlarımızın elimizden alındığı günlerdeyiz, 22 yıldır bunları yaşıyoruz. 22 yıldır bu mücadelenin içerisinde kentlerimize sahip çıkıyoruz, hayatımıza sahip çıkmaya çalışıyoruz ama bu seçimde bambaşka gerçeklikler de var. Bu ülkede artık anayasanın, hukukun, adaletin, hakkın hükmünün kalmadığı, birilerinin iki dudağının arasında hayatlarımıza karar verildiği bir sürecin içerisinde cumhuriyetin ikinci yüzyılından bahsediyoruz. Bunu sık sık hatırlatmak gerekiyor, bu ülke yokluk ve yoksulluk içerisinde var edildi. 100 yıl önce birileri saraylarda, saltanatlarda o şatafatlı hayatını sürdürürken Anadolu insanının evindeki son ekmeğini vergi olarak alan, Anadolu insanı savaşlarda yıllarca, kadınlar o topraklarda babasız kalırken, eşleri yıllarca askerlik yaparken, saraylarda saltanatlara yetiştirmek için cebindeki ekmeğini verirken emperyalistlerin bu ülkeyi adım adım aldığı, her şeyimizi aldığı bir yerde biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bir avuç mücadele arkadaşıyla yokluk ve yoksulluk içerisinde cumhuriyeti kazandık. Bugün ise yine bizler evimizdeki aşımızla ekmeğimizi birileri için feda ediyoruz. Yine bizim olmayan savaşlarda bedelini biz ödüyoruz. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında hangi bedellerle bugünlere geldiğimizi unutanlara Atatürk’ü ve cumhuriyeti tekrar hatırlatmamız gerekiyor” dedi. Basın Sitesi Mahallesi’ndeki halk buluşmasının ardından Kınay, Yunus Emre Mahallesi Pazaryeri’ni ziyaret etti. Burada Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Kınay, Karabağlar’da modern ve çok amaçlı pazaryerleri yapmak için 1 Nisan’dan sonra harekete geçeceklerini ifade etti.

En büyük projesini açıkladı

Yunus Emre Mahallesi’ndeki Pazar yeri ziyaretinin ardından Kınay, Göçmen Dernekleri temsilcileri ile Esendere Seçim Ofisi’nde bir araya geldi. Dernek temsilcileriyle sohbet eden Kınay, Karabağlar’da hep birlikte dayanışmayı büyüteceklerini ve kimsenin kendini öteki hissetmeyeceğinin altını çizdi. Göçmen Dernekleri temsilcileri ile buluşmasının ardından Kınay, Çalıkuşu Mahallesi’nde Yılmaz Ailesi’nin evinde iftar yaptı. Aile ile sohbet eden Kınay, aileye ev sahiplikleri ve güler yüzleri için teşekkür etti. İftarın ardından Çalıkuşu ve Bahar Mahallesi halk buluşmasına geçen Kınay, burada vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. 1 Nisan’dan sonra başlayacak çalışmalar hakkında konuşan Kınay, sosyal belediyeciliğe ağırlık verileceğini belirterek, kadınlar, çocuklar ve gençler için yapılacak projelerin sayısının artırılacağının altını çizdi. Çalıkuşu ve Bahar Mahallesi buluşmasının ardından Kınay, Yurtoğlu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Kınay, 1 Nisan’dan sonra hızla çalışmaya başlayacaklarını belirtti. En büyük projesinin Karabağlar’daki açlık ve yoksulluğu azaltmak olduğunu belirten Kınay, hedefinin ihtiyaç sahiplerine verilen desteğin artması değil, ihtiyaç sahibi insanın kalmayacağı bir Karabağlar oluşturmak olduğunu ifade etti.

 
Başkan Tugay Kiraz'ın köylerinde: Kentimizi birlikte kalkındıracağız
 
Göztepe'den iyi prova...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Tugay Kiraz'ın köylerinde: Kentimizi birlikte kalkındıracağız
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Kiraz ...
Bilal Saygılı'dan Özgür Özel’e: 'Ne mevzuat ne siyasi ahlak tanıyor'
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ...
''Karşıyaka sağlığın merkezi olacak''
Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, esnaf ve vatandaşlarla ...
 
Güzelbahçe CHP'de önce isyan, sonra plaket!
CHP'den Güzelbahçe Belediye Başkan Adaylığı büyük tepki çeken Mustafa ...
CHP Kuşadası İlçe Başkanı Gürbilek'ten Akşener'e çağrı: "Kumpasçı isimleri adaylıktan çekin"
CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral ...
CHP'li Ünsal: ''Karşıyaka Çarşı yeniden doğacak''
CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal, Türkiye’nin en büyük ...
 
Vurgun iddialarıyla gündeme gelen Kırkpınar'dan emekliye 10 bin TL vaadi!
Kemalpaşa'daki tavuk çiftliği ile bekçi kulübesi için yalan beyanlarla ...
Doğa ile uyumlu Bornova!
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, Güçlü Bornova’yı kurma yolculuğunun ...
Lal Denizli Çeşmeliler'in gönlünü çok çabuk kazandı...
Ahmet Güler yazdı...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri