ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5601
    Dolar
  • Euro
    34,9887
    Euro
  • Altın
    2.426,020
    Altın
  • Bist-100
    9.722,00
    Bist-100
  • ADANA
    21/36°
    ADANA
  • ANKARA
    18/27°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/27°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/22°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/24°
    IZMIR
  • KONYA
    17/29°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Ünlü mekanın müdürü garsona tecavüz etti!
Ünlü mekanın müdürü garsona tecavüz etti!
Bungalov tartışması kanlı bitti:2 ölü!
Bungalov tartışması kanlı bitti:2 ölü!
Cezaevindeki Nihal Candan 37 kiloya düştü!
Cezaevindeki Nihal Candan 37 kiloya düştü!
7 ilde IŞİD operasyonu!
7 ilde IŞİD operasyonu!
16 Mayıs 2023 Salı - 16:32

CHP'li Özkan'dan o iddialara tepki: ''FETÖ'cü yalanlar...''

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, seçim gecesi ANKA Haber Ajansı'nın manipülasyon yapmasını sağladığı, bazı belediye başkanları ile gerilim yaşadığı ve AK Parti'nin devreye girmesiyle 95 milyon dolar kazandığı iddialarına yanıt verdi. Özkan, "Bütün bunlar FETÖ’cü yalanlar. Bot hesapların kampanyası. Böyle bir servetim, param yok. Kırk yıldır gazeteciyim” dedi.

CHP li Özkan dan o iddialara tepki:  FETÖ cü yalanlar...

CHP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, T24'ten Gökçer Tahincioğlu'na konuştu. Hakkındaki iddialara yanıt veren ve görevinin başında olduğunu vurgulayan Özkan şunları kaydetti:

“Biz seçimi kaybetmedik. 25 yıldır iktidarda olan bir otokrata ağzının payını verdik. Kaybettiğimiz bir şey yok. Bundan sonraki adımda yüzde 51’i de alacağız. Terörist Hizbullah’ı TBMM’ye soktular. ‘Türk milleti’ demem, ‘milletvekili yemini etmem’ diyenler şimdi milletvekili. Bunun hesabını bu iktidar nasıl verecek? Türk milliyetçilerini uyarıyorum. ‘Türk kelimesini kullanmam’ diyenler orada. Türk milliyetçilerini uyarıyorum. Aklımızı başımıza alalım” diye konuştu.

Özkan, iddialarla ilgili olarak şunları söyledi:

"Seçimi kazanacağız, yüzde 51'i de bulacağız, Türk milliyetçilerini uyarıyorum"

"Biz seçimi kaybetmedik. 25 yıldır iktidarda olan bir otokrata ağzının payını verdik. Kaybettiğimiz bir şey yok. Bundan sonraki adımda yüzde 51’i de alacağız. Yılmayacağız. Çalışacağız. Kazanacağız. Planlamalarımızı yapıyoruz. Sandıktan çıkanları analiz ediyoruz. İktidarın yarattığı güvenlik endişesi bir karşılık bulmuş.
Ve bakın, son on gün içerisinde her türlü yalanı söylediler. Mustafa Kemal’in askerlerini meydan meydan gezip ‘PKK ile işbirliği yapıyorlar’ diye suçladılar. Terörist Hizbullah’ı TBMM’ye soktular. ‘Türk milleti’ demem, ‘milletvekili yemini etmem’ diyenler şimdi milletvekili. Bunun hesabını bu iktidar nasıl verecek? Türk milliyetçilerini uyarıyorum. ‘Türk kelimesini kullanmam’ diyenler orada. Türk milliyetçilerini uyarıyorum. Aklımızı başımıza alalım."

"İkinci tura yüklenmeyelim diye yapıyorlar"

"Masanın üzerine tabloyu açalım. 25 yıllık iktidarını kaybetmiş bir AKP var. CHP’yi paralize ederek ikinci tura yüklenmesin diye çalışıyorlar. Biz Fetullahçı saldırıları da AKP’li saldırıları ve kadroları da püskürtüp, Mustafa Kemal’in bayrağını dalgalandıracağız.
Biz FETÖ’yü de PKK’yı da lanetliyoruz. Ama onlar Hizbullah vekillerini Meclis’e sokuyorlar. ‘Türk milleti yeminini edemem’ diyenleri soktular. Onlara karşı da Mustafa Kemal’in sancağıyla Meclis’te mücadele edeceğiz. Türk milletine bunu soruyorum. Onlar mı biz mi? Türk milletinin şerefli bir parçası olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu mu, ülkeyi bölmek isteyenler mi?"


"ANKA'nın sahibi belli, açıklamayı yaparlar, manipülasyon görmedim"

"Onursal Adıgüzel değerli çalışmalar yaptı. Kendisi takdir hakkını kullanarak görevden ayrıldı. Saygı duyuyorum. ANKA için konuşuluyor. ANKA’nın sahibi ben değilim, sahibi belli. Yönetim kurulu var. Kendi açıklamalarını yaparlar.

Ama buradan takip ederken ANKA’nın böyle bir manipülasyonunu da görmedim yapacağına da inanmıyorum. Üç tane FETÖ’cü bot hesap üzerinden yürütülen bir kampanya bu. Ve aralıksız yapılıyor. Hedef şaşırtmak için, orada Anadolu Ajansı varken hedefi saptırmak için yapılıyor."

FETÖ kampanyası

"FETÖ’cü bot hesaplar aralıksız benim üzerimden kampanya yapıyor. Herkes görüyor. 15 dakikada bir iddia atıyorlar ortaya. Yok ıslak imzalı tutanaklar AKP’ye verilmiş, yok 95 milyon dolar almışım, yok Kanaltürk’ü kurarken bankaya silahlı adamlarımla gidip PKK parasını almışım.
Bu iddialara bir bakın. Kimin iddialarına benziyor bunlar? Kırk yıldır gazeteciyim. Ne silahlı adamlarım var ne karanlık bir tarafım. Ben Ergenekon mahkemelerinde bütün bu karalamaları boş bir eldiven gibi suratlarına fırlattım."

"FETÖ, AKP'ye çalışıyor"

"Ama bu şimdi bot hesaplar üzerinden yapılıyor. FETÖ de AKP’ye çalışıyor. Hesapların arkasından çıkanları da gördük. Fetullahçı yalanlar bunlar."

"Böyle bir param, servetim yok"

"Bir de Fetullahçı yalanları sürekli dolaşımda tutanlar var. AKP ile anlaşmışım, 95 milyon dolar kazanmışım mahkemeden böylelikle. Benim böyle bir param, servetim yok. Böyle bir şey yok. Beni defalarca araştırdı bunlar. Onlarca ülkede kara para soruşturması yaptılar. 16 yıldır devam eden davada bunları söylüyorlar üstelik. Fethullahçı hesapların işi bu."

"Ruh hastalıklarını tedavi edemem"

"Islak imzalı tutanak götürmüşüm de AKP’ye vermişim. Fethullahçı yalan bu. Onların ruh hastalıklarını ben tedavi edecek değilim. Onların organize saldırıları vız gelir tırıs gider bana."
"İmamoğlu ve Yavaş'la hiçbir gerilim yaşanmadı, en küçük bir hadise olmadı"
"Burada sayın belediye başkanlarımızla, sayın İmamoğlu ve sayın Yavaş’la en küçük bir gerilim yaşamadık. Saat gibi işleyen bir sistem vardı. Aşağıya indik aralıklarla ve ben eşlik ettim. Yukarıya çıkıp değerlendirme yaptık. En küçük bir şey yok."

"Usuzsüzler yakalandı, ilgili birimler başvuru yaptı"

"Partideki sorumlu arkadaşlarımız çeşitli yerlerde usulsüzlükler yakaladı ve başvurularımızı yaptık. Daha detaylı bilgiye bu arkadaşlarımız sahip. Benim sorumluluğum, çalıştığım birim belli. Seçimin ikinci tura kalmasından sonra tek istikametimiz var, kazanmak. Kimse kurbanlık koyun değil. Dış saldırılar yapılıyor. Sistemli yapılıyor. Herkes çalışmalarını buna göre yapıyor."

"Görevimin başındayım"

Ben partinin bir neferiyim. Görevimin başındayım, işimi yapmaya devam ediyorum. Bir sorun yok. Canla başla çalışacağım. Kazanacağız.

 
"Foçateyn-Foça'nın büyük dönüşümü" imza günü ve söyleşisi...
 
TİP'ten İzmir'deki çok sayıda sandığa itiraz!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti İzmir'de yoğun mesai... Oğan'ın kitlesi hedefte!
AK Parti İzmir'de 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi ...
CHP İzmir'de ikinci tur mesaisi... ÖNCELİK BELİRLENDİ!
CHP İzmir'de ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi çalışma stratejisi ...
Foça Belediyesi'nin kurslarına büyük ilgi...
Foça Belediyesi’nin açtığı kültür-sanat, spor, dans ve kişisel gelişim ...
 
CHP'de flaş hareketlilik... ''Seçim kampanyası İmamoğlu ve Kaftancıoğlu'na emanet" iddiası!
Seçimin ikinci tura kalmasının ardından CHP'de hareketli saatler yaşanıyor. ...
CHP'li Aslanoğlu'dan seçim değerlendirmesi: Adam da kazanamadı!
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ikinci tura kalan seçim sonuçlarını ...
‘Şehri terk ederim’ demişti! MHP’li vekile büyük şok
Elazığ'daki milletvekili seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre CHP ...
 
AK Partili Saygılı'dan İzmirliler'e teşekkür...
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir ve Türkiye'deki seçmen ...
CHP’den seçim sonuç ekranı açıklaması
CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, seçim akşamı seçim sonuç ...
Kılıçdaroğlu masaya vura vura konuştu: "Bur-da-yım"
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarına ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri