ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,4372
    Dolar
  • Euro
    43,5280
    Euro
  • Altın
    3.980,140
    Altın
  • Bist-100
    9.078,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/21°
    ADANA
  • ANKARA
    10/20°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/16°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/12°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/17°
    IZMIR
  • KONYA
    10/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
İstanbul’da 1 Mayıs gösterilerinde 384 kişi gözaltına alındı!
İstanbul’da 1 Mayıs gösterilerinde 384 kişi gözaltına alındı!
Özgür Özel'den 'Kanal İstanbul' tepkisi
Özgür Özel'den 'Kanal İstanbul' tepkisi
Erdoğan'ın grup toplantısı için Meclis'e jammer götürüldüğü iddia edildi!
Erdoğan'ın grup toplantısı için Meclis'e jammer götürüldüğü iddia edildi!
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde 2 yeni gözaltı
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde 2 yeni gözaltı
18 Eylül 2020 Cuma - 10:59

CHP'li Yücel'den Aliağa mesajları

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de 31 Mart seçimlerinde yerel yönetimlerini kazanamadığı ilçelerdeki özel çalışmalarına aralıksız devam ediyor. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in önceki hafta ziyaret ettiği Kınık ve Bergama’nın ardından son durağı Aliağa oldu. Yücel burada STK ve Oda başkanlarının yanı sıra parti örgütü ile de bir araya geldi.

CHP li Yücel den Aliağa mesajları

CHP İzmir 31 Mart seçimleri sonrası kazanamadığı ilçelerde yürüttüğü yoğun çalışmalara devam ediyor. Daha önce yaptığı açıklamalarda, “belediyeleri kazanamadıkları ilçelerde yarın seçim olacakmış gibi çalışacaklarını, ilçe halklarını ve parti örgütlerini yalnız bırakmayacaklarını açıklayan il başkanı Yücel, beraberinde İzmir milletvekili Bedri Serter, il başkan yardımcıları Özcan Durmaz, İsfihan Naki ve Cansu Malatyalı ile birlikte Aliağa’da yoğun temaslarda bulundu.
CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve ilçe yöneticilerinin eşliğinde tüm günü ilçe de ziyaretlerle geçiren CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel, ilçe örgütüne verdiği mesajda  “Aliağa’nın kendileri için çok önemli olduğunu ve ilçenin hak ettiği yere gelmesi için ilçe örgütüyle birlikte aralıksız çalıştıklarını ifade” ederek, şunları söyledi.

AKP GİBİ KAFAMIZI KUMA GÖMEMEYİZ

Bizler Aliağa’da seçimleri kazanmış gibi çalışmak zorundayız. Çünkü Aliağa halkı bizden hem hizmet bekliyor hem de mevcut sorunlarını çözmek için bize güveniyor. İşte bizin bu güveni boşa çıkarmadan Aliağa için çalışmaktan başka bir seçeneğimiz yok. Bunu örgütümüzle, meclis üyelerimizle ve elbette ki İzmir Büyükşehir Belediyemizle birlikte yapacağız. Aliağa ilçemiz barındırdığı dünyaca ünlü firmalarla adından söz ettiriyor olsa da, gördüğümüz kadarıyla bu firmaların ilçe halkının kalkınmasına beklenen oranda bir katkısı yok. İşte burada iş bize düşüyor. Hiç birimiz aldığımız sorumluluklardan kaçamayız. Biz halkın tüm sorunlarını çözmeye talibiz ve halkın umudunu çoktan kestiği AKP iktidarından sonra çözüm beklediği, umut bağladığı tek partiyiz. İktidara giden yolda bizden desteğini esirgemeyen vatandaşlarımızın tüm sıkıntılarıyla ilgilenmek bizim boynumuzun borcu. Bizler AKP gibi kafamızı kuma gömerek işçimizin, emeklimizin, gençlerimizin kısacası vatandaşlarımızın yaşadığı büyük sıkıntıları görmezden gelemeyiz. Önce ilçe örgütümüz bu sıkıntıları tespit edecek ve çözmeye çalışacak. Eğer çözüm için destek isteniyorsa da il başkanlığımız devreye girecek. Artık seçime bir iki ay kala sahaya çıkma devri çoktan bitmiştir. Hepimiz önce seçimleri kazanmak için değil, vatandaşlarımızın gönlünü kazanmak, sorununu çözmek için çalışmak zorundayız.

BU İKTİDAR HALKI UNUTTU

Partisinin İzmir milletvekili Bedri Serter ve beraberindekilerle ilçede yoğun bir ziyaret trafiği yürüten CHP İzmir il başkanı Yücel, ilçede Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk, Şoförler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, Petrol-İş Sendikası Şube Başkanı Ahmet Oktay, Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Savaş Uzun ve Engelliler Rehabilitasyon Derneği Başkanı Aytaç Bayar’ı makamlarında ziyaret ederek çalışmaları ve talepleri hakkında bilgi aldı.
Ziyaretlerde yaptığı açıklamalarda Türkiye’de yıllardır yaşanan ağır ekonomik krizlerin yaşanan pandemi sebebiyle daha da ağırlaştığını ve bu ağır yük karşısında çalışan tüm kesimlerin iktidar tarafından yalnız bırakıldığını belirterek “ Maalesef ki 18 yıla yaklaşan AKP iktidarının halkı yok sayan, işçiyi, köylüyü, üreticiyi ve esnafı ezen ekonomi politikası bugün yaşadığımız büyük sıkıntıların tek sebebidir. Yıllardır hamaset yapan, milli duyguları sömüren, kutuplaştırma üzerine politika üreten, din sömürücülerine ülkeyi teslim eden bir zihniyet, bunları yaparken halkı unuttu. Bugün yaşanan pandemi de bile eğer CHP’li belediyeler olmasaydı ülkemizin ödeyeceği bedelde, halkımızın yalnızlığı da artacaktı. Bugün esnafımız zaten borçla, krediyle işlerini zar zor yürütmeye çalışırken, salgın ile birlikte artık kepenk kapatma durumuna gelmiştir. Bunun karşısında iktidar tarafından kendisine sunulan çözümse yine borçlandırmaktır. Ancak eş-dost-yandaş ekonomisini destekleyen bir iktidardan da fazlasını beklememek gerekir. Halkımızın da artık ömrünü tamamlamış bu iktidardan tek beklentisi vardır. O da, ülkeyi daha büyük çıkmazlara sokmadan gitmesidir. Türkiye büyük ve güçlü bir ülkedir. Kaynaklar doğru kullanıldığında, ülkenin öncelikleri doğru planlandığında, devletin kaynakları yandaşın cebinin doldurulması için değil de halkın ihtiyaçları doğrultusunda kullanıldığında, yeniden itibarlı, güçlü ve mutlu bir ülke haline gelecek. Kadrolarıyla, devlet kuran parti tecrübesiyle ve yerel yönetimlerde yazdığı başarı hikayeleri ile ülkemizi özlediği günlere kavuşturabilecek parti CHP’dir. Bugün Aliağa’da yaşayan her bir ferdimizin yaşadığı sorunlar halkın iktidarıyla çözüme kavuşturulacaktır. Esnaf borçlandırılmayacak, desteklenecektir. İşçi emeğinin karşılığını alacaktır. Bir liman, turizm ve tarih kenti olan Aliağa için bizden ne bekleniyor ne isteniyorsa yapmaya hazırız” dedi.

   

 
Kent A.Ş. Et Üretim Tesisi’ne Tam Not
 
Alaçatı Azmağı'nda temizlik seferberliği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hamza Yerlikaya'yı eleştiren AK Partili ihraç edildi!
Hamza Yerlikaya’nın VakıfBank yönetim kuruluna atanmasını eleştiren Kızılay ...
İBB Meclisi’nde ‘büfeci’ kavgası!
İBB Meclisi’nde AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu’nun İYİ Partili ...
İnce’den Kaftancıoğlu’na sert tepki!
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun partisinin kuruluş yıldönümünde ...
 
CHP İzmir'den o iddiaya karşı açıklama
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 18 ay içerisinde 25 bin 17 kişinin partiden ...
Çavuşoğlu Lozan'ı hedef aldı: Okullarda bize başarı öyküsü diye anlattılar!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu isim vermeden Lozan Antlaşması'nı hedef ...
İYİ Parti'den Bahçeli'ye Türk Tabipler Birliği tepkisi!
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milli Güvenlik Politikaları Başkanı ...
 
Erdoğan'dan Macron'a flaş tepki
Akdeniz'de petrol ve gaz arama faaliyetleri sırasında Yunanistan'ın yanında ...
AK Parti Karabağlar'da Doğruca devam
AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, olağan kongrede yeniden başkanlığa seçildi.
CHP'li Kılıç, esnafın sorunlarını dinledi, iktidara çağrı yaptı
CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç, 33. Ahilik Haftası nedeniyle ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 31 25 5 1 78 30 48 80
2 Fenerbahçe 31 23 6 2 80 31 49 75
3 Reeder Samsunspor 32 16 6 10 47 38 9 54
4 Beşiktaş 31 14 10 7 48 32 16 52
5 ikas Eyüpspor 32 14 8 10 49 38 11 50
6 Rams Başakşehir 31 14 6 11 50 43 7 48
7 Trabzonspor 31 12 9 10 52 39 13 45
8 Göztepe 31 11 10 10 51 39 12 43
9 Tümosan Konyaspor 32 12 7 13 41 44 -3 43
10 Kasımpaşa 31 10 12 9 53 55 -2 42
11 Gaziantep FK 31 12 6 13 41 43 -2 42
12 Bellona Kayserispor 31 10 10 11 39 49 -10 40
13 Onvo Antalyaspor 31 11 7 13 34 55 -21 40
14 Çaykur Rizespor 31 11 4 16 36 50 -14 37
15 Net Global Sivasspor 32 9 7 16 43 53 -10 34
16 Corendon Alanyaspor 31 9 7 15 36 47 -11 34
17 Sipay Bodrum FK 32 9 7 16 24 37 -13 34
18 Atakaş Hatayspor 31 4 7 20 33 62 -29 19
19 Adana Demirspor 31 2 4 25 27 77 -50 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri