ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5202
    Dolar
  • Euro
    34,9164
    Euro
  • Altın
    2.432,240
    Altın
  • Bist-100
    9.719,00
    Bist-100
  • ADANA
    22/36°
    ADANA
  • ANKARA
    18/27°
    ANKARA
  • ANTALYA
    22/30°
    ANTALYA
  • BURSA
    17/27°
    BURSA
  • ISTANBUL
    17/21°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    15/24°
    IZMIR
  • KONYA
    17/29°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Rezidansta kadın cinayeti!
Rezidansta kadın cinayeti!
Savaş Ay'ın miras davasında karar!
Savaş Ay'ın miras davasında karar!
Babasının silahıyla ağabeyini öldürdü!
Babasının silahıyla ağabeyini öldürdü!
23 Nisan'da tepki çeken Dilan Polat müsameresi!
23 Nisan'da tepki çeken Dilan Polat müsameresi!
26 Mart 2022 Cumartesi - 13:33

CHP'li başkanlar Aydın'da buluştu!

CHP’li büyükşehir belediye başkanları Aydın’da buluştu. Toplantıya katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP’li başkanların her türlü zorluğa rağmen vatandaşların taleplerini yerine getirdiğini söyledi.

CHP li başkanlar Aydın da buluştu!

Cumhuriyet Halk Partili 11 büyükşehir belediye başkanının katıldığı “Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması” Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ev sahipliğinde Aydın’da yapılıyor.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Seçim öncesi yapılan kara ve kirli propagandaya rağmen onlar tam tersine vatandaşlarımızın zor gününde yanındalar, uçuk-kaçık projelerle uğraşmıyorlar ve vatandaşlarımızın en önemli taleplerini yerine getiriyorlar. Yapılan bütün güven endekslerinde ve anketlerde de bizim belediyelerimiz en önde çıkıyor. Bu da biz gurur veriyor” ifadelerini kullandı. 

Torun “31 Mart’ta ve 23 Haziran’da aslında çok önemli bir şey başardık. Birçok büyükşehiri, il ve ilçeyi aldık fakat demokrasinin yeri geldiğinde devletin bütün gücünü elinde bulunduran, her türlü haksız hukuksuz işlemler yapmasına rağmen, demokratik anlayışın dışında her şeyi yapmasına rağmen, sandıkta o gücü yenebileceğimizi ispat ettik ve şimdi önümüzde bir genel seçim süreci var. 31 Mart’taki ve 23 Haziran’daki başarımızı önümüzdeki ilk genel seçimde de ortaya koyacağız. Buradaki en büyük gücümüz, vatandaşın nezdinde en büyük güvenimiz belediye başkanlarımızın, belediyelerimizin başarısı. Onlar her türlü zorluklara, her türlü baskıya, dayatmaya rağmen işlerini olağanüstü yapıyorlar” dedi. 

Belediye başkanlarının seçim öncesi yapılan kara ve kirli propagandaya rağmen canla başla çalıştıklarının altını çizen Torun “Onlar tam tersine vatandaşlarımızın zor gününde yanındalar, uçuk-kaçık projelerle uğraşmıyorlar ve vatandaşlarımızın en önemli taleplerini yerine getiriyorlar. Yapılan bütün güven endekslerinde ve anketlerde de bizim belediyelerimiz en önde çıkıyor. Bu da biz gurur veriyor. Biliyoruz onlar kamudan kredi kullanamıyor. Yurtdışından uzun vadeli, düşük faizli krediler buluyorlar, ki bu ülkenin menfaatine, maalesef saraydan onay alamıyorlar. Ülkede ortaya çıkan olumsuzluğun faturası da maalesef onların sırtına yükleniyor. Ama belediye başkanlarımız asla şikâyet etmeden var güçleriyle bu zor günlerde, bu dar günlerde vatandaşımızın yanında oluyorlar. 365 gün sorunlarını çözmek için mücadele ediyorlar” dedi. 

Özellikle büyükşehir belediyelerinin yaşadıkları sıkıntılara dikkati çeken Torun “Kâh UKOME’den karar çıkartamıyorlar, kâh İller Bankası’ndan teminat mektubu alamıyorlar, kâh ihaleleri iptal oluyor; ama büyük bir azimle ve mücadeleyle görevlerine devam ediyorlar. Onlarla gurur duyduğumuzu ve onların başarısıyla bu ülkenin geleceğinin çok daha iyi olacağını ve bu ülkenin önümüzdeki günlerde onların hizmetiyle birlikte normalleşeceğine yürekten inanıyorum. Bu toplantılar daha önce de birçok büyükşehrimizde yapıldı, oldukça da verimli geçti. Büyükşehir Belediye başkanlarımız kendi aralarında ortak akıl oluşturmak, bazı sorunların çözümlerinde bilgi alışverişinde bulunmak ve ülkemizin geleceğiyle ilgili önemli kararlı alma noktasında bir araya geliyorlar ve tartışıyorlar. Bu toplantılardan çok önemli sonuçlar çıkıyor. Biz de bu toplantılardan istifade ediyoruz ve diğer belediyelerimize taşımaya çalışıyoruz. Ev sahibimiz Sayın Özlem Çerçioğlu’na ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 
İzmir'de bıçaklı dehşet!
 
Çeşme'deki dev satışa tepki!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de bıçaklı dehşet!
İzmir'in Buca ilçesinde kavga ihbarı yapılan evde bir kişi ölü bulundu, bir zanlı gözaltına alındı.
Balık ağları yüzünden 1 ayda 80 yunus öldü!
Türk Deniz Araştırmaları Vakfı (TÜDAV), Şubat ayının son haftasından bu ...
Buzhane hurmalarına dikkat!
Ramazana sayılı günler kala iftar sofralarının vazgeçilmezi olan hurma, ...
 
Türkiye'de tek... İzmir'de sergileniyor!
Türkiye'nin çalışır durumdaki son lokomotifi olan ve İkinci Dünya Savaşı ...
İstanbul Boğazı'nda mayın paniği!
Ukrayna'nın liman girişlerine döşediği mayınlardan birisi İstanbul Boğazı ...
İzmir'de inşaatı daha önce başlayan otele ''ÇED gerekli değildir'' kararı
İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Özdere'de inşaatına başlanan 240 odalı ...
 
TRT, İstanbul'un ilçesini ''küçük Suriye'' diye tanıttı!
TRT World'ün YouTube hesabından paylaşılan videoda İstanbul'un Fatih ilçesi ...
Bergama'da yıkımlar başladı... Soyer: Baskıyla değer katamazsınız!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dava açtığı Bergama Millet Bahçesi projesinde ...
Tacizci akademisyene 7 yıl sonra soruşturma!
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Malzeme Mühendisliği Bölümü'nde ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri