ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    40,6470
    Dolar
  • Euro
    47,1602
    Euro
  • Altın
    4.402,610
    Altın
  • Bist-100
    10.747,00
    Bist-100
  • ADANA
    25/37°
    ADANA
  • ANKARA
    20/31°
    ANKARA
  • ANTALYA
    25/31°
    ANTALYA
  • BURSA
    23/37°
    BURSA
  • ISTANBUL
    23/30°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    24/35°
    IZMIR
  • KONYA
    19/31°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
TGC'den RTÜK'e Tele1 tepkisi: Tek sesli toplum, tek tip haber peşindeler!
TGC'den RTÜK'e Tele1 tepkisi: Tek sesli toplum, tek tip haber peşindeler!
Çağla Tuğaltay cinayetinde yeni gelişme
Çağla Tuğaltay cinayetinde yeni gelişme
Kediyi vahşice öldürdü: 'Can düşmanım' dedi
Kediyi vahşice öldürdü: 'Can düşmanım' dedi
Ege Denizi yabancı türlerin istilası halinde
Ege Denizi yabancı türlerin istilası halinde
10 Nisan 2022 Pazar - 09:40

CHP'ye başsağlığına gitti, MHP görevden aldı!

MHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Mevlüde Yalçıner, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun'u makamında ziyaret etti. Uzun, ziyarete ilişkin fotoğrafı sosyal medyada paylaşınca, Yalçıner, MHP İl Başkanı Varol Demirköse tarafından görevinden alındı. Yalçıner ve Uzun alınan karara tepki gösterdi.

CHP ye başsağlığına gitti, MHP görevden aldı!

Zonguldak MHP’de, Aile, Kadın ve Engellilerden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mevlüde Yalçıner, yaklaşık 8 ay önce eşini kaybeden CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun’u 30 Mart’ta makamında ziyaret etti.

Ziyareti ardından Uzun birlikte çekindikleri fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. MHP’liler fotoğrafa tepki gösterince, MHP İl Başkanı Varol Demirköse, yaklaşık bir hafta sonra hiçbir açıklama yapmadan il yönetim kurulu üyelerinin haberleştiği sosyal ağdan (WhatsApp) Yalçıner’in görevden alındığını yazdı.

“FARKLI SİYASİ GÖRÜŞE SAHİBİZ DİYE DÜŞMAN MI OLMAMIZ GEREKİYOR”

20 yıldır MHP içinde siyaset yaptığı belirten Mevlüde Yalçıner, daha önce partisinden meclis üyeliği, Kadın Kolları Başkanlığı yaptığı hatta 2019 yılında Belediye Başkan aday adayı olduğunu söyledi.

İl Başkanı Demirköse’nin yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu vurgulayan Yalçıner, “2 yıl öncede kadın kolları başkanlığı yaparken görevden alındığımı gazetelerden öğrenmiştim. Şimdi yine aynı uygulamaya maruz kaldım. Söylediklerine göre bu fotoğraf Genel Merkeze gönderilmiş. Ama ben inanmıyorum. Tamamen keyfi bir uygulama. Zonguldak küçük bir yer ve herkes birbirini tanır. Ebru hanımı, siyasete girmeden önce de tanıyordum. Pandemi nedeniyle başsağlığı ziyareti yapamamıştım. Bunun için ziyaretine gittim.

Farklı partilerde, farklı siyasi görüşe sahibiz diye düşman mı olmamız gerekiyor. Bunlar bizim görüşmemize engel değil. Partimle bir sorunum yok ama bu haksızlık ile sonuna kadar mücadele edeceğim” dedi.

“KENDİ EGOSUNU TATMİN ETMEK İÇİN KOLTUK İŞGAL EDİYOR”

Mevlüde Yalçıner’in kendisini ziyaret etmesi nedeniyle görevinden alınmasına tepki gösteren CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, “MHP İl Başkanı Varol Demirköse'nin, yönetim kurulunda Kadın ve Engelli Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten sayın Mevlüde Yalçıner'i şahsıma yapmış olduğu nezaket ziyareti sebebiyle görevden almış olduğunu üzülerek öğrendim.

Biz siyaseten rakip ve karşıt görüşleri savunan insanlar olabiliriz ama birbirimizin düşmanı değiliz. Aynı şehirde, aynı kaldırımlarda yürüyen, aynı havayı soluyan insanlarız. Birbirimizin iyi ve kötü günlerinde yanında olmamız kadar insani bir durumu yadırgayan ve bunu siyaseten rakip eksiltme malzemesi yapan Varol Beyi kınıyorum.

Kendi egosunu tatmin etmek için koltuk işgal eden Varol Bey gibi siyasi figürlerin azalarak bitmesi hem Zonguldak siyasetinde, hem insani ilişkilerimizde seviyeyi yükseltecektir. İçinde bulunduğumuz şu mübarek günlerde, kendisine insanlıktan nasibini alması için dua edeceğim” diye konuştu.

 
Geçinemeyen memur atık toplamaya başladı!
 
Pakdemirli'nin ağabeyinin kayınbiraderi 3 maaşlı çıktı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sürekli, yumurtalı patates yaptı!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Ege Üniversitesi öğrencilerinin ...
Özdağ 'Cumhurbaşkanı adayım' demişti... CHP'den açıklama geldi!
Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği Mansur Yavaş hakkında ...
Başkan Soyer'in Bergama Millet Bahçesi açıklamalarına AK Parti'den tepki
Bergama’da yapılması planlanan Millet Bahçesi ile ilgili İzmir Büyükşehir ...
 
CHP'li Purçu: Romanlar için AB'den alınan milyonlarca euro ortada yok, haram zıkkım olsun!
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü dolayısıyla ...
CHP'li Sertel'den Genel Merkez'e esnaf raporu...
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir’deki esnaf odalarını ziyaret ...
AK Parti'den müzikli şatafatlı sahur!
AK Partililerin parti yöneticileri ve üyeleriyle gerçekleştirdiği sahur ...
 
Kılıçdaroğlu gelecek diye kapıyı ağaç dalı ile kapattılar!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Evlatlarımızın beslenme hakkını ...
Zafer Partisi'nde istifa depremi!
Adana Milletvekili İsmail Koncuk, “Birkaç kişi ile çıktığımız bu yolda, ...
CHP'li Beko’dan ''çiftçinin yasal hakkını verin'' çağrısı!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Tarım ve Orman Bakanı’na Tarımsal desteklerin ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Kayserispor 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Beşiktaş 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Çaykur Rizespor 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Corendon Alanyaspor 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Fenerbahçe 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Galatasaray 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Gaziantep FK 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Gençlerbirliği 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Göztepe 0 0 0 0 0 0 0 0
10 ikas Eyüpspor 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Kasımpaşa 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Kocaelispor 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Antalyaspor 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Rams Başakşehir 0 0 0 0 0 0 0 0
15 Samsunspor 0 0 0 0 0 0 0 0
16 Sipay Bodrum FK 36 9 10 17 26 43 -17 37
17 Fatih Karagümrük 0 0 0 0 0 0 0 0
18 Net Global Sivasspor 36 9 8 19 44 60 -16 35
19 Trabzonspor 0 0 0 0 0 0 0 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri