ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/32°
    ADANA
  • ANKARA
    14/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/26°
    IZMIR
  • KONYA
    13/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Derbide Fenerbahçe kazandı!
Derbide Fenerbahçe kazandı!
10 Mart 2024 Pazar - 21:59

CHP’li Mutlu’dan dönüşüm güvencesi: Hayata ranttan bakmıyoruz

CHP Konak Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, haftanın son gününde dernek ziyaretlerinin yanı sıra 5 mahallede seçim ofisi açılışı gerçekleştirdi. Büyükşehir Adayı Cemil Tugay’ın da bazı programlarda kendisine eşlik ettiği Mutlu, seçim gündemi ve dönüşüm üzerine önemli mesajlar verdi.

CHP’li Mutlu’dan dönüşüm güvencesi: Hayata ranttan bakmıyoruz

Seçim çalışmalarını haftanın son gününde yoğun bir tempoyla sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan ile birlikte Erzincan Tercanlılar Eğitim ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı. Ardından Çınartepe, Çobançeşme ve Zeytinlik mahallelerinde bulunan seçim ofislerinin açılışını gerçekleştiren CHP’li Mutlu, sahada gece gündüz çalışan parti emekçilerine teşekkür etti. Boğaziçi ve İsmetpaşa mahallelerindeki seçim ofislerinin kurdelelerini ise Büyükşehir Adayı Cemil Tugay ile birlikte kesen Mutlu’nun bir sonraki durağı Gültepe Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği oldu. Gittiği yerlerde davul zurna ve meşalelerle karşılanan Mutlu, vatandaşlarla birlikte halay da çekti.

ERZİNCANLILARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Hemşehri dernekleriyle temaslarını sürdüren CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan ile birlikte Erzincan Tercanlılar Eğitim ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı. Toros Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmada konuşan Mutlu, “Adil bir kentte, eşit yurttaşlık için yola çıktık. Bizler İzmir’de sizlerin desteği ile seçilip, Cemil Başkanımızın öncülüğünde büyük bir başarı hikayesi yazacağız. Yapmamız gereken çok şey var. 5 yıl boyunca hiç yorulmadan çok çalışacağız” dedi.

KİMSENİN ELİNDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK

Bir belediye başkanının görevinin halkın taleplerine kulak vermek olduğunu belirten Büyükşehir Adayı Cemil Tugay da, “Kimsenin elinde sihirli değnek yok. Seçim dönemi olduğu için vaatler havada uçuşuyor. Devlet imkanlarıyla kentsel dönüşüm yapamayanlar dönüşüm sorununu biz çözeriz diyorlar. Kentsel dönüşüm konusunda çok başarılı olabilecek Nilüfer Başkanım ve diğer adaylarımızla, İzmir’de yerinde, insanların hakkını teslim eden dönüşümü başlattığımız zaman bunun arkası gelecektir” ifadelerini kullandı.

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE YOL HARİTASI

Başkan Adayı Mutlu, daha sonra İzmir Milletvekili Ednan Arslan ile birlikte dernek binasını ziyaret etti. Kentsel dönüşüm taleplerinin gündeme geldiği ziyarette Mutlu, “Göreve geldikten sonra birlikte planların üzerinden geçeceğiz. İçimize sinen noktalarda uzlaşı varsa dönüşüme başlayacağız. En kolay ve hızlı neresi dönüşüyorsa oradan başlayacağız. Şimdiden bir dönüşüm ekibi kurduk. Aday adayı olduğum günden beri bu konu üzerine çalışıyoruz” diye konuştu.

BAŞKANIMA SONUNA KADAR KEFİLİZ

Mutlu’dan övgü dolu sözlerle bahseden Arslan ise, “Belediye başkanlarımız iyi niyetle topluma hizmet etmeye çalışıyor. Nilüfer Başkanıma sonuna kadar kefiliz. Gönül rahatlığıyla her zaman kapısını çalabileceğiniz bir başkan, soyadı gibi Konak mutlu olacak” dedi.

SEÇİM OFİSLERİNDE AÇILIŞ MARATONU

CHP Konak Adayı Mutlu, ardından Çınartepe, Çobançeşme ve Zeytinlik mahallelerinde bulunan seçim ofislerinin açılışını gerçekleştirdi. Partililer tarafından coşkuyla karşılanan Mutlu, seçim ofislerinin kurdelelerini Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte kesti. Açılışlarda sahada canla başla çalışan parti emekçilerine teşekkür eden Mutlu, şunları söyledi: “Bu seçimi çok büyük farkla kazanacağız. Çok az zaman kaldı. Canla başla, gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”

KURDELEYİ TUGAY İLE KESTİ

Mutlu daha sonra Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Boğaziçi Mahallesi’ndeki seçim ofisinin açılışını yaptı. Roman vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve müzikleriyle renk kattığı törende Tugay ve Mutlu, meşalelerle karşılandı. Açılışa katılımından dolayı Tugay’a teşekkür eden Mutlu, “Çok güzel bir 5 yıl için yola çıktık. 30 ilçemizde ve Büyükşehir’de seçimi kazanacağız. Halkçı belediyecilik anlayışıyla İzmir’de yepyeni bir dönemi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

ÇOK DEĞERLİ BİRİKİMLERE SAHİP

Seçime az bir zaman kaldığını hatırlatan Büyükşehir Adayı Tugay da, “1 Nisan’dan sonra yeni bir dönem başlayacak. Burada yaşayan insanlarımızın sorunlarını kalıcı olarak çözmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Nilüfer Başkanım çok değerli birikimlere sahip. Ben de İzmirliliğimden biriktirdiğim birçok deneyimle sizlere hizmet vereceğim. Kimsenin aç, yoksul ve evsiz olmasını kabul etmiyorum. Beni ne zaman çağırırsınız burada olacağım” ifadelerini kullandı.

AÇILIŞTA GÜVERCİN UÇURDULAR

Ardından İsmet Paşa Mahallesi’ne geçen Tugay ve Mutlu, halkı selamladıktan sonra buradaki seçim ofisinin açılışını yaptı. Tugay ve Mutlu, kurdeleyi kesmeden önce gökyüzüne beyaz güvercin uçurdu. Açılışta mahalle sakinleri ve partililere seslenen Tugay, seçildikten sonra Mutlu ile birlikte düzenli aralıklarla mahalleye gelerek taleplere kulak vermeye devam edeceklerini söyledi.

HAYATA RANTTAN BAKMIYORUZ

Mutlu, Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi ve meclis üyesi adayları ile aynı mahallede iki seçim ofisini daha açtı. Açılış maratonunda kentsel dönüşümle ilgili mesajlar veren Mutlu, “Biz hayata ranttan bakmıyoruz. Toplumdan yana bakıyoruz. Sizin arazilerinizi birilerine peşkeş çekecek değiliz. Dönüşümün herkesin içine sinmesini istiyoruz. Göreve geldiğimizde zaman kaybetmeden dönüşümü başlatmak istiyoruz” dedi.

GÖÇMEN DERNEĞİNDE BANDOLU KARŞILAMA

Başkan Adayı Mutlu’nun bir sonraki durağı Gültepe Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği oldu. Bando eşliğinde coşkuyla karşılanan Mutlu, göçmen halayına da katıldı. Ziyarette CHP 27. Dönem İzmir Milletvekili Kani Beko, Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, göçmen dernekleri temsilcileri ile parti yöneticileri de yer aldı. Ziyarette yaptığı konuşmada kendini evinde gibi hissettiğini söyleyen Mutlu, duygularını şu sözlerle aktardı: “Ailem Serez’den mübadele ile önce Çeşme’ye ardından Tire’ye gitmiş. Aslında hepimiz İzmir’de buluştuk. Memleket hala hepimizin yüreğinde olsa da artık kalbimiz İzmir ve Konak için atıyor. Önümüzdeki dönem, yolu İzmir’de kesişen herkesin yan yana, omuz omuza yürüdüğü bir 5 yıl olacak. Örnek bir belediyecilikle ülkedeki iktidar değişimine yürüyeceğiz.”

 
Fenerbahçe sonradan açıldı!
 
Eşini ve oğlunu öldürdü, parçalayıp poşete koyup gömdü!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Tugay'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sorular...
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Cemil Tugay, Cumhurbaşkanı ...
İmamoğlu: Bu utanmazlığın hesabını vereceksin
Esenyurt'ta konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ...
Özgür Özel'den İzmir'de ekonomi zirvesi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de iş dünyasının önemli temsilcileriyle bir araya gelecek.
 
Tugay'a sahada büyük destek! Murat Bakan: Herkes içine sindirecek!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Balçova'da yurttaşlara ...
Görkem Duman'dan coşkulu proje lansmanı...
“Önce Buca Öncü Buca” sloganıyla yola çıkan, İzmir’in en genç başkan adaylarından ...
Başkan Kırgöz, Dikili için yeni dönem projelerini açıkladı
Dikili Belediye Başkanı ve CHP'nin yeni dönem başkan adayı Adil Kırgöz, ...
 
Erdoğan anons etti, yuhalandı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Şanlıurfa mitinginde halka hitap etti. ...
Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a 'Kent Lokantaları' yanıtı
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı'nın ...
Deniz Yücel: İçimize sızıp CHP'li gibi davrananları 31 Mart'tan sonra bitireceğiz!
CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel,  "Ben varsam parti ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri