ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    45,3532
    Dolar
  • Euro
    53,5211
    Euro
  • Altın
    6.875,620
    Altın
  • Bist-100
    15.063,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/30°
    ADANA
  • ANKARA
    10/22°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/25°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/21°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/26°
    IZMIR
  • KONYA
    9/22°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
İBB'ye operasyonda bir gözaltı daha!
İBB'ye operasyonda bir gözaltı daha!
İran, ABD'nin ateşkes teklifine cevabını iletti
İran, ABD'nin ateşkes teklifine cevabını iletti
Soruşturmadaki kamu görevlilerine 'kusursuz' raporu
Soruşturmadaki kamu görevlilerine 'kusursuz' raporu
Arınç’tan Bahçeli’ye Apo’ya statü çıkışı
Arınç’tan Bahçeli’ye Apo’ya statü çıkışı
3 Eylül 2021 Cuma - 13:52

CHP’li Sındır: Vatandaş sandığı bekliyor!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Aliağa, Tire ve Bornova ilçe danışma kurullarında partililere uyarılarda bulundu. Sındır, CHP örgütlerinin yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarını sürdürdüğünü, vatandaşın sandığı beklediğini, AK Parti'nin ise oylarının buzdan kale gibi eridiğini söyledi.

CHP’li Sındır: Vatandaş sandığı bekliyor!

CHP örgütlerinin geçmişte görev alan tüm yöneticileriyle birlikte seçim hazırlıklarına son sürat devam ettiğine işaret eden Sındır, “CHP, köklü geçmişinden güç alarak toplumun tüm kesimlerine iniyor, vatandaşlarımızın sorunlarına, taleplerine çözüm odaklı yaklaşıyor. İzmir’in ilçelerinde Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri geçmişte eşi görülmemiş bir özveriyle çalışarak sokağa nüfuz ederek, vatandaşlarımıza dokunuyor. ‘Zafer, Zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise, Başaracağım diye başlayarak sonunda Başardım diyebilenindir.’ diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız ilham ve güçle tüm İzmir’i ve ülkemizi karış karış dolaşıyoruz. Geniş tanımlı işsiz sayısının 10 milyona ulaştığı, açlık sınırının 3 bin lirayı, yoksulluk sınırının ise 10 bin lirayı aştığı, milyonlarca yurttaşımızın açlık sınırının altında yaşam savaşı verdiği bir ülkede iktidar artık vatandaşın sesine kulak tıkayamaz. Vatandaşımız sandığı bekliyor ve bunu talep ediyor. Yönetilemeyen pandemi, ağır vergiler, artan kur, yükselen işsizlik ve zamlarla tükenen vatandaşlarımız iktidarı değiştirmeye hazır” dedi.

“7 GÜN 24 SAAT ÇALIŞAN BİR GENEL BAŞKANIMIZ VAR”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çalışma azminin tüm örgüt üyelerine örnek olduğunu ifade eden Sındır, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 7 gün 24 saat çalışan, pazar günlerini dahi işine ayıran, gece gündüz, bayram seyran demeden memleket meseleleriyle ilgilenen, Türkiye’nin aydınlık geleceği için uzlaşı kültürünü ilmek ilmek işleyerek geleceğe hazırlayan bir lider. Anadolu’nun kadim kültüründen beslenen bir anlayışı iktidara adım adım taşıyan; ülkemizi karış karış gezen, esnafımızın, çiftçimizin, emekçilerimizin, kadınlarımızın, gençlerimizin, emeklimizin, muhtarlarımızın seslerine kulak veren bir genel başkan. Tüm üyelerimiz, ülkemize karabasan gibi çöken bu karanlık zihniyeti göndermek için genel başkanımız gibi özveriyle çalışmalıdır. Böyle çalışkan bir insanın genel başkanlık yaptığı partinin her neferi çevresine de örnek olmalı” dedi.

“TEPEDEN TIRNAĞA TÜM KADROLARIMIZLA İKTİDARA HAZIRIZ”

Ağır demokrasi, hukuk, toplumsal barış, ekonomi, dış politika ve eğitim tahribatı içerisindeki Türkiye'nin yeniden çağdaş, aydınlık, sevgi ve barışın yeniden egemen olacağı bir geleceğe kavuşturabilmek için tüm yurtseverlerin sorumluluk alması gerektiğini ifade eden Sındır sözlerini şöyle sonlandırdı:

“Gönül birliğiyle, aklın rehberliğinde aydınlık geleceğe kurduğumuz ittifakla birlikte ulaşacağız. Cumhuriyetimizi yeniden demokrasiyle taçlandıracağız. Yeniden her şey emeğin olacak, eşit yaşam hakkı yeniden filiz verecek. Demokrasinin, çağdaşlığın tüm Dünya’ya örnek olduğu bir yönetim anlayışı yeniden kurulacak. Sadakat anlayışının değil, liyakat anlayışının egemen olduğu bir düzen kamu kurum ve kuruluşlarının her noktasına yeniden sirayet edecek. Değerli yoldaşlarım; Milletvekillerimizden, il ve ilçe örgütlerimize, kadınlarımızdan, gençlerimize, yöneticilerimizden tüm üyelerimize kadar herkes yurdumuzun dört bir yanında aydınlık bir gelecek için çoban ateşi olmalı. Vatandaşlarımız gittiğimiz her köyde, her ilçede her ilde bizi mutlulukla karşılıyor ve ne iyi yapıyorsunuz da bizi yalnız bırakmıyorsunuz diyor. AKP’nin oyları buzdan bir kale gibi eriyor. Biz tepeden tırnağa tüm kadrolarımızla iktidara hazırız.”

 
Selanik-İzmir sergisi yarın açılıyor!
 
CHP İzmir'den sert tepki!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu sert konuştu: Burnunlarından getirmezsem siyaseti bırakacağım
Nevşehir’de açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
Kılıçdaroğlu: Burası mülteci deposu mu?
Sığınmacılar hakkında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Ya Allah aşkına ...
DEVA Aliağa Kaya'ya emanet
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, İzmir’de sanayinin kalbinin attığı ...
 
CHP İzmir'den aşure ikramı
CHP İzmir İl Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla yurttaşlara aşure dağıttı.
Erdoğan'dan seçim barajı açıklaması...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek ve Karadağ ziyareti sonrası ...
AK Partili Sürekli'den 30 Ağustos mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Gelecek davamızdan asla ...
 
Erdoğan'a son ankette büyük şok
Metropoll Araştırma, "Türkiye'nin Nabzı Ağustos 2021" anketinin sonuçlarına ...
Saadet Partisi'nde çatlak büyüyor: Yağlı kemik peşinde koşan...
Bir süredir Saadet Partisi içindeki Karamollaoğlu ile Asiltürk krizi giderek ...
AK Partili Sürekli: İzmir'de rüzgarın yönü değişecek!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 30 ilçede eş zamanlı programlar ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 33 24 5 4 77 29 48 77
2 Fenerbahçe 33 21 10 2 74 34 40 73
3 Trabzonspor 33 20 9 4 61 36 25 69
4 Beşiktaş 33 17 8 8 57 38 19 59
5 Göztepe 33 14 13 6 42 29 13 55
6 Rams Başakşehir 33 15 9 9 56 34 22 54
7 Samsunspor 33 12 12 9 43 45 -2 48
8 Çaykur Rizespor 33 10 10 13 44 50 -6 40
9 Tümosan Konyaspor 33 10 10 13 42 48 -6 40
10 Corendon Alanyaspor 33 7 16 10 40 39 1 37
11 Kocaelispor 33 9 10 14 26 37 -11 37
12 Gaziantep FK 33 9 10 14 42 56 -14 37
13 ikas Eyüpspor 33 8 8 17 30 45 -15 32
14 Kasımpaşa 33 7 11 15 32 49 -17 32
15 Natura Dünyası Gençlerbirliği 33 8 7 18 33 47 -14 31
16 Hesap.com Antalyaspor 33 7 8 18 32 55 -23 29
17 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 33 7 6 20 29 53 -24 27
18 Zecorner Kayserispor 33 5 12 16 25 61 -36 27
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri