ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/32°
    ADANA
  • ANKARA
    14/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/26°
    IZMIR
  • KONYA
    13/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Derbide Fenerbahçe kazandı!
Derbide Fenerbahçe kazandı!
15 Mart 2024 Cuma - 17:08

Çiftçioğlu açıkladı... Karşıyaka spor festivalleri geliyor

‘Spor için Doğru Projeleri’ni anlatan Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, kentteki açık ve kapalı spor alanlarının ve spor kurslarının sayılarının artırılacağını, su sporlarının geliştirileceğini, spor kulüpleri ve sporcuları destekleyeceklerini belirtti. Kenti sporun merkezi haline getireceklerini dile getiren Çiftçioğlu, tüm Karşıyakalıların katılabileceği Karşıyaka Spor Festivalleri başlatacaklarını söyledi.

Çiftçioğlu açıkladı... Karşıyaka spor festivalleri geliyor

Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Gönül Sofrası İftar Programında Karşıyaka’daki amatör futbol kulüpleri başkan ve temsilcileriyle bir araya geldi. Kulüplerin talep ve beklentilerini dinleyen Çiftçioğlu, yeni dönemde hayata geçirilecek ‘Spor için Doğru Projeleri’ anlattı.  Belediye başkanı olduğunda spor alanında güçlü yatırımlar yapacaklarını belirten Çiftçioğlu, “Karşıyaka’nın spor ve sporcu dostu kent altyapısını güçlendirmek için çok çalışacağız. Spor kulüplerimizle, sporcularımızla, taraftarımızla, Karşıyakalılarla birlikte hep omuz omuza olacağız. Gençlerimize sahip çıkarak Kaf Sin Kaf’ımızın ender futbolcularından Gode Cengiz gibi nice sporcular yetiştireceğiz.” dedi.

Spor kulüplerine sürekli destek

Karşıyaka’daki amatör spor kulüplerinin daha iyi koşullarda spor yapmalarının sağlanması ve tesislerin iyileştirilmesinden malzeme desteğine kadar güçlü destekler vereceklerini belirten Çiftçioğlu, “Amatör spor kulüplerimizin bugün hangi koşullarda sporumuza katkı koymaya çalıştığını biliyorum. Rutin bir belediyecilikte amatör kulüplerin bütçesinin yarısını belediye diğer yarısını da kulüp yönetimi sponsorluklarla tamamlar. Bizler de Karşıyakamızın amatör kulüplerine sonuna kadar destek olacağız. Amatör kulüplerimiz Karşıyaka gençliğinin kalbine hitap ediyor. Karşıyakalı gençlerimize sahip çıkıyorsunuz. Geleceğimize sahip çıkıyorsunuz. Sizlerin desteklenmesi demek geleceğimizin desteklenmesi demek. Bizler burada amatör klüplerimizin özellikle ana giderleri anlamında maddi destekleri en üst noktaya çıkaracağız. İzmir’de ilçeler arasında en fazla desteklenen amatör kulüpler Karşıyaka’da olacak.  Sahaların yenilenmesi, yeni sahaların kazandırılması, kulüplerimize malzeme desteği verilmesi gibi amatör kulüplerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız. Her zaman yanlarında olacağız.” şeklinde konuştu.

Spor alanları yenilenecek, sayıları artacak

Açık ve kapalı spor alanlarının sayısının yeni dönemde artırılacağını da dile getiren Çiftçioğlu, “Gençlerimizin ve halkımızın talep ve beklentileri doğrultusunda yeni dönemde ilçemizdeki spor tesisi altyapımızı güçlendirerek daha nitelikli hale getireceğiz. Karşıyaka’nın birçok noktasında çağdaş, ücretsiz ve konforlu açık ve kapalı spor tesisleri yapacağız. Spor alanlarımızı yenileyecek; çocukların, gençlerin, yaşlıların ve engellilerin kullanımına uygun hale getireceğiz. Karşıyaka’ya olimpik ölçüde bir kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Ayrıca yelken, kano, kürek gibi su sporlarının da gelişimi için destek vereceğiz. Spor kurslarımızın sayılarını artıracağız. Mevcut eğitim verilen spor dallarının sayısı arttıracağız. Hangi kursların açılacağı konusunda ise komşularımızın isteklerini dikkate alacağız.” şeklinde konuştu.

Karşıyaka spor festivalleri başlıyor

Kenti sporun merkezi haline getirecek farklı yaşta tüm Karşıyakalıların katılabileceği her yıl bir spor festivali düzenleyeceklerini de dile getiren Çiftçioğlu, "Karşıyaka’mızı sporun merkezi haline getirmek istiyoruz. Bizim dönemimizde spor festivalleri başlatacağız. Her yıl farklı yaş kategorilerinde Karşıyakalıların tenis, sokak basketbolu, halı saha, plaj voleybolu, tavla, satranç, e-spor gibi birçok alanda keyifle rekabet edeceği Karşıyaka Spor Festivali düzenleyeceğiz. Spor müsabakaları yanında ünlü sporcularla söyleşiler, çocuklar için atölye etkinlikleri gibi faaliyetlerle keyifli ve eğlenceli zaman geçirmeleri hedeflenecek. Karşıyakalı çocukların, gençlerin, yaşlı ve dezavantajlı vatandaşlarımızın spora katılımını ve ulaşımını destekleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Karşıyakalı başarılı sporculara sonuna kadar destek

Yeni dönemde Milli ve Uluslararası Sporcuları Destekleme Programı başlatacaklarını da ifade eden Çiftçioğlu, “Karşıyakalı herhangi bir spor alanında milli ve uluslararası müsabakalarda yarışan sporcularımıza destek programı başlatacağız. Bu kapsamda sporcumuzun ihtiyacına göre antrenör, malzeme, ulaşım gibi çeşitli alanlarda destek sağlayacağız. Sporcularımızın elde ettiği başarılar ödüllendireceğiz. Gerek ülkemizde gerekse de uluslararası arenada Karşıyakamıza değer katacak, adımız duyuracak, bayrağımızı dalgalandıracak tüm başarılı sporcularımızın sonuna kadar destekçisi olacağız.” şeklinde konuştu.

 
Simitçiler hükümetin kararını yargıya taşıyacak!
 
İzmir ve Manisa'da 2 bin 700 hektar alan ağaçlandırıldı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Lal Denizli, Çiftlikköy Altınkum Mahallesi'nde yurttaşlarla buluştu
CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli, Çiftlikköy Altınkum Mahallesi’nde ...
Cemil Tugay: ''İzmir'i rant bölgesi olarak görüyorlar''
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay katıldığı canlı ...
CHP Adayı Ünsal, Karşıyaka Çarşı’da esnaf ve yurttaşlarla buluştu...
CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız Ünsal, İzmir’in en büyük ...
 
CHP'li Eşki: ''Bornova’nın çehresi değişecek''
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, Bornova’nın çehresini değiştirecek ...
Başkan Tugay ve Duman Buca'da yurttaşlarla buluştu...
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Buca’da yurttaşlarla ...
CHP’li Mutlu: 'Konak’ı masa başında değil, kentin içinden yöneteceğiz'
Saha temaslarını yoğun bir tempoda sürdüren CHP Konak Belediye Başkan ...
 
AK Parti İzmir'den Balkan göçmenleri buluşması...
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkanı adayı Hamza Dağ, Balkan göçmenlerine ...
Babacan'dan rant çıkışı: Akıllarına gelen ilk kelime...
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "'Belediye' ...
CHP'li Kınay: ''Bizler susarsak kimsenin umudu kalmaz''
CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, seçime adım adım yaklaşılırken ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri