folkart, orion,

Çiğli'de üretilmişti... Kılıçdaroğlu'na götürüldü

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, pandemi sürecinde ürettikleri yerli solunum cihazını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da tanıttıklarını açıkladı. Piyasa değeri 10 bin doları bulan cihazı 700 TL'ye ürettiklerini açıklayan Gümrükçü, "Ülkemizin dört bir yanından uzmanların katkısıyla “İmece usulü” ürettiğimiz Türkiye’nin ilk yerli malı solunum cihazını Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na takdim ettik" dedi

  • | Son Kale İzmir

SONKALEİZMİR-Çiğli Belediyesi'nin desteklediği 3 mühendisin ürettiği yerli solunum cihazı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdardoğlu'na da tanıtıldı. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, "Ülkemizin dört bir yanından uzmanların katkısıyla “İmece usulü” ürettiğimiz Türkiye’nin ilk yerli malı solunum cihazını Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na takdim ettik" açıklamasını yaptı. 


ALIM GARANTİSİ İSTEMİŞLERDİ
Kendisi de mühendis olan Başkan Utku Gümrükçü daha önce, piyasada 7-10 bin dolara satılan solunum cihazını 700 TL'ye ürettiklerini ifade ederek, "Cihazın adı 'İmece' olmalı. Çünkü tamamen o şekilde üretildi" açıklamasını yapmıştı. Cihazı üreten mühendisler Efe Gökdoğan, Bilge Gökdoğan ve Mustafa Büyükayın cihaz için devletten alım garantisi istemişlerdi. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz