Cübbeli Ahmet Atatürk'e hak verdi!

Cübbeli Ahmet, Atatürk’ün Diyanete “Maturidi-Hanefi Başkan” şartı olduğunu iddia ederek bu durumun doğru bir hamle olduğunu söyledi.

  • | Son Kale İzmir

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Atatürk ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

“Atatürk Diyanete niçin Maturidi-Hanefi şartını koydu? Şimdi daha iyi anlaşılıyor. Şu an ki üst kurulda çok mezhepsizler var” diyen Cübbeli Ahmet, AK Parti  döneminden sonrasını kastederek Diyanet’in “ehli sünnet dışında mezhepler için” ilmihal yazmasını eleştirdi. 

Bu durumun “dış güçlere hizmet ettiğini” vurgulayan Cübbeli Ahmet, Atatürk’ün Diyanete “Maturidi-Hanefi Başkan” şartı olduğunu iddia ederek bu durumun doğru bir hamle olduğunu aktardı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz