ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5520
    Dolar
  • Euro
    34,8913
    Euro
  • Altın
    2.429,190
    Altın
  • Bist-100
    9.645,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/36°
    ADANA
  • ANKARA
    14/29°
    ANKARA
  • ANTALYA
    19/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    18/29°
    BURSA
  • ISTANBUL
    18/22°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    18/27°
    IZMIR
  • KONYA
    17/29°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
4 yaşındaki Sultan boğazı kesilerek öldürüldü!
4 yaşındaki Sultan boğazı kesilerek öldürüldü!
Erdoğan İsmailağa liderinin cenazesine katıldı
Erdoğan İsmailağa liderinin cenazesine katıldı
İYİ Parti'de kurultay öncesi bir istifa daha!
İYİ Parti'de kurultay öncesi bir istifa daha!
Özgür Özel, Erdoğan görüşmesi için tarih verdi
Özgür Özel, Erdoğan görüşmesi için tarih verdi
6 Nisan 2022 Çarşamba - 22:54

Cumhuriyet Mahallesi tartışması yeniden alevlendi: "ALDIĞINIZ OYLARIN HAKKINI VERİN"

AK Partili Hüsnü Boztepe'nin Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı eleştirmesiyle yeniden başlayan Cumhuriyet Mahallesi imar planları tartışması alevlendi. Boztepe ile Karşıyaka Belediyesi Meclis üyesi Adem Öztürk'e tepki gösteren Muhtar Özay Dağhan, "Cumhuriyet Mahallesi'nde çoğunluk olarak AKP'ye oy çıktı. Buradaki halka gelip aldıkları oyların hakkını verdiler mi? Mecliste başka konuşup basına farklı konuşmayın, önce dik durun" dedi. 

Cumhuriyet Mahallesi tartışması yeniden alevlendi:  ALDIĞINIZ OYLARIN HAKKINI VERİN

SONKALEİZMİR-Karşıyaka Belediyesi tarafından hazırlandıktan sonra oy birliğiyle reddedilen ancak etaplar halinde yeniden gündeme getirilen Cumhuriyet Mahallesi imar planlarıyla ilgili tartışmalar yeniden başladı. 
İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu AK Parti Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe'nin "Sayın belediye başkanı bölgede tercihin hangi kriterlerle yol kenarından başladığına yanıt vermeli. Planlarda kamu yararı yok, vatandaşların talebi yok sayılmış" diyerek Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı eleştirmesinin ardından muhtar Özay Dağhan da topa girdi.

"NİYE ZORUNUZA GİDİYOR"

SONKALE'ye konuşan Dağhan, Boztepe ile Karşıyaka Belediyesi AK Partili meclis üyesi  Adem Öztürk'e tepki gösterdi. Muhtar Dağhan şunları söyledi:

"Karşıyaka meclisinde sayın Adem Öztürk 'Muhtar genel başkanınıza gidiyor, CHP'ye gidiyor ama değişen bir şey yok' diye konuşma yapmış. Eğer ki bir muhtar buradan Ankara'ya gidip, Türkiye'nin ikinci adamı Kemal Kılıçdaroğlu ile  makamında mahallesini tartışıyorsa, mahalle halkının çıkarları için bilgi verip yardım istiyorsa bu niye birilerinin zoruna gidiyor. Cumhuriyet Mahallesi'nde çoğunluk olarak AKP'ye oy çıktı. Sayın Adem Öztürk ve yanındaki Mustafa Yıldız buradaki halka gelip bu aldıkları oyların hakkını verdiler mi? Buradaki halka bilgi verdiler mi? Gelsinler hem ilçe başkanları hem kendileri burada bir toplantı düzenlesinler. Zaten kendileri harita mühendisi, kimisi mimar. İmarla ilgili bilgi versinler."

"MECLİSTE BAŞKA BASINDA BAŞKA"

Boztepe'nin açıklamalarına da değinen Dağhan şöyle devam etti:

"Büyükşehir meclisinde Hüsnü Boztepe'nin açıklamalarını komik buldum. Eğer Hüsnü Boztepe İzmir'in Karşıyaka'nın Cumhuriyet Mahallesi'ni biliyor mu? Keşke bu makama gelip imar komisyonunda ya kendisi gelip bizden bilgi aldı mı? Mecliste başka konuşup basına farklı konuşmayın. Mecliste el kaldırıp imara destek verip, yarın da karşı gelip 'Kötü' demek yanlış. Bİr kere dik durmaları lazım.
 

 
Diyanet şikayet etti... RTÜK ceza yağdırdı!
 
Başkan Soyer CHP İl Örgütü'nü ziyaret etti
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mert can 22 Nisan 2022 Cuma 19:11

Bu imar muhabbeti yüzünden kaç senedir evimizin üstüne kat cikamiyorum.ve bu yüzden evlenemedim de yeterli arsam var ama sırf bu imar muhabbeti yüzünden cevremdekiler ev yapma dediler Kira fiyatlari belli.ev yapacak param var tapulu arsam var Bak bu kadar bekledik burada pazarlık zor geçecek haberiniz olsun.gelecek olan sermaye cepleri dolu gelsin Sevdiğim kızla evlenemedim evim olmadığım için daha sonra tapuyla uğraşırken bu imar dedikoduları dönerken ıişsiz kaldım Ona göre şaka gibi tekliflerle gelmeyin bunalım hat safhada saygılar sevgiler

Yorumu oyla      0      0  
Ercan Köksal 17 Nisan 2022 Pazar 18:49

Cumhuriyet mahallesi halkı üzülecekse ve siz belediye olarak bu imarı başaramıyorsanız bırakın böyle kalsın Cumhuriyet mahallesi

Yorumu oyla      0      0  
Kafamda kentsel dönüşümler 7 Nisan 2022 Perşembe 20:33

Sallanıyo'' bu dünya, tutunmuş deli saçlarında Bi'' yol bulsam yeniden başlasam vücudunda Ben ben gibi değilim, kayboldum rüzgârlarında Aklım dursun, herkes bi'' sussun bi'' dakka Kafamda kentsel dönüşümler İçimde bi'' yerde bi'' gülüşünden Sana deliyim ama gizledim her Gidişinden, gidişinden Kafamda kentsel dönüşümler İçimde bi'' yerde bi'' gülüşünden Sana deliyim ama gizledim her Gidişinden, gidişinden Seni gördüm, oysa yeni sönmüştüm yağmurlarında Kendimi bıraktım elime bi'' baktım yaşıyorum hâlâ Dedi "Her şey satılıyo'', herkes alışıyo'', aşk var mı hâlâ?" Sana bana acımıyo'', hepimizi hacılıyo'', pavyon bu dünya Kafamda kentsel dönüşümler İçimde bi'' yerde bi'' gülüşünden Sana deliyim ama gizledim her Gidişinden, gidişinden Kafamda kentsel dönüşümler İçimde bi'' yerde bi'' gülüşünden Sana deliyim ama gizledim her Gidişinden, gidişinden Kafamda kentsel dönüşümler İçimde bi'' yerde bi'' gülüşünden Sana deliyim ama gizledim her (Kentsel dönüşümler) Gidişinden, gidişinden Kafamda kentsel dönüşümler İçimde bi'' yerde bi'' gülüşünden Sana deliyim ama gizledim her (Kentsel dönüşümler) Gidişinden, gidişinden

Yorumu oyla      0      0  
Hasan Atakan 7 Nisan 2022 Perşembe 20:25

Tunç soyerin artık birşeyler yapmasi lazım.icraat yapmasi lazım kaç sene daha oyalanacak bu cumhuriyet halkı 1.etap 2.etap sunulmuş beklemeden 2 3 4 5 onlarıda sun meclise karşıyaka belediye başkanı samimi değil sermayeyi yavaş yavaş yedirmek istiyor kontrollü bir şekilde madem etap diğer etaplar neden yok ? Çok mu uzun sürüyor hazırlaması kendinizi kandırmayın hepsi hazır planların bu halk sadece terk ve emsale itiraz etti planin kendisine değil bu da baştan imar planı hazırlamadiklarini gösteriyor Diğer imar planlarıda hazır değil mi ? Terk ve emsali belirleyip onaya sunacaksin 6 etap sunarsin itiraz eden eder geri kalan geçer ama 2 etap yapıp diğerlerini beklersen insna bir huylaniyor uyuzlaniyor Ama dertleri vatandaş ya kendi başına yaparsa hepsi bu.ya başka bir müteahhite verirse Tunç soyer acilen bir konuşma yapıp icraata geçmesi lazım yoksa inandırıcılığı kalmayacak CHP''nin aynı CHP olduğunu bizlere gösterecek

Yorumu oyla      0      0  
Rantci mahalleli 7 Nisan 2022 Perşembe 19:43

Biz şu an neyi bekliyoruz ?hayırsever bir müteahhitin İzmir belediyesi ile işi ustlenip 5000 daireyi bir anda yapmasını mi ? El ayak pençe divan açarsanız olacağı bu İmar çıkardılar her biriniz 10 daire istediniz sermayeyi urkuttunuz şimdide kenardan başlıyorlar yemeye çünkü en fazla oradan arsasatin almışlar Birilerine el ayak durmayla bu iş olmaz.imar çıkarın imar çekilin kenara bak ben kendim yaparım demeniz lazım Herkes benim gibi demiyor armut pis ağzıma hazır daire bekliyor o da biraz ağır ilerler Ölme eşeğim ölme...sermayenin parası kıymetli Doğru diyorsun tapularda borç aldı insanlar aylık 2000-3000 kredi öderler aylık Şu ramazan günü haram zikkim ettiniz beyi ciziyorsaniz çizin ya da bize durumu söyleyin Sermaye yok para yok bekleyeceksiniz diye

Yorumu oyla      0      0  
Cumhuriyetli 7 Nisan 2022 Perşembe 18:59

Tapuları aldırdınız ve aldırmaya devam ediyorlar.Bunun vebali büyük olur.insanlar zor durumda kredi ödemeye başladı.kimisinin parası değersizleşti.Tapu almadanda otururlardı yapı kayıt belgeleriyle Çıkar imarı çekil kenara neden çekilmiyorsun İzmir belediyesi bizi oyalıyor.Örnekköyde nasıl yavaş ilerlediğini görüyoruz.1 sene kaldı seçimlere herhangi bir icraat gelmezse ben umudu kesiyorum 4-5 ayda 200-300 daire yapmakla bu işi çözemeyiz. 1 ve 2.etap neden oradan başlandı.Oraları yapıp diğer yerleri yapmayacaklar belli .Cumhuriyetten kimse arsa satmadı boş olan yerlere imar çıkarıyorlar. Sermayeye rant vermeyeceğim kendim yapacağım.2023 den sonra çıkaracağınız imarı severim sizin.Gelmeyin Gelmeyin....

Yorumu oyla      0      0  
Bilal Arık 7 Nisan 2022 Perşembe 12:44

Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi ni siyasi manevralarınıza alet etmeyin. Olumlu katkınız olacaksa konuşun, olmayacaksa! Susun.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Diyanet şikayet etti... RTÜK ceza yağdırdı!
RTÜK Üyesi Okan Konuralp, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Halk TV, Tele1 ...
İzmir'deki o davada karar çıktı!
İzmir'de 3 kadından 1'inin itfaiye aracını kullandığı, diğer 2'sinin ise ...
Ege Denizi'nde balık bolluğu!
Ege Denizi'nde, bir süredir olumsuz hava şartları nedeniyle ava çıkamayan ...
 
Kemalpaşa'da sinek mücadelesi
Kemalpaşa Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Haşere Mücadele ...
Buca Cezaevi çağrısı: Ranta teslim edilemez!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yıkım çalışmaları başlayan ...
İzmir'de orman yangını!
İzmir'in Ödemiş ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere müdahale eden ...
 
Türkiye ile Tunus arasında kriz
Tunus'ta meclisin feshedilmesi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ...
İzmirli market işletmecisi sır oldu!... Dosya 20 yıl sonra yeniden açıldı!
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, 20 yıl önce o dönem 30 yaşındayken, evinin ...
Ümit Özdağ: Cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş...
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri