ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    42,0467
    Dolar
  • Euro
    48,4305
    Euro
  • Altın
    5.424,670
    Altın
  • Bist-100
    11.056,00
    Bist-100
  • ADANA
    12/31°
    ADANA
  • ANKARA
    4/20°
    ANKARA
  • ANTALYA
    13/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    9/24°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/24°
    IZMIR
  • KONYA
    4/21°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Anadolu Otoyolu'nda kaza: 1 çocuk öldü, 4 kişi yaralandı
Anadolu Otoyolu'nda kaza: 1 çocuk öldü, 4 kişi yaralandı
CHP’den AK Parti’ye geçti: Erdoğan rozeti taktı... İlk işi bu oldu!
CHP’den AK Parti’ye geçti: Erdoğan rozeti taktı... İlk işi bu oldu!
Anne Minguzzi'yi isyan ettiren beraat kararının gerekçesi açıklandı! Dikkat çeken 'delil' ayrıntısı
Anne Minguzzi'yi isyan ettiren beraat kararının gerekçesi açıklandı! Dikkat çeken 'delil' ayrıntısı
1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak: Tüm telefon sahiplerinden bu para kesilecek
1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak: Tüm telefon sahiplerinden bu para kesilecek
30 Ekim 2021 Cumartesi - 09:30

Cumhuriyet meşalesi Bayraklı'yı aydınlattı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Binlerce vatandaşın katılımıyla büyük coşkuyla gerçekleşen fener alayı muhteşem görüntülere sahne oldu.

Cumhuriyet meşalesi Bayraklı yı aydınlattı

Cumhuriyet korteji sırasında ilçe sakinleri evlerinin balkonlarından, pencerelerinden, arabalarından alkışlarla cumhuriyet coşkusuna ortak oldu. Törende konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bizim kırmızı çizgimiz; Bayraklı, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bundan sonra da cumhuriyet coşkusunu tüm sokaklarımıza yayarak, hep böyle el ele, gönül gönüle kutlayacağız” dedi.

Cumhuriyetin ilanının 98’inci yılı kutlama etkinlikleri Bayraklı’da binlerce vatandaşın katılımıyla büyük coşkuya dönüştü. Cengizhan Mahallesi’ndeki Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal Yaşam Parkı’nda toplanan 7’den 70’e binlerce yurttaş ellerindeki Türk bayrakları, Atatürk fotoğrafları ve meşalelerle Şehit Ümit Boz Spor Tesisi’ne kadar yürüdü. Etkinliğe Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, eşi Aylin Sandal, CHP İzmir il Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş, ilçe yöneticileri, İyi Parti İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve binlerce ilçe sakini katıldı. Etkinlikte Bayraklı Belediyesi jimnastik takımı, bale kursiyerleri ve zeybek ekibinin gösterileri ile Karya Müzik grubunun dinletisi tribünleri dolduran ilçe sakinlerinin beğenisini kazandı.

Bayraklı’da cumhuriyet coşkusu hafta boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerle de binlerce çocuğu ve genci spor etkinliklerinde bir araya getirdi. Basketbol, Voleybol, Corn Hole, Ayak tenisi ve atletizm turnuvalarında Bayraklılı gençler şampiyonluk için yarışırken, etkinliklerin sonunda başarılı olan takım ve sporculara kupa ve madalya verildi.

Büyük coşkuyla gerçekleşen ve ilçe sakinlerinin de evlerinden, arabalarından, dükkanlarından alkışlarla destek verip, renk kattığı fener alayı sonrası Şehit Ümit Boz Spor Tesisi’nde düzenlenen törende konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Tepeden tırnağa cumhuriyet coşkusunun tüm sokaklara dağıldığı, Atatürk değerlerine sahip çıkan bir Bayraklı’da bundan sonra da yolumuza devam edeceğiz”  dedi.

HER ZAMAN EL ELE, KOL KOLA YÜRÜYECEĞİZ

Başkan Sandal, “Bugün bir defa daha manevi mirasımıza sahip çıktık, ulu önderimizin bize emanet ettiği cumhuriyetimize sahip çıktık. Öyle bir noktaya geldik ki; Harvard’a giden çocuklarımız var. Balede, atletizmde, güreşte, yüzmede, tekvandoda dünya şampiyonları olan, başarılar elde eden çocuklarımız var. Yeni kreşlerimizde cumhuriyete inanan minik çocuklarımızın da yetişmesiyle ilgili önümüzdeki eğitim döneminden itibaren birçok mahallemizde kreşlerimizi hayata geçirmiş olacağız. Sizden bir tek isteğim var; bu kenti inşa ederken; el ele, kol kola, kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi yok saymadan, gönül gönüle verip cumhuriyetin anlamını buradan İzmir’e, İzmir’den Türkiye’ye ve dünyanın dört bir yanına Bayraklı aracılığıyla yaymak için bize yardımcı olmanızı, destek olmanızı ve güç vermenizi istiyorum. Bugün kortejimiz belki de İzmir’in en güzel kortejlerinden biriydi. Bize inananlar, umut bağlayanlar evlerinin balkonlarındaki yurttaşlarımız, kadınlarımız, çocuklarımız, esnafımız ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle alkışlarla selam verdiler. Buradan son bir kez daha haykırıyorum; bizim kırmızı çizgimiz Bayraklı, bu vatanın bölünmez bütünlüğü ve Mustafa Kemal Atatürk’tür” diye konuştu.

 

 
Balçova'da 'Cumhuriyet Korteji'
 
İzmir'de Cumhuriyet Bayramı coşkusu...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Balçova'da 'Cumhuriyet Korteji'
Balçova Belediyesi'nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı Kortejinde vatandaşlar ...
Buca'da cumhuriyetin 98’inci yılına özel gece
Buca Belediyesi cumhuriyetin 98. yılı şerefine “29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonu”  ...
Başkan İduğ: Depreme hazırlıklı olmalıyız
Depremde yıkılan bölgeye en yakın ilçe olan Bornova’nın tüm personeli ...
 
Binlerce Kemalpaşalı Şevval Sam konserinde buluştu
Kemalpaşa Belediyesi, Cumhuriyetin 98. yılını coşkulu etkinliklerle kutladı. ...
Cumhuriyet ve kazanımları Gaziemir’de konuşuldu
Gaziemir Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği ...
Bornova’da 29 Ekim coşkuyla kutlandı
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98’nci yılı Bornova’da törenlerle ...
 
Bayındır'da 29 Ekim coşkusu
Bayındır’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dün düzenlenen çelenk sunma ...
Batur: Bizim yolumuz, Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu
Konak Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Gültepe Meydanı’nda ...
Konak'ta Cumhuriyet coşkusu...
Konak Belediyesi’nin Gültepe’deki Cumhuriyet Kortejinde, Başkan Abdül ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 11 9 2 0 25 5 20 29
2 Fenerbahçe 11 7 4 0 21 8 13 25
3 Trabzonspor 11 7 3 1 17 7 10 24
4 Samsunspor 11 5 5 1 17 11 6 20
5 Göztepe 11 5 4 2 13 6 7 19
6 Beşiktaş 11 5 2 4 18 15 3 17
7 Gaziantep FK 10 5 2 3 15 18 -3 17
8 Tümosan Konyaspor 11 4 2 5 18 18 0 14
9 Rams Başakşehir 11 3 4 4 12 9 3 13
10 Corendon Alanyaspor 10 3 4 3 11 11 0 13
11 Kocaelispor 11 3 2 6 10 15 -5 11
12 Çaykur Rizespor 10 2 4 4 11 14 -3 10
13 Kasımpaşa 11 2 4 5 11 15 -4 10
14 Hesap.com Antalyaspor 10 3 1 6 11 20 -9 10
15 Zecorner Kayserispor 11 1 6 4 11 24 -13 9
16 Gençlerbirliği 11 2 2 7 10 16 -6 8
17 ikas Eyüpspor 10 2 2 6 6 13 -7 8
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 10 1 1 8 10 22 -12 4
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri