ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,4418
    Dolar
  • Euro
    43,6704
    Euro
  • Altın
    3.979,880
    Altın
  • Bist-100
    9.078,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/21°
    ADANA
  • ANKARA
    10/20°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/16°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/12°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/17°
    IZMIR
  • KONYA
    10/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde 2 yeni gözaltı
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde 2 yeni gözaltı
İSKİ, Sazlıdere Baraj alanında 409 yasak yapıyı yıktı, İstanbul’un Avrupa yakasının ciddi su sıkıntısı kaçınılmaz
İSKİ, Sazlıdere Baraj alanında 409 yasak yapıyı yıktı, İstanbul’un Avrupa yakasının ciddi su sıkıntısı kaçınılmaz
İmamoğlu'dan Erdoğan'a 'Telef' yanıtı
İmamoğlu'dan Erdoğan'a 'Telef' yanıtı
14 yaşındaki çocuk dehşet saçtı! Genç kadının boğazını keserek altınlarını çaldılar!
14 yaşındaki çocuk dehşet saçtı! Genç kadının boğazını keserek altınlarını çaldılar!
14 Aralık 2020 Pazartesi - 21:49

DARP EDİLEN İŞÇİ GÖZÜNÜ KAYBETTİ...

Antalya’da tarım işçisi Altın Erdoğan (60), iddiaya göre, 15 kişilik araca 30 kişinin maskesiz bindirilmesine tepki gösterince, işveren S.A. ve eşi H.A. tarafından darbedildi. S.A.'nın azmettirmesiyle diğer işçiler tarafından da dövüldüğünü öne süren kadının, sol gözü görme yetisini kaybetti. Erdoğan'ın, sağ gözünü de çocukluğunda şeker hastalığı nedeniyle kaybettiği ortaya çıktı.

DARP EDİLEN İŞÇİ GÖZÜNÜ KAYBETTİ...

Antalya'nın Kepez ilçesinde oturan ve 6 yıldır Serik ilçesinde nar toplayıcılığı yaparak geçimini sağlayan Altın Erdoğan, yanında çalıştığı ‘çavuş’ olarak adlandırılan S.A., S.A.’nın eşi H.A. ve çalışanlar tarafından darbedildiği iddiasıyla Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Erdoğan, suç duyurusunda sağ gözünün görmediğini, uğradığı şiddet nedeniyle sol gözünü de kaybettiğini belirtti.

Altın Erdoğan, 28 Ekim’de S.A. tarafından çalışmak üzere işçi servisine alındığını ve işe götürüldüğünü aktardı. Mesai bitiminde S.A.'nın yine kendisini almaya geldiğini ifade eden Erdoğan, “İşçi servisinde 15 kişi olması gerekirken 30 kişi vardı. Hepsi de maskesizdi. Buna tepki gösterdim ve herkesin maske takmasını istedim. Uyarım dikkate alınmayınca, araçta balık istifi yolculuk eden 30 kişiyi cep telefonu ile kameraya aldım. Görüntüleri işçiler benden almaya çalıştı. Araçtan indiğim sırada, S.A. ve eşi H.A. tarafından darbedildim. Araçtaki göçmen işçiler de etrafımı sardı. Kargaşada çavuşun eşi H.A., 'Öteki gözünü ben kör edeyim de gör' diyerek tokat attı. Sol gözüm kanadı. Şikayetçi olacağımı söyleyince de beni, 'Biz mafyayız. Sen bizim kim olduğumuzu bilmiyorsun. Şikayetçi olursan çocuğunu kaçırırız, onları yaşatmayız' diyerek tehdit ettiler" diye konuştu.

DOKTORLARA ‘GÖZÜME NAR DÜŞTÜ’ DEMİŞ

Korkudan hastanede doktorlara ‘Gözüme nar düştü’ dediğini ifade eden Altın Erdoğan, “29 Ekim'de gözümden ameliyat oldum. Sol gözümde yüzde 97 görme kaybı oluştu ve işlevini yitirdi. 3 Aralık'ta ikinci kez ameliyat oldum, ancak doktorlar gözümün tamamen görmeyeceğini söyledi. Hastanede olup biteni kardeşime anlattım. Onun da cesaret vermesiyle Kepez Polis Merkezi'ne giderek S.A. ve eşi H.A.'dan şikayetçi oldum" dedi.

Yaşadıklarını unutamadığını ve yediği dayağın hala etkisinde olduğunu sözlerine ekleyen Altın Erdoğan, şunları söyledi:

“Benim iki katım olan işverenin eşi H.A. boğazıma yapıştı. Beni tekmeledi. Minibüsten inince de etrafımı sarıp yüzüme, kafama, nereye denk gelirse vurdular. Gözüm kanadığı için hiçbir şey göremiyordum. Titreyerek hastaneye gittik. Şimdi de gözümü kaybettim. Beni bu hale sokanların cezasını çekmesini istiyorum. Hiçbir şey benim gözümü geri getirmeyecek."

Altın Erdoğan'ın avukatı Bilge Yılmaz ise konunun takipçisi olacağını ifade ederek, “Burada müvekkilime karşı aynı anda birden çok suç işlenmiştir. Adeta bir çete tarafından müvekkilim mağdur edilmiştir. Aynı zamanda müvekkilim sigortasız çalıştırılmıştı. Olayın sosyal güvenlik hukuku ve iş kazası boyutu da vardır. Gerekli davaları açacağız" dedi.

 
Sepil: Özgür Yankaya, Süper Lig hakemi değildir
 
İZMİR'DE SKANDAL... Başhekim 's..tir ol git öldürürüm seni' diyerek doktoru kovdu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'den Diyanet'e 'ekonomi için de dua edin' başvurusu!
Liberal Demokrat Parti (LDP) İzmir İl Başkanlığı, Diyanet'in "yağmur duası"ndan ...
Can kaybı 16 bin 600'ü aştı!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son koronavirüs tablosunu paylaştı. Koca, ...
Erdoğan'dan yılbaşında kısıtlama açıklaması
AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından ...
 
Kaftancıoğlu hakkında 10,5 yıla kadar hapis istemi
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanmasıyla ...
Melih Gökçek yargı önüne çıkıyor
Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP ABD ...
İçişleri Bakanlığı’ndan 81 ile yeni genelge
İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma kısıtlamasında istisna kapsamının art ...
 
Alsancak'ta kapkaç şoku!
İzmir Alsancak'ta adres sorma bahanesiyle yanına yaklaştığı genç kızın ...
İzmir'de suyu inceleyecek laboratuvar yok!
İzmir’deki depremin ardından içme suyu analizlerinin yapıldığı Sağlık ...
Barajlarda seviye biraz yükseldi ama tehlike geçmedi
İzmir’de aylardır süren kuraklığın ardından son dört günde meydana gelen ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 31 25 5 1 78 30 48 80
2 Fenerbahçe 31 23 6 2 80 31 49 75
3 Reeder Samsunspor 32 16 6 10 47 38 9 54
4 Beşiktaş 31 14 10 7 48 32 16 52
5 ikas Eyüpspor 32 14 8 10 49 38 11 50
6 Rams Başakşehir 31 14 6 11 50 43 7 48
7 Trabzonspor 31 12 9 10 52 39 13 45
8 Göztepe 31 11 10 10 51 39 12 43
9 Tümosan Konyaspor 32 12 7 13 41 44 -3 43
10 Kasımpaşa 31 10 12 9 53 55 -2 42
11 Gaziantep FK 31 12 6 13 41 43 -2 42
12 Bellona Kayserispor 31 10 10 11 39 49 -10 40
13 Onvo Antalyaspor 31 11 7 13 34 55 -21 40
14 Çaykur Rizespor 31 11 4 16 36 50 -14 37
15 Net Global Sivasspor 32 9 7 16 43 53 -10 34
16 Corendon Alanyaspor 31 9 7 15 36 47 -11 34
17 Sipay Bodrum FK 32 9 7 16 24 37 -13 34
18 Atakaş Hatayspor 31 4 7 20 33 62 -29 19
19 Adana Demirspor 31 2 4 25 27 77 -50 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri