ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3251
    Dolar
  • Euro
    35,0329
    Euro
  • Altın
    2.282,690
    Altın
  • Bist-100
    8,97
    Bist-100
  • ADANA
    12/23°
    ADANA
  • ANKARA
    8/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/24°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/23°
    IZMIR
  • KONYA
    9/21°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Nalbantoğlu'dan İzmirliler'e sandık çağrısı!
Nalbantoğlu'dan İzmirliler'e sandık çağrısı!
Murathan Mungan İYİ Parti’ye dava açıyor!
Murathan Mungan İYİ Parti’ye dava açıyor!
Emekli olan Yıldız Tilbe aldığı maaşa isyan etti!
Emekli olan Yıldız Tilbe aldığı maaşa isyan etti!
Galatasaray Cem Küçük’ü RTÜK’e şikayet etti!
Galatasaray Cem Küçük’ü RTÜK’e şikayet etti!
2 Aralık 2022 Cuma - 10:48

Deniz Yücel'den 2023 çağrısı!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel saha çalışmaları kapsamında Karabağlar’ da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Yücel, Sivas ili Federasyonları ve hemşehri derneklerinin organize ettiği toplantının da konuğu oldu.

Deniz Yücel den 2023 çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir il başkanlığının 30 ilçede yürüttüğü saha çalışmaları kapsamında, Karabağlar ’da bir kez daha sahaya inen Yücel, “Esnafa ve vatandaşa iki yıldır kriz bitecek, enflasyon inecek diye söz veren saray iktidarı mensupları, tutmadıkları sözlerin sebep olduğu yıkımı görmek istiyorsa ve yüzleri tutuyorsa, ülkenin durumunu yandaşlarından değil, Karabağlar ‘da esnaftan ve vatandaştan dinlesin” sözleriyle iktidara yüklendi.

Karabağlar mesaisine, İzmir Sivaslılar Federasyonu, Yiğidolar Federasyonu ve İzmir’de faaliyet gösteren Sivas ili hemşehri derneklerinin ortaklaşa düzenlediği kahvaltıya katılarak başlayan Deniz Yücel, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ayrışmaya değil birliğe ve kaynaşmaya ihtiyacı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi;

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

''İzmir, küçük bir Anadolu gibi. Ülkemizin dört bir yanından gelip, kendilerine yuva olarak İzmir’i seçen vatandaşlarımız, İzmir’in en büyük zenginliği ve birliğimizin teminatıdır. İzmir, hoşgörünün, huzurun ve demokrasinin başkentiyse, bu özelliğini sizlerin de yaşattığı kültür zenginliğine borçludur. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, millet iktidarıyla birlikte, bu ülkede yeniden huzur, güven ve adaletin hüküm süreceği bir dönemi inşa edeceğiz. Halkımızın ve ülkemizin bu güzel günlerinin önündeki tek engel, saray iktidarı ve tek adam zihniyetidir. Yaklaşan seçimlerde, halkımızın desteğiyle bu zihniyete son verecek ve hep birlikte güzel günler göreceğiz. Bu yolda siz Sivaslı hemşehrilerimizin desteği bizim için çok önemli. Bu desteği almak ve layık olmak için çalışmaya ve sizlerle birlikte olmaya aralıksız devam edeceğiz. Bugün düzenlediğiniz organizasyonda sizlerle bir arada bulunmaktan son derece mutluyum. Davetiniz için çok teşekkür ediyorum. Ben de sizleri, 2023 yılında milletin sözünün geçtiği, insana değer verilen, eşit ve hakça bir düzenle yönetilen Türkiye için, birlikte mücadele etmeye davet ediyorum. Birlikte başaracağız, birlikte değiştireceğiz ve birlikte yöneteceğiz.''

2 YILDIR ENFLASYON İNECEK SÖZÜ VERENLERİN YÜZÜ TUTUYORSA…
Karabağlar çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel, Karabağlar Sanayi Sitesinde, esnafın derdini dinledi. 

Yücel, ziyaretlere ilişkin yaptığı değerlendirmede “Türkiye’de yıllardır yaşanan krizlerin ve 2 yıldır yaşanan büyük ekonomik buhranın en ağır sonuçlarını esnafımız yaşıyor. Esnaf kar etmekten, yatırım yatmaktan vazgeçmiş, kredi borcunu, elektrik faturasını ve kirasını ödediği günü kar sayıyor. Sanayi esnafının kullandığı ham madde ve parçaların yüzde 80’i ithal. Yani dövize endeksli ürünler. Türkiye’de “faiz sebep, enflasyon sonuç” diyerek kurda rekor yükselişlere sebep olanlar, kapanan kepenklerin, esnafın yaşadığı büyük sıkıntıların tek sorumlusudur. Esnafa ve vatandaşa iki yıldır kriz bitecek, enflasyon inecek diye söz veren saray iktidarı mensupları, tutmadıkları sözlerin sebep olduğu yıkımı görmek istiyorsa ve tabi yüzleri tutuyorsa, ülkenin durumunu yandaşlarından değil, Karabağlar’ da esnaftan dinlesin. Türkiye’de yaşanan sorunların hepsinin çözümü var ama bugünün iktidarının çözmek gibi bir derdi yok. Biz, esnafımızın dertlerini millet iktidarında nasıl çözeceğimizi anlatmaya, yaşanan bu kara günlere son vereceğimiz zaman gelinceye kadar da yerel yönetimlerimizle esnafımızı desteklemeye devam edeceğiz'' dedi. 

Etiketler:
 
Serter'den minibüs esnafına ziyaret!
 
Balçova'nın engelsiz tiyatrocuları...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Serter'den minibüs esnafına ziyaret!
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası’nı ...
Ankara - İzmir YHT hattında 1,5 milyar euroluk kıyak iddiası!
Ankara-İzmir hızlı tren hattının yapım ihalesini kazanan İngiliz şirketin ...
Kaftancıoğlu’ndan İmamoğlu açıklaması!
Ekrem İmamoğlu’na, “şizofren” dediğini yalanlayan Canan Kaftancıoğlu, ...
 
Kuzen Varank o iddialara yanıt verdi!
Bodrum ve İstanbul’da aldığı ihalelerle gündeme gelen Sedat Varank, kendisini savundu.
Eski bakandan Erdoğan’a videolu gönderme!
Eski AK Parti'li Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı ...
Fenalaştı, yardımına yine doktorlar koştu!
İzmir'de görev yaptığı hastanede doktoru darbeden zanlı, sevk edildiği ...
 
Bursa'da uçak düştü: 2 ölü!
Bursa’da, Ovaakça Doğal Gaz Çevrim Santrali’nin olduğu bölgeye tek motorlu ...
İzmir'deki haşema davasında karar!
İzmir'in Dikili ilçesinde bir sitede havuza haşemayla girmek isteyen kadını ...
TİSK Başkanı’ndan asgari ücret ve EYT açıklaması!
TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, EYT konusunda bakanlığa 3 öneri sunduklarını ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri