ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3752
    Dolar
  • Euro
    34,9699
    Euro
  • Altın
    2.325,650
    Altın
  • Bist-100
    9,08
    Bist-100
  • ADANA
    14/25°
    ADANA
  • ANKARA
    12/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/26°
    IZMIR
  • KONYA
    13/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Hiranur Vakfı'nın İBB'ye açtığı dava reddedildi!
Hiranur Vakfı'nın İBB'ye açtığı dava reddedildi!
Yunanistan'da art arda 2 deprem!
Yunanistan'da art arda 2 deprem!
Deniz Yücel: 'En önemli işimiz oyumuza sahip çıkmak'
Deniz Yücel: "En önemli işimiz oyumuza sahip çıkmak"
İsrail, Suriye'yi vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var!
İsrail, Suriye'yi vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var!
4 Kasım 2022 Cuma - 14:55

Deniz Yücel'den Çeşme Projesi çıkışı!

CHP İzmir İl Başkanlığı, saha çalışmalarına Çeşme'de devam etti. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçede örgütle bir araya geldi, ensaf ziyaretleri gerçekleştirdi. AK Parti iktidarına Çeşme Projesi üzerinen yüklenen Yücel ''Bu proje Çeşme'nin katledilmesi demektir'' dedi. 

Deniz Yücel den Çeşme Projesi çıkışı!

Çeşme saha çalışması öncesi Çeşme ilçe örgütü ile bir araya gelen Yücel, sandığın çok yakında vatandaşın önüne geleceğini, o günün Türkiye için yeni bir kurtuluş ve yeni bir başlangıç olacağını ifade ederek, “İlçe örgütlerinin aralıksız bir şekilde vatandaşın yanında, dertlerine ortak olduğunu göstermesi şart. AKP’nin tek başına iktidar olarak ülkeyi yönettiği, başarısızlıklarla dolu 20 yıllık yokluk ve yandaş düzenini değiştirmeye bu kadar yaklaşmışken, hiç birimizin koltuklarında oturma, sorumluluk almama, çalışmama gibi bir lüksü olamaz” dedi. 

Yücel, örgüte şu mesajları verdi:

SEÇİM GÜNÜ KURTULUŞ VE YENİ BİR BAŞLANGIÇ GÜNÜ OLACAK

''Türkiye cumhuriyet tarihinde görülmemiş büyüklükte bir ekonomik buhran yaşıyor. Saray iktidarı sebep olduğu bu buhranı izlemekten ve daha da büyütmekten başka hiçbir şey yapmıyor.  Açıklanan Kasım ayı enflasyonuna göre, resmi enflasyon rakamları bile yıllık bazda yüzde 85’in üstünde. Kaldı ki, gerçekte rakamın yüzde 185 olduğunu biliyoruz. Bu rakam bile yaşanan buhranı ve AKP iktidarının basiretsizliğini ortaya koymaya yeter. Hal böyleyken, vatandaşımızın gözü kulağı bizde. Bugüne kadar başta genel başkanımız Sayın Kemal Kılılıçdaroğlu olmak üzere, CHP olarak, Millet ittifakı ve altılı masa olarak halkımızı hayal kırıklığına uğratmadık. AKP’nin yok ettiği umutları bizler yeniden yeşerttik. Seçim ve sandık güvenliğinden, projelerimizin halkımıza anlatılmasına kadar birçok konuda çalışıyoruz. Ama tüm ilçe örgütlerimizin en çok üstünde durması ve mesai harcaması gereken konu saha çalışmaları ve hane ziyaretleridir. Bizlerin yaklaşık 3 yıl önce başlattığı saha çalışmalarında gitmediğimiz ilçe kalmadı. Bazı ilçelerimizde 3’üncü hatta 4’üncü saha çalışmalarına imza attık. İnsanlarımızın dertlerini dinleyecek, kendi imkanlarınız veya yerel yönetimlerimiz aracılığıyla çözmek için gayret sarf edeceksiniz ki, samimiyetle yürüttüğümüz bu çalışmalarda, vatandaşımızda samimiyetimizden şüphe etmesin. Tüm Çeşme’de her eve ulaşsanız, her esnafa gitseniz bile bu çalışma bitmez. Tekrar tekrar devam edeceksiniz. Biz, bu çalışmaları sadece seçim zamanlarında değil, öbek örgütlenmesi ve saha mesaileriyle yıllardır yapıyoruz. Çünkü başkaları gibi derdimiz saltanat kurmak veya korumak değil, halkımızın derdini çözmek. Sandık çok yakında vatandaşın önüne gelecek. O gün Türkiye için, baskıdan, adaletsizlikten, yokluktan, Saray iktidarından kurtuluş ve yeni bir başlangıç günü olacak. AKP’nin tek başına iktidar olarak ülkeyi yönettiği, başarısızlıklarla dolu 20 yıllık yokluk ve yandaş düzenini değiştirmeye bu kadar yaklaşmışken, hiç birimizin koltuklarında oturma, sorumluluk almama, çalışmama gibi bir lüksü olamaz. Çeşme ilçe örgütümüzün ve belediye başkanımızın da bu sorumlulukla çalıştığını biliyoruz. Çeşme’deki iktidarımızı daha da güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu fedakarca çalışma için tüm örgütümüze teşekkür ediyorum.''


BU PROJE ÇEŞME’NİN KATLEDİLMESİ DEMEKTİR
Örgüt buluşmasının ardından Çeşme liman ve merkezde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren CHP İzmir il başkanı Yücel, ilçe sanayi sitesi esnafını da ziyaret etti. Ziyaretlerde esnafın derdini dinleyen ve CHP’nin çözümlerini anlatan Yücel, AK Parti iktidarının Çeşme’yi betona ve ranta kurban etme projesi olarak tanımladığı Çeşme Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Çeşme Projesinin, bir turizm ve kalkınma projesi olmadığını belirten Yücel “AKP iktidarı, doğaya, doğal güzelliklere baktığında sizin bizim gördüğümüz güzelliklerden başka bir şey görüyor. Daha önce de söylemiştim. AKP, doğanın yeşilini değil, doların yeşilini seviyor. Çeşme projesi, ilçenin doğasının, ekolojik dengesinin, denizinin ve tüm doğal güzelliklerinin yok edilmesi, onların yerine beton dikilmesini ön görüyor. Ne kadar süslerseniz süsleyin, pazarlasanız pazarlayın bu proje, Çeşme’nin katledilmesi demektir. Turizm yatırımlarının, Çeşme markasının yükseltilmesinin sonuna kadar destekçisiyiz. Ama bu sadece beton dikerek, Çeşme’yi kendi insanlarımızın giremeyeceği kadar pahalı ve yabancılara teslim edilecek bir ilçe haline getirilerek yapılırsa, bunun sonuna kadar karşısında olmaya, Çeşme’yi ve ilçe halkını korumaya devam edeceğiz. Kültür ve Turizm Bakanlığının mevcutta anlattığı planın kabul edilmesi, uygulanması mümkün değil. Hem biz hem İzmir büyükşehir belediyemiz hem de Çeşme belediyemiz gerekli itirazları ve tepkileri dile getirdik. Bu itirazların, askıya çıkacak planda ne oranda dikkate alındığını göreceğiz. Planların askı sürecini de yakından takip edeceğiz. Çeşme’nin esnafı, Çeşmeli vatandaşlarımız rahat olsunlar. Haklarını ve bu muhteşem doğayı, AKP’nin rant projesine karşı korumaya, onlarla birlikte devam edeceğiz” dedi.

KİMLER KATILDI?
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığınca Çeşme’de düzenlenen saha çalışmasına CHP il başkanı Deniz Yücel’in yanı sıra, CHP Çeşme ilçe başkanı Sait Kavasoğullar, Çeşme belediye başkanı Ekrem Oran, CHP il başkan yardımcıları İsmail Yüzer, Fulya Alçay, Yıldız Yılmaz, Yasemin Menokan, Köksal Yıldırım ve Özkan Tice, CHP Çeşme ilçe yöneticileri, Kadın ve Gençlik kolları üyeleri ile belediye meclis üyeleri katıldı. Katılımcıların oluşturduğu 5 ayrı grup ilçenin tüm mahallelerinde ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşları dinledi. 

 
Bakan Ersoy, Tekel Fabrikası için tarih verdi!
 
Soyer: Geleceğin siyasetine yön vermek niyetindeyiz!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Ersoy, Tekel Fabrikası için tarih verdi!
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İzmir'de yenileme çalışması ...
Bakan Ersoy'dan Çeşme Projesi açıklaması!
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme Turizm Projesi'yle ilgili ...
Sedat Peker ve Ünsal Ban için hapis cezası talebi!
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ünsal Ban hakkında 14 yıla kadar, Sedat ...
 
Başkan İduğ'dan kentsel dönüşüm vurgusu!
İzmir'de  meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki depremin ardından Bornova Belediye ...
İzmir'de sendikalardan düşük maaş ve enflasyon tepkisi...
İzmir'de sendika temsilcileri enflasyona dikkat çekerek memur, işçi ve ...
İzmir depreminden acı haber!
İzmir'de dün gece meydana gelen 4,9 şiddetindeki deprem sırasında kalp ...
 
Büyükşehir'de deprem teyakkuzu!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ekipleri saat 03:29’da meydana gelen 4.9 ...
İzmir Barosu'ndan Avukat Aryen Turan'ın gözaltına alınmasına tepki
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, İzmir Barosu'nun seçimlerinde Türk ...
İZKİTAP kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve SNS Fuarcılık tarafından ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri