ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    40,6470
    Dolar
  • Euro
    47,1602
    Euro
  • Altın
    4.395,450
    Altın
  • Bist-100
    10.747,00
    Bist-100
  • ADANA
    26/32°
    ADANA
  • ANKARA
    22/36°
    ANKARA
  • ANTALYA
    26/31°
    ANTALYA
  • BURSA
    23/30°
    BURSA
  • ISTANBUL
    24/29°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    25/34°
    IZMIR
  • KONYA
    21/32°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Türkiye- Suriye doğal gaz hattı açıldı
Türkiye- Suriye doğal gaz hattı açıldı
Kamuda zam pazarlığı çözüldü: İmzalar atılıyor
Kamuda zam pazarlığı çözüldü: İmzalar atılıyor
İçişleri Bakanı Yerlikaya: Terör örgütü IŞİD'e yönelik 14 ildeki operasyonlarda 26 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Yerlikaya: Terör örgütü IŞİD'e yönelik 14 ildeki operasyonlarda 26 şüpheli yakalandı
Sinem’i katletti, keyif çatarken yakalandı
Sinem’i katletti, keyif çatarken yakalandı
20 Aralık 2023 Çarşamba - 16:40

Derneklerden Başkan Soyer'e destek sürüyor

Ege Bölgesi Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı ve üyeleri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti. Dernek üyeleri Başkan Tunç Soyer’i, yeni dönemde de Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda görmek istedikleri açıkladı. Başkan Tunç Soyer ise “Önümüzdeki dönem başında tüm STK’ları bir araya getireceğimiz bir yerleşkeyi hayata geçireceğiz. İkinci dönem neler yapacağımızı biliyoruz, içiniz rahat olsun” dedi.

Derneklerden Başkan Soyer e destek sürüyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege Bölgesi Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu’na bağlı dernek temsilcilerini Egemenlik Evi’nde ağırladı. Yaklaşık bir saate yakın süren görüşmede Başkan Tunç Soyer, dernek üyelerinin düşünce ve taleplerini tek tek dinledi. Çok renkli, çok güzel bir tablo ile karşı karşıya olduğunu ifade eden Başkan Soyer, “İzmir demokrasinin kalesi deniyor, çünkü İzmir’de STK’lar çok güçlü. Bizi ayrıştırmak üzere kurulan bir sistem ayrıştırıyor, ötekileştiriyor. O yüzden belki de geçmişte olduğundan daha büyük bir rol üstleniyorsunuz. Biz ne kadar farklılıkları törpüler, azaltırsak aslında o kadar eksiliyor, yoksullaşıyoruz. Aynı doğa gibi, nasıl doğayı zenginleştiren biyoçeşitlilik ise bizi de zenginleştiren çok seslilik. Başka çaremiz yok. Sizlere çok ihtiyacımız var. 5 yıldır yapmaya çalıştığım şey STK’ların toplumla buluşmasını sağlamak. Ne kadar zengin olduğumuzu göstermek” dedi.


 
İkinci dönemde STK yerleşkesi
Başkanlığının ikinci döneminde STK’ları sevindirecek bir haberi de paylaşan Başkan Tunç Soyer, “Önümüzdeki dönem başında tüm STK’ları bir araya getireceğimiz bir yerleşkeyi hayata geçireceğiz. Herkesin tek bir çatı altında birlikte çalışmasını sağlayacağız. İzmir, çok ses, çok nefes, çok renk demektir. Bu demokrasi demektir. Biz İzmir’de bütün bu hikayeyi geliştirebilirsek, Türkiye’ye örnek olacak bir projeyi gerçekleştiririz. Bütün siyasi görüş farklılıklarını bırakıp, kucaklaşmayı sağlarız. Bu kucaklaşma İzmir’den tüm Türkiye’ye yayılır. Şu anda Türkiye’nin kurtuluşunun reçetesi STK’ların güçlenmesinden geçiyor. İkinci dönem neler yapacağımızı biliyoruz, içiniz rahat olsun” şeklinde konuştu.
 
Sizleri tekrar bu koltukta görmek istiyoruz
Motivasyon ve destek için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret ettiklerini söyleyen Ege Bölgesi Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Çetin Demir ise, “STK’lara ne kadar değer verdiğinizi biliyoruz. Biz her zaman aynı çatı altında olmak istiyoruz. Sizlerin bir kez daha aday olmanızı istiyor ve canı gönülden destekliyoruz. Doğru bir seçim yapılır ve inşallah siz seçilirsiniz. Yolunuz açık olsun. Biz sizin yaptığınız yatırımlardan çok memnunuz. Hem Ardahan’da gönlümüzü yapıyorsunuz hem de İzmir’de bizi hiçbir zaman unutmuyorsunuz. Sizleri tekrar bu koltukta görmek istiyoruz” diye konuştu.

 
Kuşadası'nda yoğun mesai...
 
Bu kez de Suudi turist kaçtı... Çarptı, ifade verdi, gitti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kuşadası'nda yoğun mesai...
Kuşadası Belediyesi, kentte ilgili kurumlarca altyapıları yenilenen noktalarda ...
Çiğli Belediyesi’nden çifte açılış...
Çiğli Belediyesi, ortağı olduğu Çiğli Flamingo Kooperatifi tarafından ...
Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği’nden Başkan Soyer’e teşekkür ziyareti
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Balkan Ülkeleri Dostluk ...
 
Devrim şehidi Kubilay için 10 kilometrelik koşu
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Şehit Asteğmen Kubilay anısına 23 Aralık ...
Hindistan ile yeni iş birlikleri masaya yatırıldı
Hindistan’ın İstanbul Başkonsolosu Mijito Vinito, İzmir Büyükşehir Belediye ...
Başkan Selvitopu'dan yerinde denetim
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Fen İşleri Müdürlüğü asfaltlama ...
 
Seferihisarlılar güne çorbayla başlıyor
Seferihisar Belediyesi, soğuk havalarda vatandaşların içini ısıtacak bir ...
Bayraklı’dan geri dönüşüme 45 bin tonluk destek...
Doğaya ve çevreye duyarlı çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, ...
Dünya Karşıyakalılar Günü coşku ve gururla kutlandı...
Karşıyaka Spor Kulübü’nün kuruluş yılı olan 1912’ye ithafen 19 Aralık’ta ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Kayserispor 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Beşiktaş 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Çaykur Rizespor 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Corendon Alanyaspor 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Fenerbahçe 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Galatasaray 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Gaziantep FK 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Gençlerbirliği 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Göztepe 0 0 0 0 0 0 0 0
10 ikas Eyüpspor 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Kasımpaşa 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Kocaelispor 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Antalyaspor 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Rams Başakşehir 0 0 0 0 0 0 0 0
15 Samsunspor 0 0 0 0 0 0 0 0
16 Sipay Bodrum FK 36 9 10 17 26 43 -17 37
17 Fatih Karagümrük 0 0 0 0 0 0 0 0
18 Net Global Sivasspor 36 9 8 19 44 60 -16 35
19 Trabzonspor 0 0 0 0 0 0 0 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri