ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3405
    Dolar
  • Euro
    34,7633
    Euro
  • Altın
    2.392,700
    Altın
  • Bist-100
    10.249,00
    Bist-100
  • ADANA
    17/28°
    ADANA
  • ANKARA
    11/16°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/25°
    IZMIR
  • KONYA
    10/20°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü!
Tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü!
Dilan Polat sinir krizi geçirip kendine zarar verdi!
Dilan Polat sinir krizi geçirip kendine zarar verdi!
CHP'li Arslan'dan ''sipariş'' yasa teklifi tepkisi!
CHP'li Arslan'dan ''sipariş'' yasa teklifi tepkisi!
Kuzey Irak'ta 32 terörist öldürüldü!
Kuzey Irak'ta 32 terörist öldürüldü!
25 Ekim 2022 Salı - 12:51

Devlet Bahçeli'den Mahir Ünal'a sert sözler!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, açıklamasında AKP'li Mahir Ünal'a isim vermeden sert sözlerle yüklendi.

Devlet Bahçeli den Mahir Ünal a sert sözler!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. İsim vermeden AK Parti’den istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba’yı hedef alan Bahçeli, “Siyasi muhitler arası sürekli göçenlerle işimiz olmaz. Biz bakacak yüze basmayız, bastığımız yüze asla bakmayız” dedi.

Konuşmasında Mahir Ünal'a da tepki gösteren Bahçeli, "Cumhuriyet'in Türk kültürüne, Türk diline, düşünme setlerimize zarar verdiğini iddia edenler talihsiz, tarifsiz ve temelsiz yanlışın pençesindedirler." ifadelerini kullandı.

 Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

''Gündeme hakim olmanın yanında gelişmeleri hakşinas bir olgunlukla, hakkaniyete saygılı bir üslupla ele almak bizim için önemli ve önceliklidir. Hiçbir zaman gölün kenarına kuyu kazmadık. Siyasetin doğruluğu kadar zamanın da doğruluğu da bu değerlendirmelerde saklıdır. İrademizden şaşmadık, tutarlığımızdan caymadık. Birileri gibi ülkü ve ülke sevdamızı bahis konusu yapmadık.

Siyasi muhitler arası göçenler ile çıkarlarıyla yön değiştirenlerle ne ilgilimiz ne ilişkimiz olacaktır. Biz kazanmaya yemin ettik. 2023 yılında, 1923 yılının ilkellerini kesintiye uğratmayacağız, 2023 yılında 1923 yılının ruh ve mirasını yağmalatmayacağız. 2023 yılında, 1923 yılının eser ve emanetlerini yıktırmayacağız. Zillet tayfasına Türkiye'yi bırakmayacağız.

MUHALEFETİN CUMHURBAŞKANI ADAYI
Aşağı yukarı 1,5 yıldır zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayının hüviyeti üzerinde papatya falları açılıp çekilişler yapılıyor. Aday o mu olacak, bu mu olacak sorusuna yanıt aranıyor. Sistematik bir propaganda sürekli tedavülde tutuluyor. Ismarlama anketler yayınlanıyor, isimler parlatılıyor.

Televizyona baktığımızda üç beş sabit fikirli sözde uzman yorumcu bağıra çağıra zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayı üzerinde toto oynuyorlar. Öyle isimler ortaya atılıyor ki bu girişimin bir tertip olduğu belli oluyor. Cumhur İttifakı'nın adayı bellidir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bilgisi, birikimiyle gündeme taşınan isimlerle mukayese izahın ayaklar altına alınmasıdır.

Ankara'yı yavaşlatması yetmiyormuş gibi Türkiye'nin hızını da yavaşlatmak için pusuya yatanların umut olarak takdimi hangi akla, hangi mantığa hizmettir?

İstanbul'u mahveden aciz, arızalı, başarısız şahsın devamlı ön plana çıkarılması kimin telkinidir?

'Kadından imam olmaz, ben başbakan olacağım' diyenin malum siyasetçinin doğrudan değil de yancıları aracılığıyla cumhurbaşkanı adaylığı için kulisleri kaynatması fırsatçılık değil midir? Bunların hangisi Türkiye Cumhurbaşkanlığı'na layık olabilir?

Bu klasik bir FETÖ yöntemidir. Bunun diğer adı da yenemeyeceksen yıprat taktiğidir.

TTB'YE SERT TEPKİ

Terörle mücadelemizi kundaklamak isteyenler yalan ve iftirayla bezenmiş iddialarla karşımıza çıkmaktadır. Kimyasal silah kullanıldığına inanan kimse yoktur. Türkiye'den Irak, Suriye çıkarma peşinde olanlar sömürge piyonlarıdır. CHP'li vekilden HDP'lilere, terörist Demirtaş'tan TTB Başkanı'na kadar terörün değirmenine su taşıyanlar alçaktır. İP Başkanı'nın TTB'ye övgüleri hala hafızalarımızda olup, son dehşet verici sözlerine ne yorum getireceği merak konusudur.

Türk askerine düşmanlık, düşmana askerliktir. 23 Ekim'de Köln'de husumet oluşumu tarafından düzenlenen konferansta yeminli Türkiye düşmanları sahneye çıkmıştır. TTB Başkanı da terör örgütleriyle iltisaklı olduğu gerekçesiyle hapis cezası olanların hak ihlaline uğradığını söylemiştir. Şerefli Türk hekimleri hariç, TTB Başkan ve yöneticileri en ağır cezalar tatbik edilerek kapısına kilit vurulmasını tarihi önemde addediyorum. Türk düşmanı birliğin isminin başına Türk yazılamaz. TTB'nin tıpla, hekimlikle uzaktan yakından ilgisi kalmamıştır.

Türk askerlerini hain ve zalimlerin ağzıyla kimyasal silah çamuru atanları, mesela Türk Tabipleri Birliği Başkanı'yla diğerlerinin Türk vatandaşlığından çıkarılması, vatansız ve ülkesiz olmaya mahkum edilmesi akla en yakın yolllardan birisidir.

MAHİR ÜNAL'A SERT YANIT
Cumhuriyet'in Türk kültürüne, Türk diline, düşünme setlerimize zarar verdiğini iddia edenler talihsiz, tarifsiz ve temelsiz yanlışın pençesindedirler.''

 
Bülent Arınç, oğlu hakkındaki iddialara yanıt verdi!
 
Çiğli'de Cumhuriyet coşkusu yaşanacak!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bülent Arınç, oğlu hakkındaki iddialara yanıt verdi!
TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, AKP milletvekili olan oğlu Ahmet Mücahit ...
İzmir'de JİHA destekli göçmen kaçakçılığı operasyonu!
İzmir'in Urla İlçesi'nde İl Jandarma Komutanlığı ve MİT koordinesinde ...
İzmir Şehir Hastanesi'nde ''fazla mesai'' protestosu!
İzmir'de 2014 yılında temeli atılan ancak bir türlü tamamlanamayan şehir ...
 
Meral Akşener: Gerek yoktu...
Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü teklifiyle ilgili konuştu. ...
WhatsApp çöktü: Mesajlar gitmiyor!
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yaklaşık 1 saattir aksamalar ile ...
Bergama Belediyesi 26 tarım arazisini satıyor!
AK Partili Hakan Koştu yönetimindeki Bergama Belediyesi, ilçedeki 26 adet ...
 
İstanbul'da bir polis intiharı daha!
İstanbul’da görev yapan bir polis memuru, aracını çalışır halde bırakarak ...
Bir ülkeye daha Türkiye’de sınavsız tıp eğitimi hakkı!
Katar'dan sonra Arnavutluk'un askeri öğrencileri de Türkiye'de tıp, diş ...
İzmir'de feci ölüm!
İzmir'in Bornova ilçesinde park halindeki TIR'a arkadan çarpan hafif ticari ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri