ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/29°
    ADANA
  • ANKARA
    13/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/25°
    IZMIR
  • KONYA
    14/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Akşener'den veda konuşması...
Akşener'den veda konuşması...
Özgür Özel'den şatafatlı odada israf uyarısı... ''Hesabını soracağız''
Özgür Özel'den şatafatlı odada israf uyarısı... ''Hesabını soracağız''
Flaş asgari ücret açıklaması.. İkinci zam yapılacak mı?
Flaş asgari ücret açıklaması.. İkinci zam yapılacak mı?
Milyonluk soygun... Sevgilisine dedesine soydurdu
Milyonluk soygun... Sevgilisine dedesine soydurdu
30 Nisan 2021 Cuma - 12:12

ESBAŞ en iyi işveren!

?Dünya genelinde çalışanlarını mutlu eden işverenleri seçen Great Place to Work’un, 2021 araştırmasına göre ESBAŞ, 250-500 Çalışan Sayısı Kategorisi’nde ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’ne girmeyi başardı. ESBAŞ, geçtiğimiz yıl da Türkiye’nin en iyi işvereni seçilmişti.

ESBAŞ en iyi işveren!

Great Place to Work (GPTW), Türkiye’de 2021’in en iyi işverenlerini seçmek amacıyla, toplam 217 şirkette, çalışanların işyerlerini güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, gurur ve takım ruhu konularında puanlamalarını istedi. Araştırma sonucunda çalışanları tarafından en yüksek puanı alan şirketler, çalışan sayılarına göre 7 kategoride değerlendirildi ve yüksek puan alan şirketler Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’ne alındı. 2020 yılında Türkiye’nin en iyi işvereni seçilen ESBAŞ, bu yıl da çalışanlarından yüksek puan alarak 200-500 Çalışan Sayısı Kategorisi’nde ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’ne girmeyi başardı.   

Bu yılın sonuçlarının açıklandığı ve online yayınlanan törende konuşan GPTW Genel Müdürü Eyüp Toprak, “Hedefimiz bu yarışmayı iş dünyasının Oskarları seviyesine yükseltmektir. Türkiye’nin En İyi İşverenleri seçilen firmaları özel kılan ise, tüm zor şartlara rağmen her fırsatta önce insan demeleri olmuştur” dedi.

Şirketlerinin GPTW’nin ‘Türkiye’nin En İyi İşvereni Listesi’ne girmiş olmasını değerlendiren ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler de, pandemi nedeniyle sadece Türkiye’de değil dünyada bir çok şirkette milyonlarca çalışanın haklarının kısıtlandığı, işten çıkarıldığı son iki yılda, ESBAŞ’ın çalışanlarının verdiği yüksek puanlarla ikinci kez Türkiye’nin en iyi işverenleri arasına girmiş olmasının gurur verici olduğunu vurguladı.

Great Place to Work’un, 60 ülkede şirketlerdeki güven kültürünü ölçerek her ülkenin en iyi işverenleri listesini açıkladığını söyleyen Dr. Faruk Güler, ESBAŞ’ın 31 yıldır şartlar ne olursa olsun değerlerine yüksek bir inançla bağlı kalmanın ödülünü almış olduğunu belirterek, “ESBAŞ’ın, 2020 ve 2021 yıllarında Türkiye’nin en iyi işverenleri arasına girmiş olması, şirketimizin en zor şartlarda dahi çalışanına sahip çıktığının ve hep birlikte mükemmellik yolunda yeni bir adım atabilme mücadelesini bırakmadığının en güzel kanıtı olmuştur” diye konuştu. 

Merhum Kaya Tuncer’in, temellerini attığı ESBAŞ’ın serbest bölgecilik alanında sadece Türkiye’de değil, dünyada da model olarak alınan bir şirket olduğuna işaret eden Dr. Faruk Güler, şunları söyledi. “ESBAŞ, çalışanlarıyla birlikte, yüksek güvene dayalı iş yeri kültürünü inşa etmek adına, ‘Cesurluk, Kararlılık, Etik Olmak, Müşteri Odaklılık, Yenilikçilik ve İnsan Odaklılık’ olarak belirlediği değerlerine bağlı kalmayı son derece önemsemektedir. ‘Mutlu ESBAŞ’lılar Yaratmak’ felsefesiyle sürdürdüğümüz insan kaynakları politikasının oluşturduğu ESBAŞ kültürü; tüm ESBAŞ’lıların gönülden işine bağlı olmalarını, işlerini kendi işi gibi görüp severek yapmalarını ve başarı odaklı olmalarını sağlamıştır. Great Place to Work’ün bu seçimi, ESBAŞ kültürünün bir başarısıdır. ESBAŞ kültürü; hissedarlar, Yönetim Kurulu ve tüm çalışanların güç birliğinde, yüksek bir inançla, her ne şart altında olursa olsun kesintisiz olarak ESBAŞ değerlerini uygulamak ile oluşmuştur. Kültür yaşandıkça devamlılığı sağlanır. ESBAŞ, sahip olduğu tüm bu değerlerle, daha iyi yerlere gelmek için mükemmellik yolunda her gün yeni bir adım atmaya devam edecektir.”

 

 
CHP'li Sındır: Akaryakıtta tekelleşmenin önünü açacak...
 
Tam kapanmada dikkat çeken kalabalık!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Esnafa kira desteği uzatıldı
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, pandemi sürecinden olumsuz etkilenen esnaf ...
Turizm sektöründe KDV düzenlemesi!
Mal ve hizmetlere uygulanacak KDV oranlarına ilişkin düzenleme yapıldı. ...
FED faiz kararını açıkladı
ABD Merkez Bankası (Fed), faiz kararını açıkladı. Beklentiler dahilinde ...
 
İZTO'dan turizm sektörü için düşük faizli kredi önerisi
İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, turizm ...
Oto galericiler için son tarih!
İkinci el motorlu kara taşıtı ticareti yapan oto galericilerin iş yeri ...
Emeklilerin bayram ikramiyesi belli oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Emekliye bayram ikramiyesini 1100 ...
 
Dolar yükselişle başladı
Dolar/TL, ABD-Türkiye ilişkilerine yönelik endişeler ve Merkez Bankası'nın ...
Zam yağmuru geliyor
Türkiye'nin uzun süredir yaşadığı enflasyon sorunu, yavaş yavaş dünyanın ...
İzmirli kahveci isyan etti: HACİZLERE DÜŞTÜK
Kahvehane işletmecisi Nuri Çengeloğlu'nun ödeyemediği borçları yüzünden ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri