folkart, orion,

Efeler'in ekipleri kamu kurumunun döktüğü molozları temizledi

Efeler Belediyesi, bir kamu kurumu tarafından dökülen ve çevre kirliliğine neden olan molozları temizledi

  • | Son Kale İzmir

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve mesai arkadaşları, çevreye zarar verenleri ve kent estetiğini bozan eylemlere karşı kontrol ve denetimlerini sürdürüyor. 

Konuyla ilgili bilgilendirici haber ve sosyal medya paylaşımları, uyarı tabelaları, denetimler ve güvenlik kameraları gibi etkin önlemlere rağmen duyarsızca çevreyi kirletmeye devam edenlere, Efeler Belediyesi idari yaptırımlar uyguluyor. 

Ata Mahallesi Alabanda Caddesi’ne kamu kurumu tarafından dökülen bir kamyon moloz ise doğaya karşı acımasız davranışların utanç örneği oldu. Efeler Belediyesi yetkilileri, ilgili kuruma 127 bin 911 TL idari para cezası uyguladı.

ALAN TEMİZLENDİ

Konuyla ilgili vakit kaybetmeden harekete geçen Efeler Belediyesi ekipleri, molozları temizledi ve alanı tekrar eski haline kavuşturdu. Yetkililer, kişi ve kurumları bir kez daha çevreye karşı duyarlı olmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz