ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/31°
    ADANA
  • ANKARA
    13/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/27°
    IZMIR
  • KONYA
    14/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Galatasaray'da Özbek başkan adaylığı için kararını açıkladı
Galatasaray'da Özbek başkan adaylığı için kararını açıkladı
CHP'den 1 Mayıs hamlesi...
CHP'den 1 Mayıs hamlesi...
Yeni KDV düzenlemesi yürürlüğe girdi
Yeni KDV düzenlemesi yürürlüğe girdi
CHP'li Kılıç: 'Kaçak sarayın kaçak danışmanları var'
CHP'li Kılıç: "Kaçak sarayın kaçak danışmanları var"
3 Şubat 2024 Cumartesi - 11:07

Efes Selçuk'ta miting gibi buluşma!

Efes Selçuk Belediye Başkanı ve CHP Efes Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel’in, seçim startını başlatma amacıyla düzenlenen halk buluşması mitinge dönüştü. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, rengarenk meşalelerle Partisinin İlçe Binası önüne coşkulu bir kalabalıkla yürüdü.   

Efes Selçuk ta miting gibi buluşma!

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunduğu seçim startı buluşmasında ilk konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin aldığı en yüksek oyla belediye başkanı seçilen Filiz Ceritoğlu Sengel’in tekrar aday olarak belirlenmesinden gurur duyduklarını belirterek;  “Tüm ülke halkı olarak son 5 yılda hiç beklemediğimiz öngörüyle birçok endişe veren acı olay yaşamamız olmamıza rağmen kararlılıkla mücadele eden, soruna değil, çözüme odaklanan başkanımızla birlikte yol yürümenin ve daima yürüyecek olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi. 

31 MART 2024 TARİHİNDE SANDIKLARDA REKORLARA İMZA ATACAĞIZ

Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye genelinde zafer kazanacağını belirten Onbaşıoğlu; “Geçmişimizin mirası, geleceğe olan inancımızla, partimizin gücü ve kurucu iradesiyle dayanışmayla, el ele, omuz omuza, kucaklaşarak 31 Mart 2024 tarihinde sandıklarda rekorlara imza atacağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Çünkü biz cumhuriyete inananlarız. Çünkü biz Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını özümseyerek, hayat felsefesi sayanlarız. Çünkü biz demokrasinin her değerine sahip çıkanlarız. Çünkü biz tüm bu kıymetler için sonuna kadar mücadele edenleriz” dedi. 

2019 SEÇİMLERİNİ SİZ EFES SELÇUKLU YURTTAŞLARIMIZLA BİRLİKTE ALDIK
Partililerinin ve yurttaşların coşkulu alkışlarıyla mikrofonu eline alarak “Merhaba” diyen Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel konuşmasında yerel seçim startını bu müthiş katılımla coşkuyla veriyor olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Her şeye rağmen dimdik durarak mücadele ederek birbirimizden vazgeçmeyerek değerlerimize sahip çıkarak biz hep hazırdık zaten.  2019 yılında Efes Selçuk’ta biraz önce değerli ilçe başkanım hatırlattı. Efes Selçuk’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nin ittifaksız aldığı en yüksek oyu Filiz Ceritoğlu Sengel almadı.  Siz Efes Selçuk’un yurttaşlarıyla birlikte aldık. Teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başladı. 

BEN MAZERET ÜRETMEK İÇİN GELMEDİM 
2019 yılında mazbatasını aldığı gün belediyenin Avukatı tarafından kendisine belediyeye bir icra dosyası geldiği bilgisinin verildiğini anlatan Başkan Ceritoğlu Sengel; “Kalk işte belediyenin önüne bütün borç listesini as filiz dediler. Tamam, birçok belediye yapıyor bunu, ama ben dedim ki asmayacağım. Çünkü bizim böyle bir derdimiz yok. Çünkü ben mazeret üretmek için gelmedim. Ben Efes Selçuk’a kulak vermek için, çözüm üretmek için geldim. Ben her şeye rağmen belediye başkanlığı yapacağım dedim ve sizlerle birlikte her şeye rağmen 5 yıl o belediye başkanlığını yaptık” dedi.

Göreve geldiğinde Efes Selçuk Belediyesi’nin biriken borçları olduğunu, ödenmeyen maaşlar nedeniyle maddi anlamda zor durumda olduğunu hatırlatan Filiz Başkan; “4 ay, 5 ay alınamamış olan maaşlar var. Dedim ki hiç merak etmesinler. Söyleyin emekçi kardeşlerime. Ben burada olduğum sürece kendimden önce onların evine ekmek götüreceğim. Mesele kenti ve kentliyi sevmek, mazeret üretmemekle ilgili bir şey” diye konuştu.

GURURLAN EFES SELÇUK
Sürekli alkışlarla kesilen konuşmasında pandemi, ekonomik kriz ve depremin etkilediği koşullara dikkat çeken Filiz Başkan;  “Gururlan Efes Selçuk,  Efes Tarlası Yaşam Köyü’nden çocukları okula aç göndermemek için çabaladığımız Efes Selçuk Çocuklar için Gıda Dayanışması’na, köydeki çocukları merkezdeki okullarına taşımaya kadar Türkiye’ye örnek oldun” dedi. 


 

BİZ BİR ARADA DURMAKTAN KEYİF ALAN CUMHURİYET HALK PARTİSİYİZ
Yeniden partisinin Efes Selçuk belediye başkan adayı olarak gösterilmesine dair Genel Başkan Özgür Özel’e ve tüm parti yönetimine teşekkür eden Filiz Başkan; “Biz bir arada durmayı bilen bir Efes Selçuk’uz. Biz bir arada durmaktan keyif alan Cumhuriyet Halk partisiyiz. Bizler vazgeçmeyenlerdeniz neyden vazgeçmeyiz biliyor musunuz? Cumhuriyet Halk Partisi'nin 6 ok ilkesinden hiç vazgeçmeyenlerdeniz biz. Ben de sizin Belediye Başkanı olmanızdan gurur duyuyorum ve bu dönem elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum. Söz veriyorum söz veriyorum” dedi.

Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, konuşmasının sonunda tüm meclis üyelerini ve meclis üyesi adaylarını sahneye davet etti. Filiz Başkan ayrıca, geçmiş dönemde meclis üyeliği yapmış ve İlçe Başkanlığı yapmış olan parti büyüklerini de gururla sahneye davet ederek; coşkuyla halkı selamladılar.

 
İZSU'dan Menemen ve Foça’da dev yatırım!
 
Kemalpaşa'da TİS sevinci!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İZSU'dan Menemen ve Foça’da dev yatırım!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, tüm kente kesintisiz ...
Bornovalı çocuklar tatilde eğlenceye doydu!
Bornova Belediyesi’nin 5 farklı noktada düzenlediği etkinliklere katılan ...
3. İzmir Kadın Kongresi başladı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Batı Anadolu Sanayici ve ...
 
Mera İzmir'de süt alım fiyatları belirlendi!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Başka Bir Tarım Mümkün” ...
Karşıyaka’da Sevgililer Günü Pazarı...
Karşıyaka Belediyesi, Zühtü Işıl Meydanı’nda kurduğu tematik pazarlarla ...
Narlıdere Belediyesi'nden ''Ağaç katliamı'' iddialarına yalanlama...
Narlıdere Belediyesi, yazılı bir açıklama yaparak "Onlarca ağaç kesildiği ...
 
Bayraklı'da ek protokol sevinci... Maaşlara iyileştirme!
Bayraklı Belediyesinde Bayraklı AŞ ve DİSK Genel İş 6 No’lu Şube arasında ...
Başkan Günel: Yörük çadırının dumanını tüttüreceğiz!
CHP Kuşadası İlçe Örgütü’nün toplu üye katılım töreni Pera Düğün, Organizasyon ...
CHP Selçuk sahaya iniyor... Sengel ile yeniden!
CHP Efes Selçuk İlçe Başkanlığı seçim startını veriyor. İlçe örgütü 'Filiz ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri