ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5098
    Dolar
  • Euro
    34,9631
    Euro
  • Altın
    2.436,940
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/34°
    ADANA
  • ANKARA
    14/23°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/26°
    IZMIR
  • KONYA
    14/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem!
Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem!
Mahzen operasyonu... Bir çete daha çökertildi!
Mahzen operasyonu... Bir çete daha çökertildi!
Otomobil dereye yuvarlandı: 3 ölü, 2 yaralı!
Otomobil dereye yuvarlandı: 3 ölü, 2 yaralı!
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
17 Ekim 2023 Salı - 11:30

Ege Yıldız ve Egeplast'a yoğun başvuru...

İstihdam Fuarı’nda en çok ziyaret edilen stantlardan biri, plastik boru sektörünün öncü firması Ege Yıldız ve Egeplast oldu. Çalışanlarıyla uzun süreli birliktelik prensibiyle Ege Yıldız ve Egeplast, Bornova Belediyesi’nin düzenlediği fuarda, çok sayıda başvuru aldı...

Ege Yıldız ve Egeplast a yoğun başvuru...

Pandemi döneminde bile çalışan sayısını artırarak, istihdama katkı anlamında örnek bir tavır sergileyen Ege Yıldız ve Egeplast, Bornova Belediyesi’nin 12-15 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlediği ve görkemli bir açılışla başlayan İstihdam Fuarı’nda en çok ilgi gören firmalar arasında yer aldı.

Türkiye’de ilk 100’e giren birçok büyük firmanın yer aldığı, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren 120 kuruluşun katıldığı fuar, ev hanımlarından çıraklık yaşındaki gençlere kadar her pozisyonda iş arayanlarla, büyük sanayi kuruluşlarını buluşturdu.

Çalışanlarıyla uzun süreli birliktelik prensibi ve tecrübeli kadrosuna yeni bakış açıları ekleme yönündeki çalışmalarıyla, güvenli bir liman olarak dikkat çeken Ege Yıldız ve Egeplast, standında çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı, iş başvurusu aldı. Bu durum, çalışanların iş hayatında uzun süre çalışabilecekleri ve iyi pozisyonlara gelebilecekleri müesseseleri tercih ettiğini ortaya koydu.

TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ ÖN PLANDA

Dört gün boyunca binlerce kişinin ziyaret edip, kariyerlerine göre çeşitli firmalara başvuru yaptığı fuarın, çok önemli bir proje olduğunu söyleyen Mazhar Zorlu Holding İnsan Kaynakları Müdürü Birsen Öztürk, “Bornova Belediyesi’ni bu girişimi için kutluyoruz” dedi. Plastik boru sektörünün öncü firmalarından Ege Yıldız ve Egeplast’a, fuar süresince çok sayıda iş başvurusu yapıldığını söyleyen Öztürk, “Fuarda cv portföyümüzü geliştirme ve önümüzdeki süreçte birçok pozisyonda ihtiyaç duyabileceğimiz kişilerle tanışma şansı yakaladık. Çalışanlarımızla uzun süreli birliktelik prensibimizin, firmamıza olan ilgiyi arttırdığını düşünüyoruz. Südrürülebilirlik ve toplumsal cinsiyet eşitliğine büyük önem verdiğimiz için, fuarda kadınlara yönelik istihdamı arttırma çalışmalarımız ön plana çıktı. Görüşme fırsatı bulduğumuz kadın adaylara, kendileri için her sektörde, her pozisyonda çalışma imkanı olduğunu vurguladık. İstihdam fuarı aynı zamanda bize, tüm sektörlerde olduğu gibi ara eleman ihtiyacımız için kaynak sağladı ve değer oluşturdu” diye konuştu.

İstihdam kapasitesi 2 bin olan Bornova Belediyesi’ne her yıl 400 bin iş başvurusunun yapılmasından yola çıkarak bu istihdam fuarını organize ettiklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ise 2019 yılından bu yana 21bin kişiyi işe yönlendirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.

 

FOTOĞRAFLAR:

1- GÖRKEMLİ AÇILIŞ: Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin en kapsamlı istihdam fuarı, iş arayanlarla işverenleri buluşturdu. Fuarın açılışına Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, sivil toplum örgütleri ile meslek kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, iş dünyası temsilcileri, siyasetçiler katıldı.

2- GURUR DUYDUK: Çalışanlarıyla uzun süre birliktelik prensibi ve tecrübeyle genç bakış açısını birleştirme çalışmaları, istihdam fuarında Ege Yıldız ve Egeplast’a ilgiyi attırdı. Mazhar Zorlu Holding İnsan Kaynakları Müdürü Birsen Öztürk ve İnsan Kaynakları Uzmanı Ferit Dolunay, bu ilgiden gurur duyduklarını söyledi.

3-4 ÇOK SAYIDA ZİYARETÇİ: Ege Yıldız ve Egeplast standı, Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen İstihdam Fuarı’nda çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı.

 

 
Balçova'da çocuklara beslenme çantası!
 
Dolandırıcıların yeni taktiği: Uzlaştırma ücreti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İplik ve kumaş ithalatına ek vergiye tepki: "Ayağımıza sıkıyoruz"
İplik, kumaş, hazırgiyim ve ev tekstili ürünlerin ithalatına getirilen ...
İzmir Ticaret Odası’na yabancı temsilci akını
İzmir’in, küresel ölçekte tanıtımının sağlanması, üyelerin uluslararası ...
Motorin 40 lirayı aştı!
İsrail-Filistin savaşı 11. gününe girerken petrol fiyatları da yükseliyor. ...
 
Bir alkol grubuna daha zam geldi!
Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş, Beylerbeyi rakı grubuna zam yapıldığını duyurdu.
Bütçe Eylül ayında 129,2 milyar TL açık verdi!
Merkezi yönetim bütçesi eylül ayında 129,2 milyar TL açık verdi. Ocak-eylül ...
Satsuma mandalinada ihracat hedefi 250 milyon dolar...
Türkiye’ye 2022 yılında 207 milyon dolar döviz kazandıran Sonbahar ve ...
 
Tarım Kredi marketlerindeki indirim hayal oldu!
Tarım Kredi Kooperatifi’nin duyurduğu yüzde 50'ye varan indirim kampanyasında, ...
İzmir tekstilde dev buluşmaya hazır
Hazır giyim sektörünün dev buluşması Fashion Prime – 6. Tekstil, Hazır ...
Türkiye'nin sofralık zeytin ihracatı 184,5 milyon doları buldu!
Ege İhracatçı Birlikleri, 2022-23 sezonunda Türkiye'den 184 milyon 510 ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri