ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3374
    Dolar
  • Euro
    34,8108
    Euro
  • Altın
    2.393,270
    Altın
  • Bist-100
    10.277,00
    Bist-100
  • ADANA
    14/23°
    ADANA
  • ANKARA
    7/15°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    9/19°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/17°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/22°
    IZMIR
  • KONYA
    6/11°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
100 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamıyorlar!
100 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamıyorlar!
Maganda kurşunu bir can daha aldı!
Maganda kurşunu bir can daha aldı!
Suriye'nin kuzeyinde 4 terörist öldürüldü!
Suriye'nin kuzeyinde 4 terörist öldürüldü!
Sel faciası: 55 ölü, 76 kayıp!
Sel faciası: 55 ölü, 76 kayıp!
2 Mayıs 2020 Cumartesi - 09:31

Ekmekçioğlu: Maçlar bir an önce başlamalı

Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, takımdaki bütün oyuncuların liglerin bir an önce başlayıp oynanmasını istediğini söyledi

Ekmekçioğlu: Maçlar bir an önce başlamalı

Yayıncı kuruluşun canlı yayınına katılan Başkan Ekmekçioğlu, liglerin ne zaman başlayacağı ve takımdaki son durum hakkında açıklamalarda bulundu.

BÜTÜN HAYATIMIZ DEĞİŞTİ

Korana virüsten sonra herkesin hayatının değiştiğini ifade eden Başkan Ekmekçioğlu, “Tüm insanlar gibi bizim de hayat düzenimiz değişti. Gelişmeleri çok yakından takip ediyoruz. Maçları özledik” dedi.

AVRUPA’DA LİGLERİN TESCİL EDİLMESİNE YORUM

Başkan Ekmekçioğlu Avrupa’da bazı ülkelerin ligleri tescil etmesini ve aynı durumun Türkiye’de de bazı kesimler tarafından istenmesine şu yorumu yaptı: “Türkiye’de herkes akşam saatlerinde Sağlık Bakanı’nın yapacağı açıklamaları bekliyor. Açıklamalardan da görüyoruz ki Türkiye, bu virüsle mücadele konusunda Avrupa’ya ders verdi. Hükümet bu süreci iyi yönetti. Türkiye’de yapılan sağlık yatırımların ne kadar doğru olduğu ortaya çıktı. Türkiye, maçların oynayacağı yönünde karar vererek Avrupa’ya yine ders verir gibi düşünüyorum. Doktorlar her zaman güvenli tarafta kalmayı tercih ediyor fakat futbolun bizim hayatımızda çok önemli bir yeri var. İnsanların psikolojisinin de düşünülmesi gerekiyor. Dışarıda bir hayat var ve bu hayat devam ediyor. Risk grubunda yer alanların evde kalmalarını zaten herkes gibi biz de tavsiye ediyoruz. Buna alıştık fakat bu hep böyle devam etmez bir yerden başlamamız gerekiyor. Maçların oynanması konusunda Cumhurbaşkanı, Hükümet, Bilim Kurulu ve TFF bir karar verecektir. Oynanması yönünde verecekleri kararla da Avrupa’ya ders verebiliriz”

GELİRLERİMİZ AZALDI

Liglerin ara verilmesinden sonra bütün kulüplerin gelirlerinde azalmalar olduğunu ifade eden Başkan Ekmekçioğlu, “Yaşanan süreç ekonomik sıkıntıları ortaya çıkmaya başladı. Gelirlerimiz azalırken giderlerimiz sabit şekilde duruyor. Süper Lig kulüpleri gibi fazla maaş yükümüz bulunmasa da biz de oyuncularımıza ödemeler yapıyoruz. Yabancı oyuncu sayımız üst lige göre az olduğu için giderimiz onlara göre az. Yerli oyuncularla da maç başına anlaşmalar yapmıştık. Kulüp olarak zaten dengeli bir bütçemiz var. Reel bir bütçe ile yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

MAÇLARIN BİR ŞEHİRDE OYNANMASI ZOR

Başkan Özgür Ekmekçioğlu, maçların tekrar başladığında bir şehirde oynatılması fikrine ise şu cevabı verdi: “Maçlar başlarsa nerede oynanacağı çok konuşulan konulardan bir tanesi. Antalya’da oynanabileceği konuşuluyor ama 129 tane takım var. Bunların hepsini nasıl Antalya’da oynatacağız. Antalya sadece bir ligi kaldırabilir. Yine mevsim gereği Antalya’da o mevsimde maçların nasıl oynanacağını tartışmamız gerekiyor. Birkaç şehirde oynanma planlaması yapılabilir. Maçların oynanması kararı verilirse TFF, gerekli organizasyonları yapabilir”

FUTBOLCULARIMIZ MAÇLARIN BİR AN ÖNCE OYNANMASINI İSTİYOR

Korana virüs süreci başladığı andan itibaren daha fazla tesislere gittiğini ve oyuncularla daha sık görüştüğünü belirten Başkan Ekmekçioğlu, “Tüm oyuncularla görüşmeler yapıyoruz. Özellikle yabancı oyuncularla görüşüp onlara durumu aktarıyoruz. Yine yabancı oyuncularımızın kendi ülkelerine verdikleri röportajlarda Türkiye’nin çok güvenli olduğu yönünde açıklamaları oluyor. Bu onların burada güvende olduğunu gösteriyor. Korona virüs başladığı günlerde birçok yabancı oyuncumuz ülkesine gitmek yerine burada kalmak istediğini söyledi. Gitmek isteyenler de ailesini getirmek için izin istemişti. Oyuncularla yaptığımız görüşmede ‘Keşke biz orada değil ailemiz burada olsaydı diyorlar” Oyuncularla çok iyi bir iş birliği yaptık. Oyuncularımızın motivasyonları hiç düşmedi. Bir an önce maçların oynanmasını istediklerini dile getiriyorlar. Kulüpte de onlar adına çok güvenli bir ortam oluşturduk.” dedi.

 
Öldüğü iddia edilen Kim Jong-un ortaya çıktı!
 
İzmir'de 'Boğaz tehdidi' gerilimi...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göztepe'de Deniz Kadah kalmak istiyor
Göztepe'de bu sezon forma şansı bulamayan ve mukavelesi sona erecek olan ...
Pınar Karşıyaka'da Taylor da gitti
ING Basketbol Süper Ligi'nde koronavirüs salgını nedeniyle sezona verilen ...
Altay'da Marco imza sonrası konuştu
Altay’ın gol kralı Marco Paixao, iki yıl daha Altay forması giyeceği için ...
 
Mustafa Cengiz hastaneye kaldırıldı
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz halsizlik nedeniyle hastaneye kaldırıldı. ...
Göztepe'de 2 yolcu...
Göztepe koronavirüs pandemisi nedeniyle maçların ertelenmesinin ardından ...
Altay'da Marco imzayı attı...
TFF 1. Lig’in iddialı kulüplerinden Altay, usta golcüsü Marco Paixao’yu ...
 
Takır takır oynuyor!
Altınordu Futbol Akademisi’nde (ALFA) yetişen, geçen sezon hazırlayıcı ...
Menemenspor Reis'in peşinde
TFF 1. Lig ekiplerinden Ekol Göz Menemenspor transferde rotayı yerli futbolculara ...
Altay'da Murat Uslu formayı unuttu
TFF 1'inci Lig kulüplerinden Altay'da sağ bek Mustafa Murat Uslu, en kıdemli ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri