ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4028
    Dolar
  • Euro
    34,8028
    Euro
  • Altın
    2.434,000
    Altın
  • Bist-100
    10.083,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/33°
    ADANA
  • ANKARA
    14/23°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/26°
    IZMIR
  • KONYA
    14/22°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erhan Usta istifa etti!
Erhan Usta istifa etti!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
29 Nisan 2023 Cumartesi - 17:40

Erdoğan İzmir'den seslendi: Masayı sandığa gömün!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir mitinginde konuştu. Erdoğan, ''Benim tanıdığım İzmir kendini hiçe sayan masayı sandıkta darmadağın eder. Benim tanıdığım İzmir Türkiye Yüzyılı'nın önünü tıkamak isteyenleri sandığa gömer'' dedi.

Erdoğan İzmir den seslendi: Masayı sandığa gömün!

Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları şu şekilde;

Bugün İstanbul Yeşilköy'de bugün 360 bin kişi ile bir aradaydık. Muhteşem bir katılım vardı, heyecan vardı. Çünkü gençlik kiminle, nerede, nasıl yürüyeceğini biliyor. Ardından da soluğu İzmir'de aldık.

Kardeşlerim, soruyorum: Kandil'in parlamentodaki temsilcileri ile parlamento içinde kapalı kapılar ardında acaba Bay Kemal ne görüştü açıklasa ya. Sevgili kardeşlerim İzmir'e böyle birisi yakışıyor mu ya? Öyleyse bu seçim, 14 Mayıs Bay Bay Kemal'i uğurlama seçimi olmalı. Bunu yapmaya hazır mıyız? Öyleyse kalan şu 2 haftada durmak yok yola devam.

Ben bugün bu muhtemeşem kalabalığı görünce inanıyorum İzmir kararını vermiş. Konuşuyor sürekli bir şey söylüyor. Diyor ki İzmir daha iyisine layık. Öyle demiyor mu? Doğru. Peki, İzmir'in büyükşehir belediyesi sende. Her yağmurda İzmir ne hale geliyor öyle değil mi? Peki İzmir'e AK Parti'nin getirdikleri ortadayken böyle nankörlük olur mu? Biz kaç saatte İzmir'e geliyorduk. 7 buçuk saatte. Şimdi? 3 saat 15 dakikada. Manisa'da o geçitler neydi? Açtık mı yolları. Rahatlıkla İzmir-Manisa arasını açtık mı? Neden? İzmir'e bu yakışırdı da ondan. Bunları yapan biziz. Yolları açan biziz.

Geldik dedik ki İzmir'e bu havalimanı olmaz. Menderes Havalimanı'nı İzmir'e kim yaptı? Bay Keml sen neredeydin? İzmir'de stadyumlar noktasında sıkıntılar vardı. Stadyumlar yaptık mı? Gençliği bunlarla hareketlendirdik mi? Yaptık, yapacağız da.

Sağlıkta da yaptık mı? Yaptık. Biz ne gerekirse yaptık Bay Kemal. Sen İzmir'i çöpten çukurdan çıkaramadın. Biz hep çalıştık. Daima yolumuza devam ettik.

Geçtiğimiz 20 yılda ülkemizin hanesinde asırlara bedel kalkınmaları kazandırdık. Dün Hasan Tahsin'in yürütttüğü mücadele bugün Kızıl Elma ile Atak ile TGC ile devam ediyor.

TCG ANADOLU İZMİR'E GELİYOR!
Son hafta TGC Anadolu Alsancak'a geliyor. Gezmeyi unutmayın her zaman bu fırsatı yakalayamazsınız. Dedik ki finali burada yapalım.

Belediye başkanları var mı masada? Pkk'nın parlamentodaki uzantısı var mı masada? Daha önce de 6 vardı. Yav düşünün bu masadan ne çıkar? Bay Kemal herkese bir cumhurbaşkanlığı yardımcılığı hediye etti. Böyle ülke yönetilir mi? Bu millet bu muhteşem katılım sana Yürü Kemal demeyecek. Masanın tüm ayakları birbirine dolaşmış durumda. Birinin yücelttiğini öteki yerin dibine sokuyor. Ya böyle masa olur mu? Hangi masadan böyle eğri büğrülük olur. Biri HDP'ye söz verildiğini söylüyor. Kandil ne diyor? Oyumuz Kılıçdaroğlu'na diyor. Kandil nedir? Benim İzmirli kardeşlerim Kadnil'e evet der mi ya? Ama bunun en güzel cevabı nasıl verilecek? 14 Mayıs'ta sandıkta verilecek. Çalışıyoruz, durmuyoruz ve 14 Mayıs'ta bunları sandığa gömüyoruz. 

Biri tefecilerden 80 milyar dolar bulduk diyor. Bıktık senin yalanlarından. Bulduysan getir al gel. Biz sana neden getirdin mi dedik? Vereceksen Merkez Bankası'na ver, diğer bankalara vereeksen onlara ver. Ama yalan söyleme. Bunlar eroin kaçakçısı. Yalanları söylüyor.

Öteki bu para 10 yılda gelir diyor, beriki başka söylüyor. Biri savunma sanayi projelerini askıya alacağım, sınır ötesindeki askerleri çekeceğim diyor, diğer başka diyor. Biri ne diyor? LGBT'NİN basşımızın üzerinde yeri var diyor, diğeri olmaz diyor. Kardeşlerim bu ülkenin aile birliği sağlamdır sağlam. Bu ülkeden LGBT çıkmaz. Biz aile birliğimizi kirletmeyiz. Velhasıl her biri ayrı telden çalıyor. Kumar masası dedikleri rulet masası çıktı, ha bire dönüyor nerede duracağı belli değil.

Böylesine çarpık çurpuk masa olur mu? Buradan İzmir'den tam anlayacakları dilden soruyorum: Siz ne ayaksınız? Ama milletim 14 Mayıs'ta buna verecek cevabı. İzmir 14 Mayıs'ta çocuklarımızın geleceğine sahip çıkıyor muyuz? 14 Mayıs'ta kazanımlarımızı daha da ileri taşıyor muyuz? 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı'nın inşası için bismillah diyor muyuz? 14 Mayıs'ta yola devam diyor muyuz? Allah hepinizden razı olsun.

O GÜNLER GERİDE KALDI!
20 yıldır sadece hizmet siyaseti yaptık. Kimsenin özgürlüğünün çiğnenmesine hayat biçimine karışılmasına müsaade etmedik. Siz bakmayın bugün birilerinin köken istismarı ile Türkiye'yi eskiye döndürme sevdasına. O günler geride kaldı. Böyle bir teşebbüse gençlerimiz asla izin vermez. Bu bugüne kadar hiçbir eser kazandırmamış çapsızların son çırpınışları.

Gerçi haklarını yemeyelim, yalana iftiraya gelince bunların üstüne yok. Belediyeye ulaşımı sütü bedava yapacaklarını söylemişler miydi? Hatta çiftçiye bedava traktör dağıtacaklardı. Verdikleri sözlerden yerine getirdikleri var mı? İzmir her yağmurda sele teslim oluyor mu? Bunların başlayıp bitirdikleri kentsel dönüşüm projeleri var mı? Vardı olduğu gibi kaldı değil mi? Buna karşılık biz söz verdiğimiz sürede teslim ettik mi? 58 bin 722 bağımsız bölümün kentsel dönüşümünü yaptık mı? İzmir'in kentsel dönüşümünü tamamlayacak olan da yine biziz biz. Bunlara rağmen yapacağız. İzmir'de şehirde hayatı kolaylaştıran adımları biz yaptık mı? Geri kalan sorunları çözmek de bize nasip olacak inşallah. Onlar ne yapar? Sadece konuşur söz verir sonra da şehri sorunları ile başbaşa bırakırlar. Bunlar sadece yıkmak ve kandırmak için söz veriyorlar.

Eksiklerimiz var mıdır vardır. Ama hiçbir zaman söyleyip de yapmadığımız yok. Biz İzmir için gece gündüz çalışırken, bu şehrin insanlarına ne dediler tıpış tıpış oy vereceksiniz dediler.

Benim tanıdığım İzmir kendini hiçe sayan masayı sandıkta darmadağın eder. Benim tanıdığım İzmir Türkiye Yüzyılı'nın önünü tıkamak isteyenleri sandığa gömer.

14 Mayıs İzmir'in tıpış tıpış oy vereceksiniz zorbalığını reddederek tercihini kullanmasıdır. 14 Mayıs Türkiye'nin ekonomisini Londra tefecilerine karşı, yerli ve milli duruşun zaferinin seçimi olacaktır. 14 Mayıs  Cumhuriyetimizin yeni asrında ülkemizi ve milletimizi dünyada hak ettiği yere çıkarma seçimi olacaktır. Cudi'de bu teröristleri gömdük mü? Gabar'da bu teröristleri gömdük mü? Terörden ülkemizi temizledik mi? Allah'ın izni ile daha da temizleyeceğiz. Bay bay Kemal ne diyor? Selo'yu cezaevinden çıkaracakmış. 51 Kürt kardeşimizin ölümüne neden oldu mu? Şimdi nerede? Edirne cezaevinde. Gidip ziyaret ediyor mu 6'lı masa ediyor. Hatta bebek katili Apo'yu da çıkaracakmış. Öyleyse 14 Mayıs'ta bunlara gereken dersi vermemiz lazım. 


'BAYRAKLI ŞEHİR HASTANEMİZİN İNŞASI BİTTİ'

İzmir'e son 20 yılda 223 milyar liralık kamu yatırımı yaptık. Eğitimde 11 bin 415 adet yeni derslik inşa ettik. 4 yeni üniversite kurduk. 2'si stadyum olmak üzere 115 adet spor tesisi inşa ettik. Bayraklı şehir hastanemizin inşası bitti, 1 ay içinde hasta kabulune başlıyoruz. Çevre ve şehircilikte TOKİ kanalıyla konutlarımızı tamamlayıp hak sahiplerine verdik. Yapımı süren İzmir-Ankara Yüksek Hızlı tren hattını inşallah 2025'te tamamlıyoruz. Ne kadar özetlersek özetleyelim İzmir'e hizmetlerimiz anlatmak ile bitmiyor. Sizlerden 14 Mayıs'ta kararınızı çok iyi düşünerek vermenizi istiyorum.

 
AK Parti'den büyük İzmir mitingi...
 
Bucaspor 1928 umutlarını sürdürdü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Soyer: Ya demokrasiyi seçeceğiz ya ilelebet kaybetmeye devam edeceğiz!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Manisa'da sivil toplum kuruluşları, ...
CHP'li Bakan gündeme getirdi: 'İzmir'de imamlara miting talimatı!'
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, AK Parti Buca İlçe Başkanlığı'nın ...
Kılıçdaroğlu: Son 10 günde girişilecek en pis işleri biliyorum!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, iktidar cephesinin ayrımcı ve kutuplaştırıcı ...
 
İzmir Kültür Sanat Fabrikası hizmete açıldı
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca yürütülen restorasyon, renovasyon ve yeniden ...
Anadolu Efesli Byrant Dunson ölümden döndü!
Bakırköy'de TIR'ın dorsesi üst geçide çarptıktan sonra Anadolu Efes'te ...
Erdoğan ile Fulya Öztürk arasında çok konuşulacak diyalog!
TEKFOFEST’te Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e ...
 
Bakan Ersoy'dan Çeşme Projesi açıklaması!
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme Projesi ile ilgili konuştu. ...
Uğur Dündar'ın Folkart yangını isyanı!
İzmir Narlıdere'deki Folkart sitesinde çıkan yangınla ilgili tartışmalara ...
İzmir'deki kadın cinayetinin nedeni belli oldu!
İzmir'de, Recibe Koluman'ın (39), boşanma aşamasındaki eşi Kutbettin Koluman ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri