Erdoğan ve Bahçeli bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi Saray'da kabul etti. Görüşmenin içeriğine dair henüz bir bilgi paylaşılmadı.
- | Son Kale İzmir
- | Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.
SARAY'DA SÜRPRİZ ZİRVE
Erdoğan ve Bahçeli'nin saat 14.00'te Saray'da görüşeceği öğrenildi. Görüşmenin içeriğinin ne olacağına dair bir bilgi henüz paylaşılmadı.
Zirve, saat 14.15 sularında başladı.
İLETİŞİM BAŞKANI DUYURMUŞTU
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'yi bugün saat 14.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul edecektir" ifadelerini kullanmıştı.
SON GÖRÜŞME 6 AĞUSTOS'TAYDI
İki lider arasındaki Saray'daki son görüşme 6 Ağustos 2026'da gerçekleşmiş, görüşme sonrası açıklama yapılmamıştı.
25 Ağustos'ta Ahlat'ta gerçekleşen etkinliklerde de iki lider bir araya gelmişti.



YORUMLAR
Yorum Yap