ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    42,6991
    Dolar
  • Euro
    50,2254
    Euro
  • Altın
    5.965,300
    Altın
  • Bist-100
    11.442,00
    Bist-100
  • ADANA
    6/17°
    ADANA
  • ANKARA
    1/7°
    ANKARA
  • ANTALYA
    9/18°
    ANTALYA
  • BURSA
    5/9°
    BURSA
  • ISTANBUL
    8/11°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    5/14°
    IZMIR
  • KONYA
    0/6°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Prof. Dr. Sözbilir'den Hatay'daki depreme ilişkin açıklama: 6 Şubat depremlerinin artçısı
Prof. Dr. Sözbilir'den Hatay'daki depreme ilişkin açıklama: 6 Şubat depremlerinin artçısı
Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi Yürütme Kurulu'nun yarın gerçekleştireceği ilk toplantısı ertelendi
Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi Yürütme Kurulu'nun yarın gerçekleştireceği ilk toplantısı ertelendi
İçişleri Bakanlığı uyardı: Ocak ayında bu ehliyetlerin tamamı iptal edilecek
İçişleri Bakanlığı uyardı: Ocak ayında bu ehliyetlerin tamamı iptal edilecek
Feci kaza: Kontrolden çıkan vinç, 13 araca çarptı; 5 yaralı
Feci kaza: Kontrolden çıkan vinç, 13 araca çarptı; 5 yaralı
8 Aralık 2022 Perşembe - 17:06

Ezgi Mola tacizi anlattı: "Asansörde arkamda bir karaltı belirdi"

Oyuncu Ezgi Mola kendisini 7 yıl boyunca takip ederek taciz mesajları gönderdiğini iddia ettiği Kemal K. hakkında açtığı davaya katıldı. Mola, "Asansörün orada arkamda bir karaltı belirdi. Tam asansörün kapısı açıldı içeri girmeden bir baktım yine o. Yıllar sonra yine oydu. O kadar korktum ve gerildim ki" diyerek korku dolu anları anlattı.

Ezgi Mola tacizi anlattı:  Asansörde arkamda bir karaltı belirdi

Oyuncu Ezgi Mola’nın tanımadığını belirttiği Kemal K. isimli şahsın kendisini yıllarca takip ederek, tehdit ve tacize maruz bıraktığı iddiasıyla açtığı davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada ifade veren Mola, tiyatro oyunu bitiminde sahneden indiğini, tanımadığı bir kişinin kendisiyle tanışmak istediğini belirterek, “Beni tanır gibi yaptı ve ısrarcı oldu. Ben de ayıp olmasın diye bir sanatçı olarak çok kısa bir süre selam verdim ve oradan ayrıldım” dedi.

Başka bir oyun sonrası çıkışta arkadaşlarıyla otururken yine aynı kişişinin yanına geldiğini anlatan Mola, “Bana ‘Sizinle konuşmak istiyorum’ dedi. Israr edip özel konuşmak istediğini söyledi. Arkadaşlarım beni sakinleştirip arabaya bindirdi, bu sırada sanık bana arkadan parmağını kaldırarak agresif tavırlar gösterdi. Hatta sanık bu eylemi nedeniyle yargılandı ve ceza aldı” dedi.

“YILLAR SONRA YİNE OYDU”

Beyanına devam eden Mola, “Aradan aylar geçti ve pandemi sonrasıydı. Yine bir oyun bitimiydi. Asansörün orada arkamda bir karaltı belirdi. Tam asansörün kapısı açıldı, içeri girmeden bir baktım yine o. Yıllar sonra yine oydu. O kadar korktum ve gerildim ki. Bana hemen ‘bir dakika korkmayın’ dedi. Ona ‘ne hakla bunu yapabilirsiniz, sessizce benimle asansöre binmeye çalışıyorsunuz’ dedim ve güvenlik çağırdım. Beni durdurmaya çalıştı, baş başa oturup konuşmak istediğini söyledi ve o sırada bana asıl yüzünü gösterdi ve ‘beni işimden ediyorsun, çok kötü olacak haberin olsun’ dedi. Oradaki herkes de buna şahit, bizzat elini göstererek” diye konuştu.

“BANA ‘TELEFONUMA GİRME’ DİYE MESAJ ATMIŞ”

Bir gün kendisini karakoldan aradıklarını ve hakkında bir şikayet olduğunu söyleyen Ezgi Mola, “Şikayetin neyle ilgili olduğunu sordum. Sanık Kemal K. ile ilgili dediler. Telefonuna girdiğimi iddia ettiğini söylediler. Sonra beni şeytan dürttü, Instagram’a ismini yazayım dedim adamın profilini buldum. Mesaj yaza girdim, bir baktım ki bana eskiden beri mesaj atıyormuş. Orada da inanılmaz korktum. Sanki beni tanıyormuş gibi mesajlar atmış. En son attığı mesajlarda ise ‘artık beni rahat bırak, telefonuma girme hayatımdan çık’ diye mesajlar yazmış. Bu olay da takipsizlikle neticelenmişti. ‘Herhalde bir fan, beni çok seven biri’ diye anlayışla karşıladığım şey taciz olayına döndü. İyimser tavrımın da yanlış olduğunu fark ederek hukuka başvurdum” ifadelerini kullandı.

ZORLA GETİRLECEK

Ezgi Mola'’nın ifadesinin ardından mahkeme, sanığın bir sonraki celse dinlenebilmesi için zorla getirilmesine ve eksik hususların giderilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

 
Diyanet sessizliğini bozdu: ''İslam'a göre evlendirilmeleri söz konusu olamaz''
 
Halk TV'den nasıl ayrıldığını anlattı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Diyanet sessizliğini bozdu: ''İslam'a göre evlendirilmeleri söz konusu olamaz''
İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in ...
CHP İzmir'den çocuk istismarına tepki!
Türkiye’de 6 yaşındaki bir kız çocuğunun evlendirilmesi skandalı İzmir'de ...
İzmir'de feci kaza... Otobüsü tutmaya çalıştı!
İzmir'in Dikili ilçesinde arıza nedeniyle park halindeyken bir anda hareket ...
 
İBB, o vakfı mühürledi!
Türkiye’yi ayağa kaldıran 6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesi olayının ...
CHP İzmir'den Menderes çıkarması!
CHP İzmir İl Başkanlığı’nın saha çalışmalarındaki son adresi Menderes ...
Anadolu Vakfı, Değerli Öğretmenim adlı program ile İzmirli öğretmenleri yaratıcı uygulamalarla tanıştırıyor
Anadolu Vakfı tarafından, öğretmenlerin değişen koşullar karşısında bilgi, ...
 
Soyer'den İktisat Kongresi mesajı: Bu İzmir’in hem hakkı hem sorumluluğudur!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bu yıl 6’ncısı düzenlenen ...
Kazı sırasında doğalgaz hattı delindi!
İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki bir iş yerinin bahçesinde kepçeyle yapılan ...
6 yaşında evlendirilmişti... Kardeşleri konuştu!
6 yaşında evlendirilmesiyle gündeme gelen H.K.G’nin kardeşleri konuştu. ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 16 12 3 1 36 12 24 39
2 Trabzonspor 16 10 5 1 30 16 14 35
3 Fenerbahçe 15 9 6 0 32 14 18 33
4 Göztepe 16 8 5 3 19 9 10 29
5 Beşiktaş 16 7 5 4 29 22 7 26
6 Samsunspor 16 6 7 3 22 18 4 25
7 Gaziantep FK 16 6 5 5 23 25 -2 23
8 Rams Başakşehir 16 5 5 6 22 17 5 20
9 Kocaelispor 16 5 5 6 13 16 -3 20
10 Corendon Alanyaspor 16 3 9 4 14 15 -1 18
11 Çaykur Rizespor 16 4 6 6 20 23 -3 18
12 Tümosan Konyaspor 15 4 4 7 20 24 -4 16
13 Gençlerbirliği 16 4 3 9 17 21 -4 15
14 Kasımpaşa 16 3 6 7 14 21 -7 15
15 Hesap.com Antalyaspor 16 4 3 9 15 29 -14 15
16 Zecorner Kayserispor 16 2 8 6 15 32 -17 14
17 ikas Eyüpspor 16 3 4 9 10 21 -11 13
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 16 2 3 11 14 30 -16 9
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri