ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2271
    Dolar
  • Euro
    34,8433
    Euro
  • Altın
    2.433,310
    Altın
  • Bist-100
    10.269,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/32°
    ADANA
  • ANKARA
    14/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    16/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/28°
    IZMIR
  • KONYA
    11/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Zuhal Ebrar Yıldız'ı vuran polis hakkında karar!
Zuhal Ebrar Yıldız'ı vuran polis hakkında karar!
Serbest bırakılan Kalben'den ilk açıklama!
Serbest bırakılan Kalben'den ilk açıklama!
Hastanelerde yeni dönem: Onaylı randevu!
Hastanelerde yeni dönem: Onaylı randevu!
İniş sırasında lastiği patladı!
İniş sırasında lastiği patladı!
24 Temmuz 2023 Pazartesi - 23:28

Galatasaray'da Zaha imzaladı... İşte maliyeti!

Galatasaray, Crystal Palace ile yollarını ayıran kanat oyuncusu Wilfried Zaha ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladı. Galatasaray, Zaha'nın maliyetini KAP'a bildirdi. Zaha imza sonrası ilk açıklamalarını yaparken, Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'ye gönderme yapmayı unutmadı.

Galatasaray da Zaha imzaladı... İşte maliyeti!

Galatasaray, 30 yaşındaki kanat oyuncusu Wilfried Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren yıldız futbolcuyu bonservissiz kadrosuna katan Galatasaray, Zaha’ya verilen imza parası ve yıllık ücretini de KAP’a bildirdi. Sarı kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, “Türkiye’nin en büyüğüne hoş geldin” ifadelerine yer verildi. Öte yandan, Zaha’nın Galatasaray formasıyla yer aldığı videoda, son dönemin popüler şarkısı Ali Cabbar’ın müziği yer aldı ve Fenerbahçe’ye gönderme yapıldı.

Fenerbahçe uzun süre Zaha transferini noktalamak için çaba sarf etmiş ancak transferi sonuçlandıramamıştı. Bilindiği üzere, şarkıcı Emir Can İğrek’in ‘Ali Cabbar’ şarkısında, sevdiğine kavuşamayan bir gencin hikayesi anlatılıyor.

ZAHA: DROGBA GALATASARAY’A GELMEMİ SÖYLEDİ

Sözleşmeye imza attıktan sonra ilk duygularını ve hedeflerini anlatan Zaha, şöyle konuştu:

“Muhteşem bir karşılama oldu. Birçok taraftarımız oradaydı. Ne kadar büyük bir kulüp olduğunu görmüş oldum. Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez oynama fırsatı bulacağım. Elimden geldiğince katkımı verip ilerlemek için çaba göstereceğiz. Dürüst olmak gerekirse Drogba ve Van Aanholt gibi birçok arkadaşımla konuştum. Drogba buraya gelip görmemi söyledi. Ve ben de buraya gelmiş oldum. Formayı giydiğimde yüzde yüzümü vereceğim. Taraftarımız için bu sezon şampiyonluğu kazanmak istiyoruz.”

WILFRIED ZAHA’NIN MAAŞI VE İMZA PARASI

Galatasaray Kulübü, Wilfried Zaha transferinin maliyetini KAP’a bildirdi. Sarı kırmızılı kulübün açıklamasında, şu ifadeler yer aldı:

“Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir.”

WILFRIED ZAHA’NIN KARİYERİ

10 Kasım 1992’de Fildişi Sahili’nin Abidjan şehrinde dünyaya gelen futbolcu, kariyerine Crystal Palace’ın genç takımında başladı. Kısa süre içerisinde dikkatleri üzerine çeken bu genç yetenek, 2013 yılında 11.75 milyon Euro karşılığında Manchester United’a transfer oldu.

Ancak Manchester United, onun Crystal Palace’da bir yıl daha kiralık olarak oynamasına izin verdi. Bu transfer, Manchester United’ın efsanevi teknik direktörü Alex Ferguson’un emekli olmadan önce gerçekleştirdiği son transfer oldu.

Ferguson’un emekli olmasının ardından Manchester United’da yaşanan karışıklıklar, Zaha’nın bu büyük takımda istediği şansı elde edememesine neden oldu. Sonuç olarak, futbol kariyerinin büyük bir bölümünü gençlik takımı olan Crystal Palace’da geçirdi. Bu süre zarfında, 291 Premier Lig maçında 68 gol attı ve 42 asist yapmayı başardı. Toplamda, 458 maçta 90 gol atarken 76 asist yaptı.

2014-15 sezonunun kış transfer döneminde Manchester United kariyerini sonlandıran Zaha, yeniden Crystal Palace’a transfer oldu ve burada 8.5 sezon boyunca oynadı. Premier Lig’de özellikle dribling becerisi, çalım yeteneği, tekniği ve hızıyla öne çıkan 30 yaşındaki futbolcu, geçen sezon ligde en çok faul yiyen oyuncu oldu.

27 maçta 7 gol ve 2 asistlik performans sergiledi ve 59 çalımla İngiliz liginin en fazla adam geçen üçüncü futbolcusu oldu. Fildişi Sahili A Milli Takımı’nda 31 maçta oynayarak 5 gol atan Zaha, genellikle iki hücum kanadında ve forvet bölgesinde oynadı.

 
Akbelen Ormanı'nda ağaç katliamı!
 
Kılıçdaroğlu'dan vekil hamlesi...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bergama Belediyespor'u Ahmet Çoruhlu devraldı!
TFF 3'üncü Lig'de sezon tamamlandıktan sonra sessizliğe gömülüp, Bucaspor ...
Altay'a kaleci Ozan müjdesi!
Altay'da kaleci Ozan Evrim Özenç'in yeni sezon öncesi iyileşmesi keyifleri yerine getirdi. 
Altınordu'da Küçüktaka'dan oyunculara tam not!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup temsilcisi Altınordu'da teknik direktör Atilla ...
 
Bucaspor 1928'de son karar Koşukavak!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek Bucaspor 1928, teknik direktörlük ...
Göztepe'de transfer İtalya kampından sonra devam edecek!
Yeni sezon öncesi transfer döneminde Kasımpaşa'dan Tarkan, Altınordu'dan ...
İzmir’in kızlarının bileği bükülmedi!
İzmir'de düzenlenen Sutopu U13 Erkekler ve Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda ...
 
Galatasaray, Zaha’yı KAP’a bildirdi!
Galatasaray, bir dönem Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Zaha ile transfer ...
Karşıyaka'da Ergüllü yol haritasını çiziyor!
İzmir temsilcisi Karşıyaka'da 12 Ağustos'ta düzenlenecek olağanüstü genel ...
Bucaspor 1928 teknik adamını belirleyecek!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek Bucaspor 1928 bu hafta içinde ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri