ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3551
    Dolar
  • Euro
    34,8401
    Euro
  • Altın
    2.405,020
    Altın
  • Bist-100
    10.277,00
    Bist-100
  • ADANA
    12/24°
    ADANA
  • ANKARA
    4/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    4/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    9/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/25°
    IZMIR
  • KONYA
    6/15°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Aile katliamı... Baba, anne, 3 çocuk evde ölü bulundu!
Aile katliamı... Baba, anne, 3 çocuk evde ölü bulundu!
19 ilde sibergöz operasyonu: 51 gözaltı!
19 ilde sibergöz operasyonu: 51 gözaltı!
3 fidan anılıyor!
3 fidan anılıyor!
TRT'nin Kıbrıs Temsilcisi tutuklandı!
TRT'nin Kıbrıs Temsilcisi tutuklandı!
26 Mart 2022 Cumartesi - 22:40

Göztepe camiasına önemli çağrı!

Göztepe'ye Hizmet Derneği ve Göztepeli İşadamları Derneği'nin yönetim kurulları, "Göztepe camiasına önemli çağrı" başlığı ile yazılı bir açıklama yayınladı. Taraftar, takım, teknik heyet ve profesyoneller ile Başkan Mehmet Sepil'e yönelik yapılan açıklamada dikkat çeken mesajlar yer aldı.

Göztepe camiasına önemli çağrı!

Göztepe'ye Hizmet Derneği ve Göztepeli İşadamları Derneği'nden yapılan yazılı açıklama şöyle: 

Göztepe Camiasına Önemli Çağrı
En büyük değerimiz olan taraftarımıza;


Kulübümüzde hepimizi derinden üzen, haksız hedef göstermeler ile yaralayan ve camia kültürümüzle bağdaşmayan bazı gelişmeler yaşanmış olduğu, tarafımızca beklenmeyen ve hak etmediğimiz bir sportif başarısızlık olduğu ortadadır.

Fakat bizler her hesabı doğru zamanda, doğru üslupla, doğru kişilerden sorarız, kurunun yanında yaşı da yakmayız. Yönetimsel hata ile “kasıtlı zarar verme” olgularını ayrıştırabilmeli, eleştirileri objektif olarak ve Göztepelilik edebi ile yapmalıyız. Her zaman tetikte bekleyen Göztepe düşmanlarının eline koz vermemeliyiz.
Göztepe'nin en büyük gücü taraftarıdır. Birçok spor kulübünde taraftarları bölünme sebebiyken, taraftar, Göztepe camiasının çimentosudur. Ligin kalan kısmını taraftar olarak bu bilinçle geçirir yeni sezona bu şuurla girersek şüphesiz Göztepe’miz kazanacaktır.

Takımımıza, teknik ekibe ve profesyonellere;

Göztepe'ye olan sevginiz, aidiyetiniz ve gelecek bağlılığınız doğal olarak bizimki gibi değil, sizlere bu beklentiyle bakmıyoruz. Ancak, ekmek yediğiniz kulübün menfaatleri için elinizden gelenin en fazlasını yapmak profesyonel ahlâkın ve iş sözleşmelerinizin gereğidir.

Sizden bulunduğunuz kulübün büyüklüğünü, taraftarının ağırlığını, ahlaki ve hukuki yükümlülüklerinizi hatırlamanızı ve kalan sayılı haftada bunların gereğini yerine getirmenizi, ortaya samimi bir mücadele koymanızı bekliyoruz. 

Ne olursa olsun, günün sonunda yeşil sahaya sizler çıkıyor, on binlerin umutlarını emanet alıyorsunuz. Emanetimize daha fazla hıyanet etmeyin, yalanın, vurdumduymazlığın, ben geleceğime bakarımların arkasına sığınarak kafanızı çimlere gömmenizi değil; elinizden gelenin fazlasını yaparak, geçirdiğimiz sezona olan borcunuzu ödemenizi istiyoruz.

Başkanımıza;

Göztepe Başkanlığı makamı, bizim her zaman saygı ve sevgiyle bağlı olduğumuz ve tahkir edilmesine asla izin vermediğimiz, vermeyeceğimiz Göztepe'nin en önemli temsil makamdır.
O makamda bulunan siz, Mehmet Sepil de bugüne kadar bu makamın temsil gereklerini yerine getirmiş, bize tarifsiz mutluluklar, güzel günler ve gururlar yaşatmış, Göztepe’mize ligler atlatmış, şehrimizin kalbinde muhteşem bir stad bırakmış, teşekkür borçlu olduğumuz, sevgi ve saygı duyduğumuz başkanımızsınız.
Son dönemde bazı yönetimsel yanlışlarınızın olduğu ve her konuda sizinle aynı fikirde olmadığımız gerçektir, ancak size saygımız eksilmemiştir, tamdır.

Kurumlar kalıcı, bireyler geçicidir. Taşıdığınız bayrağı ve yükü tabii ki birine devredeceksiniz. Ama bu devrin doğru kişiye ve doğru zamanda yapılması Göztepe'mize belki de en büyük hizmetiniz olacaktır. Bu bayrak devrinin başkanlık döneminize yakışır şekilde olması en büyük dileğimizdir. “Emin ellere bırakacağım” sözünüzü tutacağınıza gönülden inanıyoruz.

O güne kadar sizi şeffaf olmaya, daha doğru ve güncel zamanlı bir iletişim politikası izlemeye, ortaya çıkıp camiamıza güven vererek "birlikteyiz ve yürüyüşümüze şanla şerefle devam edeceğiz" demeye davet ediyoruz.
Bizler de, camianın tüm bileşenlerini bir araya getirip arkanızda yürüyeceğiz. Göztepe tüm camiasıyla bir olur ve ortaya bu iradeyi koyarsa Göztepe’mizin menfaatine istenen sonuç mutlaka hasıl olacaktır.
Son sözümüz de Göztepe’lilerin oylarıyla seçilmiş oldukları makamları işgal eden yerel yönetimlerin başkanlarına, milletvekillerine ve çıkarları gerekince Göztepe’li kesilen “İstanbul heveslisi” İzmir’li iş insanlarına olsun; her şey güzel giderken oy almaya, pr yapmaya, iş bağlamaya, eğlenmeye geldiğiniz tribünlere, kötü günde takımımıza, başkanımıza, camiamıza destek olmaya gelmeyecekseniz, bir daha hiç gelmeyin. Göztepe camiası olarak bundan sonra hem dostluğun hem riyakarlığın karşılığını olması gerektiği şekilde vereceğimizden şüpheniz olmasın.
Herkes unutur, Göztepe unutmaz!" 


 

 
Kızağa çekilen 13 hakemle ilgili flaş gelişme
 
İzmir'de sahte para operasyonu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kızağa çekilen 13 hakemle ilgili flaş gelişme
Merkez Hakem Kurulu'nun daha önce 13 hakem için aldığı flaş kararlar Tahkim ...
Göztepe'de ayrılık!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Bosna Hersekli oyuncu Dzenan ...
Davutlarspor'a moral ziyareti!
Kuşadası Belediyesi yöneticileri, Aydın Süper Amatör Lig 2. Grup’ta Play-Off ...
 
Altay'ın yeni hocası Kaloğlu'dan ilk sözler...
Altay’ın yeni Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, “Bizler armanın rengi solsa ...
Göztepe'ye bir talip daha!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de şirket hisselerinin çoğunluğunu ...
Penaltı kaçtı, A Milli Takım yıkıldı
A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off ...
 
Menemenspor'da Uzun'dan yeni açıklama!
Yargıtay'ın, Tahir Şahin yönetiminin itirazını reddetmesiyle Menemenspor'a ...
Altay'da Sinan Kaloğlu dönemi!
Altay'da Serkan Özbalta'nın görevi bırakmasıyla boşalan teknik direktörlük ...
Altay'da teknik kriz bitmedi!
İzmir'in köklü kulübü Altay, 18 yıl aradan sonra yer aldığı Spor Toto ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri