ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4878
    Dolar
  • Euro
    34,7457
    Euro
  • Altın
    2.422,460
    Altın
  • Bist-100
    10.046,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/30°
    ADANA
  • ANKARA
    13/20°
    ANKARA
  • ANTALYA
    22/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/27°
    IZMIR
  • KONYA
    13/22°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Ankara'da sel felaketi!
Ankara'da sel felaketi!
LPG'ye indirim geliyor!
LPG'ye indirim geliyor!
1 Mayıs müdahalelerle başladı!
1 Mayıs müdahalelerle başladı!
Kripto piyasası yine sarsıldı!
Kripto piyasası yine sarsıldı!
28 Ekim 2021 Perşembe - 15:59

Göztepe'de Gürsel Aksel Stadı bereketi

Süper Lig'de pazar günü deplasmanda oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Göztepe'de, ticari direktör Sinan Öznur, önemli açıklamalarda bulundu.

Göztepe de Gürsel Aksel Stadı bereketi

Yeni evleri Gürsel Aksel Stadı'nda birçok faaliyete imza attıklarını belirten Sinan Öznur, "Stadyumumuzu Gençlik Spor Müdürlüğü'nden kiralamak suretiyle devir aldıktan hemen sonra planlarımız doğrultusunda ilk etapta bazı amatör şubelerimizi uygun olan alanları da değerlendirmek amacıyla buraya taşıdık. Stadyumumuzun oldukça merkezi bir konumda olmasından dolayı şehrin her bölgesinden ulaşım kolaylığı ve de güvenliği açısından oldukça memnun edici bir ilgi ile karşılaşmış durumdayız. Şu an için 400'den fazla sporcunun eğitim gördüğü salonumuzda judo, eskrim, okçuluk, cimnastik ve masa tenisi branşlarımız bulunuyor. 'Göztepe'nin Geleceği Göztepeli Çocuklar' mottosu ile faaliyet gösteren amatör şubelerimizle kulübümüze başarılı sporcular ve bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 

Stadyuma dışarıdan üyelerin gelebileceği bir 'fitness center' planladıklarını ifade eden Öznur, "Mağazacılık hizmetleri bilindiği gibi yaklaşık bir yıldır buradaki konteyner mağazalarda olmak üzere meydan tarafında hizmet veriyor. Ayrıca hali hazırda yapılan kiralama sonrası mağazacılık, depolama ve lojistik merkezi olarak da kullanıyor. İleriye yönelik olarak merkez mağaza ve kulüp müzesi yine stadyum meydanına bakan tarafta planladığımız yerde yer alacak. Yine geçtiğimiz günlerde hazırlıklıları tamamlanan ve 1 Kasım tarihinde faaliyete geçecek olan otoparkımız ile maç günleri dışında hizmet vermeye başlıyoruz. Otoparkımız bulunduğumuz bölgedeki park yeri sıkıntısını bir nebze olsun rahatlatacağı gibi, standartları açısından da oldukça güvenli durumdadır. İnönü Caddesi tarafındaki belediyeye ait olan alanda konumlandırabileceğimiz ATM ve kiosk uygulamaları ile ilgili olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi ile görüşüyoruz. Bu alan oldukça yüksek bir sirkülasyona sahip ve stoper alan konumunda olup belediyeden gelecek olan proje uygunluğu doğrultusunda hızlıca hareket etmek istiyoruz" ifdalerini kullandı. 

Sinan Öznur, stat çevresindeki ticari ve sosyal alanları en kısa zamanda faaliyete geçireceklerini belirterek şu cümlelere yer verdi:

"Bu alanlar ile ilgili kurgu zaten pandemi ile birlikte elde olmayan nedenlerden dolayı ister istemez beklemeye geçmişti. Yılbaşından önce yürürlüğe girmesini beklediğimiz yeni düzenlemeler içeren spor kanunu içeriğindeki eklemeler ile hem alt kiralama yetki sorunumuzun hem de uzun dönemli kiralama ile ilgili konunun çözülmesini bekliyoruz. Şayet bu yasa yılbaşından önce yetişmez ise bizimle birlikte benzer stadyum işletme sorunu yaşayan kulüpler ile birlikte ortak hareket edip, nokta bazlı çözüm için girişimde bulunacağız. Sonuçta bu stadyum için devlet büyüklerimiz başta olmak üzere camiamız ve en başta başkanımız çok fazla emek verdi. Amaç, tesisimize 365 gün yaşayan bir sağlıklı yaşam ve spor merkezi olarak, kent yapısına en uygun şeklini verebilmek. Nasıl bu tesis ortak paydaşların iradesiyle tamamlandıysa aynı şekilde diğer faaliyet alanları da en kısa sürede mutlaka hayata geçirilecektir."

 

 
İZTO Başkanı Özgener'den 29 Ekim mesajı... "98 YILLIK GURUR"
 
Altekma ve Altınordu'dan güç birliği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mustafa Denizli ödülünü aldı... "Vazgeçtiğinde yenilirsin"
İzmir Kız Lisesi tarafından “Tüm zamanların rol modeli seçilen Altay Teknik ...
Göztepe tribünde altıncı sırada
Süper Lig’in tribün istatistiği ilginç veriler ortaya koyuyor.
Başkan Sepil'den yakın markaj!
Süper Lig'de geçen hafta evinde iyi bir futbol sergilemesine rağmen Trabzonspor'a ...
 
Karşıyaka son dakikada yıkıldı!
Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Eleme Turu'ndaki İzmir derbisinde Nasa Doge ...
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne Portekizli rakip!
Avrupa Hentbol Federasyonu Avrupa Kupası’nda Yunanistan’dan Pylea’yı eleyen ...
Pınar KSK Avrupa'da yenilgi ile tanıştı
FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda üst üste 2 galibiyetin ardından liderlik ...
 
Altay, gol olup yağdı!
Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Tur mücadelesinde Spor Toto Süper Ligi ekibi ...
Göztepe'de golcü Ideye kayıplarda!
Süper Lig'de son olarak evinde Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan düşme hattındaki ...
Fazıl Say'a Altay sürprizi
Altay Sosyal Dayanışma Derneği ve Altay Teknik Direktör Mustafa Denizli, ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri