Göztepe'de anlaşma tamam

Tamer Tuna'nın istifası sonrası arayışa geçen Göz-Göz'ün, Hatayspor'dan ayrılan İlhan Palut'a 3 yıllık imza attırdı. Genç teknik adam yarın takımın başında antrenmana çıkacak

  • | Son Kale İzmir

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-Göztepe yönetimi, öğlen saatlerinde görüşüp prensip anlaşmasına vardığı Hatayspor'dan ayrılan teknik direktör İlhan Palut'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Hatayspor'u 1. Lig'e çıkaran ve geçtiğimiz sezon Play-Off oynatarak dikkat çeken 42 yaşındaki teknik direktör ile yöneticilerin bir otelde görüştüğü, Amerika'da bulunan Başkan Mehmet Sepil'in de telefonla dahil olduğu belirtildi. Palut'un yarın takımın başında ilk antrenmanına çıkacağı açıklandı. Genç teknik adam önceki gün SONKALEİZMİR'e yaptığı açıklamada "Göztepe'de çalışmayı çok isterim. Süper Lig'de çalışmak bir hedeftir. Ancak Göztepe ise daha iyi bir hedeftir. Heyecanı yüksek bir camia, bu beni de heyecanlandırıyor" diye konuşmuştu.
Göz-Göz'de 4-1'lik Kasımpaşa yenilgisinin ardından Tamer Tuna ile yollar ayrılmış, 1-0 kazanılan Trabzonspor deplasmanında da takımı sahaya antrenör Suat Arıcan çıkarmıştı.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz