ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    39,5274
    Dolar
  • Euro
    45,4662
    Euro
  • Altın
    4.312,490
    Altın
  • Bist-100
    9.340,00
    Bist-100
  • ADANA
    23/35°
    ADANA
  • ANKARA
    13/28°
    ANKARA
  • ANTALYA
    23/33°
    ANTALYA
  • BURSA
    16/31°
    BURSA
  • ISTANBUL
    21/30°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    23/36°
    IZMIR
  • KONYA
    15/26°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
İran'dan İsrail'e yeni füze atışı... ABD savaş jetlerini gönderiyor!
İran'dan İsrail'e yeni füze atışı... ABD savaş jetlerini gönderiyor!
Tahliyesinin ardından Özdağ'dan ilk açıklama!
Tahliyesinin ardından Özdağ'dan ilk açıklama!
Özgür Özel her seferinde '50 liralık alıyorum' diyenlere böyle cevap verdi
Özgür Özel her seferinde '50 liralık alıyorum' diyenlere böyle cevap verdi
İmamoğlu ve arkadaşlarının aileleri 'Dayanışma Platformu' kurdu
İmamoğlu ve arkadaşlarının aileleri "Dayanışma Platformu" kurdu
14 Ocak 2021 Perşembe - 18:17

Gülümser Bulut cinayetinde yeni gelişme

İzmir'de evindeki çekyatta battaniyeye sarılı cesedi bulunan Gülümser Bulut (66) cinayeti davasında mütaalasını açıklayan savcı, tutuklu yeğen Yunus Kahraman'ın (39) 'kasten öldürme' suçundan cezalandırılmasını istedi. Kahraman ise "Teyzemin ne zaman ve ne şekilde öldürüldüğünü bilmek istiyorum. Ben evden çıktıktan sonra onu canlı  görenler var. Tahminler üzerine yazılan mütalaayı kabul etmiyorum" dedi.

Gülümser Bulut cinayetinde yeni gelişme

Konak ilçesi Altıntaş Mahallesi 352 Sokak'taki evinde kızı Hatice Ayhan ile yaşayan Gülümser Bulut, 20 Ağustos 2018 tarihinde kayboldu. Hatice Ayhan, teyzesiyle birlikte hastaneleri aradı. Daha sonra teyzesiyle geldiği evde açtığı çekyatta annesi Gülümser Bulut'un battaniyeye sarılı cesedini buldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği eklipleri tarafından gözaltına alınan Hatice Ayhan, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Görgü tanıklarının evden çıkarken gördüklerini söyledikleri Bulut'un yeğeni Yunus Kahraman ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İzmir'de, 20 yıl önce Nilgün Kırlı'yı (33) boğarak öldürdüğü gerekçesiyle müebbet hapis cezasına çarptırılan ve 5 yıl önce cezaevinden salıverilen Yunus Kahraman ile Hatice Ayhan hakkında dava açıldı. Dava sürerken Hatice Ayhan tahliye edildi. Kahraman ise, Özlem Akusta'nın kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı. Akusta'nın görüştüğü son kişinin Kahraman olduğu belirlendi.

Yapılan araştırmada Kahraman'ın Akusta ile Fahrettin Altay Meydanı'nda buluştukları, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) ve HTS kayıtlarından ikilinin Karaburun'a gittikleri ortaya çıktı. Ayrıca kayıp olan Akusta'nın kredi kartından para çekildiği bilgisi üzerine ekipler, ATM'nin güvenlik kameralarını inceledi. Para çeken kişinin yüzü görünmezken, bu kişinin Kahraman'ın aynı el ve parmak yapısına sahip olduğu tespit edildi. Tüm bu gelişmeler üzerine Akusta dosyası, Gülümser Bulut dosyasıyla birleştirildi.

MÜTALAA VERİLDİ

Birleştirme kararının ardından bugün İzmir 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde, tutuklu sanık Yunus Kahraman ile tutuksuz sanık Hatice Ayhan'ın yargılanmasına devam edildi.

Duruşmaya, tutuklu sanık Kahraman SEGBİS ile katılırken, Hatice Ayhan ve taraf avukatları mahkeme salonunda hazır bulundu. Duruşmada mütalaasını açıklayan savcı, Yunus Kahraman'ın ilk ifadesinde eve gitmediğini bildirmesine rağmen kamera kayıtlarından gittiğinin tespit edilmesi üzerine, halıları temizlemek için eve gittiğini söylediğini anlattı. Kahraman'ın, sadece bir sırt çantası olduğunun bölgedeki kameralar tarafından kaydedildiğini belirten savcı, sanığın evde 3 saat kalmasını ve poşetle dışarıya çıkmasını açıklayamadığına ifade etti. Kahraman'ın Bulut'u değerli eşyalarını almak için öldürdükten sonra 3 saat içeride kalmasına rağmen evin hiçbir yerinde parmak izi veya DNA'sının bulunmamasının hayatın olağan akışına aykırı olduğunu söyleyen Savcı, bu sürede delilleri ortadan kaldırmış olduğu gerekçesiyle 'kasten öldürme' suçundan ceza verilmesini talep etti. 

Savcı, Kahraman'ın kayıp olan Özlem Akusta'nın kredi kartını alarak para çekmesini de açıklayamadığı belirterek, 'banka veya kredi kartının kötüye kullanılması' suçundan da ceza verilmesini istedi.

AYHAN'IN BERAATİ TALEP EDİLDİ

Savcı, tutuksuz sanık Hatice Ayhan'ın ise suçu işlediğine dair delil bulunmadığı gerekçesiyle beraat ettirilmesini talep etti. Mütalaanın ardından söz alan sanık Kahraman, "Teyzem Gülümser Bulut'un nasıl, ne zaman ve ne şekilde öğrendiğini bilmek istiyorum. Ben evden çıktıktan sonra onu canlı olarak görenler var. Tahminler üzerine yazılan mütalaayı kabul etmiyorum" dedi.

Taraf avukatlarının, mütalaaya karşı savunma yapmak için süre istemesi üzerine duruşma  ertelendi.

 

 
Erdoğan koronavirüs aşısı oldu
 
Vaka sayısında düşüş
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de 600 litre kaçak içki ele geçirildi
İzmir'in Karabağlar ilçesindeki jandarma operasyonunda 600 litre kaçak içki elde edildi.
Çöp kamyonunun çarptığı yaya hayatını kaybetti
İzmir'in Konak ilçesinde çöp kamyonunun çarptığı yaya hayatını kaybetti. 
Siyanürcü katilin akıl sağlığı raporu çıktı
İzmir'in Bayraklı ilçesinde, annesi Fatma Kalkan (39) ile babası Mehmet ...
 
İZBAN'ın çarptığı genç hayatını kaybetti
İzmir'in Buca ilçesinde, İZBAN raylarından karşıya geçmeye çalışan bir ...
Kemalpaşa'da kaza... 2 belediye personeli yaralandı
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde belediye personelini taşıyan servis minibüsü ...
Poşetten 240 uyuşturucu hap çıktı
İzmir'in Konak ilçesinde, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edince devriye ...
 
Eski eşi barışmayınca intihara kalkıştı
İzmir'in Çiğli ilçesinde, Oğuzhan K. (29) barışmak için eski eşinin evine ...
Firari suçlu polis aracına çarpınca yakayı ele verdi
İzmir'in Konak ilçesinde, hakkında kesinleşmiş hapis ceza olan ve hırsızlıktan ...
İzmir'de kumar oynayan 22 kişiye ceza
İzmir'in Bornova ilçesinde, kumar oynayan 22 kişiye 203 bin 861 lira para cezası verildi. 
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 36 30 5 1 91 31 60 95
2 Fenerbahçe 36 26 6 4 90 39 51 84
3 Reeder Samsunspor 36 19 7 10 55 41 14 64
4 Beşiktaş 36 17 11 8 59 36 23 62
5 Rams Başakşehir 36 16 6 14 60 56 4 54
6 ikas Eyüpspor 36 15 8 13 52 47 5 53
7 Trabzonspor 36 13 12 11 58 45 13 51
8 Göztepe 36 13 11 12 59 50 9 50
9 Çaykur Rizespor 36 15 4 17 52 58 -6 49
10 Kasımpaşa 36 11 14 11 62 63 -1 47
11 Tümosan Konyaspor 36 13 7 16 45 50 -5 46
12 Corendon Alanyaspor 36 12 9 15 43 50 -7 45
13 Bellona Kayserispor 36 11 12 13 45 57 -12 45
14 Gaziantep FK 36 12 9 15 45 50 -5 45
15 Onvo Antalyaspor 36 12 8 16 37 62 -25 44
16 Sipay Bodrum FK 36 9 10 17 26 43 -17 37
17 Net Global Sivasspor 36 9 8 19 44 60 -16 35
18 Atakaş Hatayspor 36 6 8 22 47 74 -27 26
19 Adana Demirspor 36 3 5 28 34 92 -58 2
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri