ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5791
    Dolar
  • Euro
    34,9915
    Euro
  • Altın
    2.456,660
    Altın
  • Bist-100
    9.775,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/33°
    ADANA
  • ANKARA
    15/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/25°
    IZMIR
  • KONYA
    18/27°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Doğu Perinçek’in danışmanı Emin Adanur tutuklandı!
Doğu Perinçek’in danışmanı Emin Adanur tutuklandı!
Motosikletliyi öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı!
Motosikletliyi öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı!
''Sarallar'' operasyonu... Çok sayıda gözaltı var!
''Sarallar'' operasyonu... Çok sayıda gözaltı var!
Fenomen Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili şok iddialar!
Fenomen Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili şok iddialar!
13 Haziran 2019 Perşembe - 15:11

Gündem yaratan İsmail Küçükkaya yazısı! Binali Yıldırım ile dostlukları...

Tüm Türkiye'nin kilitlendiği, Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım buluşmasının moderatörü İsmail Küçükkaya ile ilgili bir yazı sosyal medyayı salladı. Gazeteci Fatma Sibel Yüksek'in kaleme aldığı, Küçükkaya'nın Binali Yıldırım ile olan ilişkilerinin çok eskiye dayandığına yönelik yazı sosyal medyada gündem oldu. Çok sayıda platformda paylaşılan yazıya adeta yorum yağdı.

Gündem yaratan İsmail Küçükkaya yazısı! Binali Yıldırım ile dostlukları...

Mustafa AKBAŞ/SONKALE- Türkiye, bu pazar günü ortak yayınla ekrana gelecek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları CHP'li Ekrem İmamoğlu ve AK Partili Binali Yıldırım'ın buluşmasına kilitlendi. TV'deki buluşmanın moderatörü olarak belirlenen gazeteci İsmail Küçükkaya ile ilgili bir yazı ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Gazeteci Fatma Sibel Yüksek'in kaleme aldığı ve twitter'den yayınlanan yazıda Küçükkaya ile Binali Yıldırım'ın dostluğunun çok eskiye dayandığı öne sürüldü. Çok sayıda medya platformunda da paylaşılan yazıya adeta yorum yağdı. Gazeteci Yüksek'in o yazısı şöyle:

"Şimdi size pazar günü yapılacak büyük düelloyu yönetecek olan İsmail Küçükkaya'nın neden "TARAFSIZLIK" vasfı taşıyamayacağına dair önemli bir bilgi vereceğim. Küçükkaya ile Binali Bey'in tanışıklığı ve hukuku biraz eskiye dayanır. Hem de önemli bir olay üzerinden. Şöyle ki:
-Sene 1998 Çukurova grubunun sahibi Mehmet Emin Karamehmet, kendisini dünyanın önde gelen zenginleri arasına sokacak olan Turkcell dosyasının akıbetini doğal olarak çok merak ediyordu. Bu dosya Ulaştırma Bakanlığının kozmik odalarında tutuluyordu
- Bir gün Karamehmet'e Sabah gazetesinden Uzan grubuna ait Star gazetesine transfer olmuş acar bir Ulaştırma Bakanlığı muhabirinden bahsettiler. Oğlan Fatih Çekirge'nin yetiştirmesi, çok iyi koku alan, parayı seven, tatlı dili ve güler yüzü ile haber kaynaklarıyla çok iyi ilişkiler kuran "başarılı" bir muhabirdi. Bunun bir de kendisi gibi acar, uyanık, Nuray Başaran diye İzmirli bir kankası vardı. Acar oğlan, tahmin ettiğiniz gibi Ismail Küçükkaya'ydı.
-Bu uyanık ikili,Karamehmet'e kendilerinden söz edildikten sonra hemen harekete geçtiler. Hedef kozmik Türkcell dosyasıydı. Bakanlığın altından girip üstünden çıktılar(yöntemler ve işbirlikleri ayrı bir flood konusu)ve bu önemli dosyayı alıp Karamehmetin önüne koymayı başardılar
"Önüne koymak"derken tabii bedavaya değil. O dönem Ismail ve Nuray'ın bu dosyanın karşılığında Karamehmet'ten 80'er bin dolar aldıkları çok konuşuldu. İsmail hemen koşup kendisine bir villa aldı. Karamehmet bununla da yetinmeyip bu ikiliye yüksek maaşlarla Akşamda köşe verdi.
-Bu olayla birlikte Allah İsmail'e yürü ya kulum dedi. Dedi ama İsmail de bunu hak etti doğrusu. 2002 seçimiyle AKP iktidar olunca, İsmail Ulaştırma Bakanlığı üzerinden yürümeyi sürdürdü. Bu kez muhatap  dönemin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'dı.
-Ismail.Binali Bey'le de çok yakın ilişkiler kurdu. Binali Bey'e eski hükümetler döneminde Bakanlık'ta olup bitenlerle ilgili çok faydalı bilgiler verdi. O zaman AKP'liler iktidar olmuşlar ama şimdiki gibi muktedir olamamışlardı. 
-En sevdikleri insan tipi, eski hükümetler dönemini iyi bilip kendi saflarına geçen insan tipiydi. Bu ilişki Ismail'i önce Akşam gazetesinin Ankara temsilciliğinden genel yayın yönetmenliğine, oradan da Tayyip Beyin uçağının daimi yolcuları arasına taşıdı
Karamehmet'i bir dosya ile mutlu etme başarısını gösteren İsmail, Ulaştırma Bakanlığından elini hiç çekmedi. Binali Bey göreve gelince de ilişkisini onunla sürdürdü. Bakanlarüstü bir gazeteci oldu anlayacağınız.
Ekrem Bey'e tanışıklığı var mı bilmem ama Binali Bey ile 17 yıllık samimi bir ilişkisi var. Umarız bu tanışıklık pazar günü İmamoğlu'nun aleyhine sinsi nakışlar dokumaz."

"KİMSENİN YANINA KALMAYACAK"

İmamoğlu-Yıldırım ortak yayınının moderatörü İsmail Küçükkaya ise Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Küçükkaya şunları yazdı:

"Ben sosyal medya lincinden hiç etkilenmem. Yalanlarla dolu itibarsızlaştırma girişiminden de etkilenmem. Oooo neler gördüm ben. Demokrasi adına önemli bir görevim var. Hakkıyla yapacağımdan zerre kadar kimsenin kuşkusu olmasın.

Ben sosyal medya lincinden hiç etkilenmem ama avukatlarım bu yalanları yazan ve yayanlarla ilgili hukuki girişimlerde bulundu. Bu alçaklar hakkında suç duyurusunda bulunduk. Ayrıca tazminat davaları açıyoruz. KİMSENİN YAPTIĞI YANINA KAR KALMAYACAK."

 
Traktörle uçurumdan düştü
 
YSK suç duyurusunda bulunmuştu... Seçim hakimlerine HSK’den inceleme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ekrem İmamoğlu'dan konut müjdesi
Mazbatası elinden alınan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ...
Erdoğan, Bahçeli'yle görüşüyor
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün ...
Rasim Ozan Kütahyalı hakkında yakalama kararı çıkartıldı
Bir televizyon kanalındaki spor programında Boşnaklara hakaret ettiği ...
 
Erdoğan: Türkiye S-400'ü almıştır demiyorum...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye S-400 savunma sistemlerini alacaktır demiyorum, almıştır."
İzmir'e Yıldırım afişler
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimi için çalışmalar devam ...
Şok gelişme! 23 Haziran seçimleri de iptal edilebilir..
31 Mart İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri YSK tarafından ...
 
Ekrem İmamoğlu'dan 'Canlı yayın' açıklaması
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu,  "Ülkeye ...
Türkiye'de Kürdistan ve Lazistan yoktur
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye'de Kürdistan ve Lazistan yoktur, ...
Başkan Batur’a İYİ ziyaret
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri