ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5350
    Dolar
  • Euro
    34,8608
    Euro
  • Altın
    2.440,970
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/34°
    ADANA
  • ANKARA
    15/22°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/16°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/25°
    IZMIR
  • KONYA
    14/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
20 Ocak 2024 Cumartesi - 17:12

Hamza Dağ'a coşkulu karşılama... 'İZMİRLİ'NİN SABRI KALMADI'

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hamza Dağ, Adnan Menderes Havalimanı'nda yoğun bir kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Burada kendisine destek vermeye gelenlere seslenen Dağ, "İzmir'in bir 5 yıl daha kaybedecek zamanı yok. İzmir’in, modern şehir anlayışının gerisinde kalmasına 4.5 milyon İzmir’li hemşehrimin artık sabrı kalmamıştır" dedi. 

Hamza Dağ a coşkulu karşılama...  İZMİRLİ NİN SABRI KALMADI

SONKALEİZMİR-AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir'e dönüşünde Adnan Menderes Havalimanı'nda yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı.

Dağ, VIP kapısı önünde, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir milletvekilleri Eyüp Kadir İnan, Mahmut Atilla Kaya, Mehmet Ali Çelebi, Ceyda Bölünmez Çankırı, Şebnem Bursalı ve Yaşar Kırkpınar, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP İzmir milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Menemen Belediye Başkanvekili Aydın Pehlivan, partililer ve vatandaşlar tarfından karşılandı.



"COŞKUMUZ İZMİR'DE YANKILANIYOR"

"Biz İzmiriz başarabiriliz" sloganı ile kalabalığa seslenen Hamza Dağ şöyle konuştu:

"Şimdi İzmir'de sabahın sekizi, Karşıyaka'da, Alsancak'ta, Güzelyalı'da, bir ağ dolusu balık gibi gençliğimizi, daha yeni çektik denizden, rüyalarımızı da türküler övüyor sevgimizi... Şimdi İzmir'de sabahın sekizi, adına şiirler, uğruna destanlar yazılan şehir, kurtuluşun sembolü, ilk kurşunun sahibi, bağımsızlık ateşimizin yandığı şehir, bağrında Zübeyde Hanım’ı barındıran, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gözbebeği” şehir, Çakabey ve Umur Bey’in fethettiği, vatana göz koyan düşmanı, denize döken şehir, doğası, coğrafyası, tarihi ve insanıyla; güzeller güzeli Canım İzmir! Hayatımın en özel günlerini geçirdiğim, en tatlı hatıraları biriktirdiğim,  yaşamaktan gurur duyduğum, her bir sokağında mutluluğu, huzuru ve sevgiyi yaşadığım İzmir, üniversite hayatımı geçirdiğim, evlatlarımın dünyaya gözlerini açtığı, mesleğe adım attığım, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil etme şerefine nail olduğum İzmir, dört bir yanında, esnafından çiftçisine, sanayicisinden balıkçısına, 7'den 70'e her bir ferdinin derdiyle dertlendiğim İzmir... Artık vakit, sadece seni konuşmak, sadece senin için düşünmek, sadece ve sadece senin için çalışmak vaktidir. Evet, sevgili hemşerilerim, Ege'nin İncisi, güzeller güzeli İzmir’imizi hak ettiği hizmetler buluşturmaya, her alanda potansiyelini ortaya çıkarmaya hazır mıyız? Kararlı mıyız? Bunun için mücadele etmeye var mıyız? Maşallah… Coşkunuz ve heyecanınız Havalimanından tüm İzmir’e yankılanıyor."



"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR"

Hamza Dağ konuşmasına şöyle devam etti:

"Teşkilatımızın ve İzmir'imizin teveccühü, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle bugün hep birlikte yeni bir yola çıkıyoruz.  Duydukları güvenle bir kez daha bizleri onurlandıran Sn. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, Türkmen Beyi Sn. Devlet Bahçeli başta olmak üzere Cumhur İttifakı’nın çok kıymetli paydaşlarına bilahare teşekkür ediyorum. Bu süreçte kalbi, duaları, sevgisi ve desteği bizimle olan herkesten Allah bin kere razı olsun.  Cumhuriyetimizin hikâyesi İzmir’den başladı. İzmir’de Hasan Tahsin’in ilk kurşunu; tüm memlekette milli mücadele ruhuna dönüştü.  İşte ilk kurşunun atıldığı, bağımsızlık ateşinin yakıldığı İzmir’imizde yeni bir hikaye yazmak için yola koyuluyoruz. Bizim bu şehrin her sokağında, caddesinde, mahallesinde yaşanmışlıklarımız var. Kozağaç’ta, Evka 1’de, Kordon’da, Gümüşpala’da, Bahçelievler’de adım atmadığımız yer kalmadı. Şehir bizi arka sokaklarında büyüttü. Öğrenciliğimiz, gençliğimiz, en güzel günlerimiz buralarda geçti. Yıllar geçti, biz hala buralardayız. Ömrümüz yettikçe de burada olacağız. İşte bugün bu şehirde yetişmiş, bu şehirde Hamza Dağ olmuş, bir kardeşiniz olarak gönül rahatlığıyla diyorum ki; şehrimizin ihtiyaçlarına, gençlerimizin meselelerine, esnafımızın beklentilerine, sanayicilerimizin isteklerine, çiftçilerimizin sorunlarına, hasılı İzmir’in ve İzmirli’nin tüm mesele ve dertlerine biz vakıfız; bunları çözecek iradeye de biz sahibiz. Biz istiyoruz ki… Bornova Küçükpark’taki öğrenci kardeşlerimiz bu şehirde yaşarken sürekli eziyet çekmek zorunda kalmasın. Gençlerimiz mezun olduktan sonra iş bulmak için bu güzel şehre veda etmesin. Karşıyaka Alaybey’de yaşayan başımızın tacı emeklilerimiz nefes alacak bir yer bulamadığı için eve mahkum olmasın. Konak Kemeraltı ve Anafarthalar’daki esnafımız her yağmur yağdığında “İşyerimi su mu basacak?” diye kaygılanmasın. Çiğli Organize Sanayi’de sanayicilerimiz dünyayla yarışması gerekirken yerel bir aktör olarak kalmasın. Tüm İzmirliler, ulaşım zorluğundan saatlerini yolda geçirmeye mecbur kalmasın… Ve daha nice sorunlar, garabetler… Ne yazık ki yumak olmuş Güzel İzmir’imizde… Ama ümitsizliğe ve karamsarlığa asla ve asla yer yok…"

"HİZMET İÇİN KOŞTURURUZ"


İzmir'le ilgili hedeflerini anlatan Hamza Dağ konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İzmir’imizi daha güzel ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hep birlikte başaracağız inşallah…  Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İzmir’imizi temsil etme görevini üstlendiğim 4 dönem boyunca bunun için mücadele ettik. Ben hayatım boyunca hiç kimseyi öteki olarak görmedim. Siyasi görüşü ne olursa olsun tüm İzmirli hemşerilerimizin sorunlarıyla ilgilendik, takip ettik. Onların meselelerini kendi meselemiz gibi gördük. Ödemiş’in Günlüce’sinde, Bengusu’sunda, İlkkurşun’unda, Çaylı’sında, Kaymakçı’sında, Kiraz’ın Umurlu’sunda, Karaburç’unda, Çatak’ında, İstiklal’inde, Tire’nin Kahrat’ında, Büyükkemerdere’sinde, Konak’ın Gül Sokak’ında ve Gültepe’sinde, Karaburun’un Eylenhoca’ında, Mordoğan’ında, İskelesi’nde, Bergama’nın Yuntdağı’nda, Kozak’ında, Madran’ında, Zafer’inde, Bornova’nın Kazımdirik’inde, Çamdibi’nde, Doğanlar’ında, Naldöken’inde, Karabağlar’ın İnönü Caddesi’nde, Basın Sitesi’nde, Limontepe’sinde, Sözün özü, bu kardeşiniz Güzel İzmirimizin 30 ilçesi için, 1300 mahallesi için çalıştı çabaladı, izler bıraktı. İzmir’imize büyük değer katan son başbakanımız Binali Bey’in büyük emekleriyle Sabuncubeli ve Konak Tünelleri’nin inşa edilmesinde, Alsancak Mustafa Denizli ve Göztepe Gürsel Aksel statlarının yapılmasında, Adnan Menderes Havalimanı’nın kapasitesinin artırılmasında, Foça, Ödemiş ve Menderes devlet hastanelerinin yapımında, İzmir Şehir Hastanesi’nin hizmete girmesinde, Menemen, Aliağa ve Çandarlı Otoyolu’nun yapılmasında, Bergama ve Menemen’deki serbest bölgelerin açılmasında, Kınık’da TOKİ konutlarının inşa edilmesinde, Urla’daki Teknokent’in faaliyete geçmesinde, Hemen yanıbaşımızdaki ESBAŞ’ın genişlemesinde, İzmir Depremi’nden sonra 5000 konutun bu şehre yapılmasında ve nice okulların, KYK yurtlarının inşa edilmesinde, kısacası şehrimize değer katan sayısız proje ve çalışmada bu kardeşinizin emeği, katkısı ve izi vardır. Bütün bunların yanında, CHP’li ilçe belediyeleri ve büyükşehir belediyesinin yaptığı projelerin hızlandırılmasında ve onaylanmasında emeğimiz var. Şehrimize katkısı olacak her işte, yerel yönetimlerin önünü sonuna kadar açtık. Çünkü bizim için İzmir söz konusu olunca akan sular durur. İşi gücü bırakır, İzmir’imize hizmet için koştururuz. Bizim için önemli olan İzmir’dir, İzmirli hemşehrilerimizdir."

"İZMİRLİ'NİN SABRI KALMADI"

AK Partili Dağ sözlerini şöyle devam ettirdi:

"İzmir’imizde, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde eser ürettik, iz bıraktık. Gönüllere girdik. İzmir’in bir evladı olarak şunu çok net bir şekilde söylüyorum; İzmir’in tüm evlatlarına daha yaşanabilir bir şehir bırakana dek bu mücadelemizden, özverimizden, azmimizden asla vazgeçmeyeceğiz. İzmir’i yeniden şaha kaldırmak için koşacağız, hiç durmadan koşacağız. Çatlarcasına, kendimizi, şahsımızı, tüm hayatımızı bir kenara koyup koşacağız.  “Biz yarış bittikten sonra da koşan atlarız” Öyle de olmaya devam edeceğiz. Bu kardeşiniz ailesine hangi nazarla bakıyorsa İzmir’e de o gözle bakıyor. İzmir benim kıymetlimdir. Bir yanı eksik kalsa üzülürüm bununla dertlenirim.  Kendini değil, kentini düşünen, şöhretini değil, şehrini du?şu?nen, laf değil, proje üreten, bakarız değil, yaparız diyen, bahane değil, çözüm bulan anlayışla hareket edeceğiz. Belediye ile merkezi hükümetin uyum içinde çalıştığı anlayışı hâkim kılacağız. İzmir'i akıllı ve modern bir şehir olarak geliştireceğiz. Altyapı sorununu tarihe karıştıracağız. Deprem riskine karşı her türlü önlemi almış bir şehircilik anlayışını ortaya koyacağız. İzmir’i metro ağlarıyla donatacağız. Trafik sorununu ortadan kaldıracağız. Tertemiz bir Körfez’i bu şehre armağan edeceğiz. İzmirli evine, işine giderken mutlu olacak. Konforlu bir hayata kavuşacak. Çünkü benim İzmirli kardeşlerim çileyi değil, yaşanabilir, huzurlu bir şehri hak ediyor.  Bizi hiçbir zaman kısır tartışmaların, polemiklerin içinde göremeyeceksiniz. Bu seçim bir yerel seçimdir. Bu yarış hizmet yarışıdır, İzmir’in kalkınma yarışıdır. İzmirli hemşehrilerim artık içi boş sloganlar ve hamasi nutuklar duymak istemiyor.  Miadı dolmuş siyasi tartışmalar ile hiç kimsenin gerçekleri örtmesine fırsat vermeyeceğiz. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni makam koltuğu olarak görenlerin planlarını bozmak zorundayız. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni bazı kliklerin nemalandığı bir kurum olmaktan çıkarmak zorundayız. İzmir’e, İzmir’in evlatları hizmet edecek. İzmir'in bir 5 yıl daha kaybedecek zamanı yok. İzmir’in, modern şehir anlayışının gerisinde kalmasına 4.5 milyon İzmir’li hemşehrimin artık sabrı kalmamıştır. "

"BİZ İZMİRİZ BAŞARABİLİRİZ"

Yerel seçimlerin önemine dikkat çeken Hamza Dağ konuşmasını şöyle tamamladı:

"31 Mart gecesi herkesin mutlu olacağı ve geleceğe daha heyecanlı baktığı bir gece olacak. 31 Mart Sonrası gelecek güzel günleri hep birlikte karşılayacağız. İzmir markası yeniden zirveye taşıyacağız. İzmir hak ettiği hizmetlere kavuşacak, gerçek belediyecilikle tanıştıracağız. İzmir'in artık sadece dağlarında değil, sokaklarında da çiçekler açacak. Artık İzmir'de yağmur sel değil, bereket getirecek. İzmir 7/24 yaşayan bir şehir olacak. Kültürün, sanatın, sanayinin, bilişim ve turizmin başkenti olacak. İzmir artık derin bir nefes alacak. Ve bunu birlikte başaracağız. Verdiğimiz sözleri hep birlikte tutacağız.  Birlikte yol yürüyeceğiz, birlikte mücadele edeceğiz ve Güzel İzmir’imizi 5 yılın sonunda hak ettiği değere birlikte kavuşturacağız. İzmir’in Efeleri, zeybekleri yeni bir hikâye yazmak için hazır İzmir’in gençleri kadınları başka bir güne merhaba demek için hazır. Şimdi yeni bir hikayeyi hep birlikte yazmak için tüm İzmir hazır. İzmir Kazandığında hiçbir İzmirli kaybetmeyecek. İzmir aynı şirin İzmir olacak, ama çok daha güzel olacak. İşimiz vaktimizden fazla. En iyi bildiğimiz şeyi yapacağız. Kapı kapı dolaşacağız ve 31 Mart’ta, İzmir kazanana dek mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu yolun sonu Allah’ın izninyle aydınlık. Mücadele bizden, başarı Allah’tandır. İnşallah, 31 Mart akşamı, sizin de desteğinizle bu kardeşiniz şehrin emini olacaktır. Kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla tüm coşkusuyla bizleri desteklemeye gelen; İzmir’e hizmet, İzmir’e marka bir şehir olmak yaraşır diyen siz kıymetli hemşerilerime canı yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri bu yolculuğumuzda muvaffak eylesin sizlerin sevgisine, desteğine layık olmayı nasip etsin inşallah. Sözlerimin sonlandırırken şunu bir kez daha dile getirmek istiyorum. Hep birlikte biz İzmir'iz başarabiliriz."
 

 
İZSU'dan tanıtım atağı
 
AK Partili Saygılı: 'İzmir için şifanın adı Hamza Dağ'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de İzmir mesaisi... Aday kim olacak?
CHP Genel Merkezi, İzmir adayını belirlemek için partililere ve seçmene ...
AK Parti İzmir'de Dağ heyecanı...
AK Parti İzmir teşkilatı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza ...
Hayali seçmen alarmı!
Kocaeli'de bir vatandaş, 31 Mart'ta oy kullanabilmek adına ikametini kırsaldaki ...
 
MHP, 55 belediye başkan adayını daha açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı.
AK Partili Saygılı: ''Hamza Dağ İzmir'in ta kendisidir''
AK Parti İzmir teşkilatları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmen ...
AK Parti İzmir'den Hamza Dağ'a özel karşılama programı...
AK Parti İzmir İl Teşkilatı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ...
 
İzmir'de Soyer ile Dağ arasında fair-play rüzgarı...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, AK Parti'nin İzmir Büyükşehir ...
Hamza Dağ'dan ilk yorum... 'Yeni bir hikaye yazmak için başlıyoruz'
AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, ...
Bu poz yüzünden istifa ettirilmişti... Erdoğan yeniden aday gösterdi!
Melek Mosso’yu sahneye çıkardığı için partilileri tarafından linç edilen ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri