ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    45,0098
    Dolar
  • Euro
    52,7903
    Euro
  • Altın
    6.815,040
    Altın
  • Bist-100
    14.409,00
    Bist-100
  • ADANA
    14/27°
    ADANA
  • ANKARA
    6/19°
    ANKARA
  • ANTALYA
    14/22°
    ANTALYA
  • BURSA
    6/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    11/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    8/24°
    IZMIR
  • KONYA
    9/17°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Depremde yıkılan Sami Bey Apartmanı'nın müteahhidi Abdullah Aybaba, Tayland'da gözaltına alındı
Depremde yıkılan Sami Bey Apartmanı'nın müteahhidi Abdullah Aybaba, Tayland'da gözaltına alındı
Aleyna Kalaycıoğlu hakkında müebbet hapis istemi
Aleyna Kalaycıoğlu hakkında müebbet hapis istemi
MHP'de 'tasfiye' depremi: İki il teşkilatı daha feshedildi
MHP'de 'tasfiye' depremi: İki il teşkilatı daha feshedildi
Formula 1 yeniden Türkiye'de
Formula 1 yeniden Türkiye'de
23 Ocak 2026 Cuma - 10:19

IF Wedding Fashion İzmir’de Sessiz Asalet podyuma taşındı

IF Wedding Fashion İzmir–Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, uluslararası ticari kimliğinin yanı sıra Gelinlik Tasarım Yarışması ile de genç tasarımcıların başarı hikayelerine sahne olmaya devam ediyor. Genç tasarımcılara profesyonel kariyerlerindeki ilk defilelerini sunma imkanı tanıyan yarışmayı geçen yıl kazanan Öztürk Yıkılmaz, bu yıl IF Wedding Fashion İzmir podyumunda kendi adını taşıyan performans defilesi ile izleyici karşısına çıktı.

IF Wedding Fashion İzmir’de Sessiz Asalet podyuma taşındı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği partnerliğinde 19. kez düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir, son gününde, Gelinlik Tasarım Yarışması’nın geçen yılki birincisi Öztürk Yıkılmaz’ın defilesine ev sahipliği yaptı. Yıkılmaz’ın “Sessiz Asalet” temasıyla hazırladığı ve 20 parçadan oluşan koleksiyonda, abiye ağırlıklı tasarımlarının yanı sıra gelinlikler de yer aldı. Koleksiyonunda geçmişin romantik kadın siluetlerini bugünün güçlü ve sade duruşuyla bir araya getiren Yıkılmaz, gösterişten uzak ama etkisi yüksek bir estetik anlayış ortaya koydu. 2027 sezonu trendlerinden ilhamla hazırlanan tasarımlarda pastel tonlar ve parlak saten kumaşlar öne çıktı.
 “Büyük bir gurur”

Kendi adını taşıyan bir defileyle, bu alanda Avrupa’nın en önemli fuarlarından biri olan IF Wedding Fashion İzmir podyumunda yer almanın kendisi için çok özel bir anlam taşıdığını belirten Öztürk Yıkılmaz, “Bu podyuma çıkana kadar birçok duygu yaşadım. Ancak defilenin sonunda aldığım alkış, benim için tarifsiz, inanılmaz ve paha biçilemezdi. Bu süreçte bana verilen destek de en az o alkış kadar değerliydi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne, İZFAŞ’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ne istediysem herkes yardımcı oldu. Burada olmak, bunu başarabilmek benim için büyük bir gurur. Bundan sonraki süreçte elimden gelenin en iyisini yaparak, bir profesyonel olarak kendi adımı taşıyan defilelerle yine bu podyumda yer almak ve tasarımlarımı izleyiciyle buluşturmak istiyorum. Genç tasarımcıların da benim gibi bu podyumda yer alabileceğine inanıyorum ve hepsini Gelinlik Tasarım Yarışması’na katılmaya davet ediyorum” dedi.
 Pastel tonlar ve parlak saten kumaşlar

Defilenin kumaş sponsorluğunu Prenses Tekstil, koreografi ve model organizasyonunu ise Rönesans Model Ajans üstlendi. İZFAŞ Genel Müdürü Tuğçe Cumalıoğlu, Prenses Tekstil Sahibi Mehmet Bilgin’e, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ceren Türer Uykal ise Öztürk Yıkılmaz’a plaket verdi. Performans defilesi, sektör temsilcileri ve ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.
Genç tasarımcının geçmişle bugün arasında kurduğu estetik bağdan beslenen koleksiyonunda, romantik siluetler, modern çizgilerle buluştu. Gösterişten uzak ama güçlü bir duruşu hedefleyen Yıkılmaz, tasarımlarında sade detaylarla etkileyici bir bütünlük yaratmayı amaçladı. 2027 sezonu trendlerinden ilhamla hazırlanan koleksiyonda pastel tonlar ve parlak saten kumaşlar öne çıktı.
 
“Asıl ödül bu podyumda yer almak”

Kendi adını taşıyan bir performans defilesiyle IF Wedding Fashion İzmir podyumunda yer almanın kendisi için büyük bir anlam taşıdığını belirten Öztürk Yıkılmaz, “Para ödülünden ziyade benim için asıl ödül bu podyumda yer almak. Böyle büyük bir organizasyonda, kendi ismimle koleksiyonumu sergilemek tarifsiz bir duygu. Bir yıl önce bugün burada olacağımı hayal bile edemezdim. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ ekibi, mentörüm ve atölyedeki herkes bu süreçte hep yanımdaydı. IF Wedding Fashion İzmir, genç tasarımcılar için gerçekten çok büyük bir fırsat” dedi.
Defilenin kumaş sponsorluğunu Prenses Tekstil, koreografi ve model organizasyonunu ise Rönesans Model Ajans üstlendi. “Sessiz Asalet” performans defilesi, fuar katılımcıları, sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

 
EÜ'den zeytin sineğiyle mücadeleye yönelik TÜBİTAK projesi
 
İlk kez ev alacaklar için konut kredilerine yeni düzenleme yolda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tire’de öğrenciler, karne sevincini sinema keyfiyle yaşadı
Tire’de karnesini alan öğrenciler, Tire Belediyesi’ne koştu. Tire Belediyesi ...
Seferihisar Belediyesi 'nden sporculara Psikolojik Destek
Türkiye Şampiyonası’na katılacak 10–16 yaş arası Seferihisar Belediyesi ...
Uğur Mumcu Konak’ta anılacak
Konak Belediyesi, insan haklarının ve aydınlanmanın yılmaz savunucusu, ...
 
Başkan Yetişkin'den ADD'ye ziyaret
Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ...
Güzelbahçe Belediyesi’nden çiftçiye güç veren destek
Güzelbahçe Belediyesi, Çamlı Küçükkaya ve Payamlı köylerindeki 152 çiftçiye gübre desteği sağladı
Organik atıklar evde bokaşi ile dönüşecek
İzmir Büyükşehir Belediyesi organik mutfak atıklarını kaynağında ayrıştırarak ...
 
Eski gasilhane binaları, İzmir’in sağlık tarihine ışık tutuyor
1900’lü yıllarda bulaşıcı hastalıklarla mücadele amacıyla tebhirhane olarak, ...
İzmir Metrosu’nda güvenli ulaşım için geçici sefer düzenlemesi
İzmir Metrosu’nda güvenliği artırmak amacıyla Fahrettin Altay İstasyonu’ndaki ...
Ürkmez Sosyal Tesisi 4 mevsim hizmette
Seferihisar Belediyesi tarafından Ürkmez Bengiler Mahallesi’nde denize ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 30 22 5 3 69 23 46 71
2 Fenerbahçe 30 19 10 1 68 30 38 67
3 Trabzonspor 30 19 8 3 57 32 25 65
4 Beşiktaş 30 16 7 7 54 36 18 55
5 Rams Başakşehir 31 14 9 8 52 31 21 51
6 Göztepe 30 12 12 6 37 27 10 48
7 Samsunspor 30 10 12 8 36 39 -3 42
8 Çaykur Rizespor 30 9 10 11 41 42 -1 37
9 Tümosan Konyaspor 30 9 10 11 38 41 -3 37
10 Gaziantep FK 30 9 10 11 41 49 -8 37
11 Kocaelispor 30 9 9 12 25 34 -9 36
12 Corendon Alanyaspor 30 6 15 9 35 35 0 33
13 Kasımpaşa 31 7 10 14 29 45 -16 31
14 Hesap.com Antalyaspor 30 7 7 16 30 49 -19 28
15 Natura Dünyası Gençlerbirliği 30 6 7 17 29 44 -15 25
16 ikas Eyüpspor 30 6 7 17 22 44 -22 25
17 Zecorner Kayserispor 30 4 11 15 21 57 -36 23
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 30 5 5 20 27 53 -26 20
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri