İYİ Parti İzmir'de Ülger'e önemli görev

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı bünyesinde Esnaf ve İş İnsanları Komisyonu kuruldu. Komisyonun başına ise partinin sevilen isimlerinden iş insanı Mikail Ülger atandı.

  • | Son Kale İzmir

SONKALEİZMİR-İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, yaklaşan yerel seçimler öncesi esnafla birebir bağlantı kurup dertlerini dinleyebilecek Esnaf ve İş İnsanları Komisyonu'nu kurdu. Komisyonun başına ise iş insanı Mikail Ülger atandı. Ülger, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ile bir araya gelerek yeni görevine resmen başladı.

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İYİ Parti İzmir İl Başkanımız M.Sinan Bezircilioğlu'nun öncülüğünde il teşkilatımız bünyesinde Esnaf ve İş İnsanları Komisyonu kurulmuş, başkanlık görevine Sn. Mikail Ülger atanmıştır. Esnafımız ve iş insanlarımız ile alakalı faydalı çalışma yapmak üzere kurulan komisyonumuza, çalışmalarında başarılar dileriz." denildi. 
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz