ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,4943
    Dolar
  • Euro
    43,6672
    Euro
  • Altın
    3.993,940
    Altın
  • Bist-100
    9.078,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/22°
    ADANA
  • ANKARA
    11/22°
    ANKARA
  • ANTALYA
    16/22°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/16°
    BURSA
  • ISTANBUL
    9/12°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/17°
    IZMIR
  • KONYA
    11/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Bodrum'da 4,1 büyüklüğünde deprem
Bodrum'da 4,1 büyüklüğünde deprem
İstanbul’da 1 mayıs ablukası: Yollar, metro, metrobüs istasyonları kapalı!
İstanbul’da 1 mayıs ablukası: Yollar, metro, metrobüs istasyonları kapalı!
TMMOB'dan Kanal İstanbul uyarısı: İstanbul susuzluğa mahkum ediliyor, derhal iptal edilmeli!
TMMOB'dan Kanal İstanbul uyarısı: İstanbul susuzluğa mahkum ediliyor, derhal iptal edilmeli!
İmamoğlu'nun gittiği otelin müdürleri, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
İmamoğlu'nun gittiği otelin müdürleri, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
10 Kasım 2020 Salı - 11:50

İYİ Partili başkan için kötü suçlamalar... 'ESKİ BAŞKANIN YEĞENLERİNİ DARP ETTİRDİ'

Tire Belediye Başkanı İYİ Partili S. Atakan Duran hakkında, eski Başkan Tayfur Çiçek'in yeğenleri M.S. ve M.S.yi darp ettirdiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Belediye çalışanı olan iki kardeş, kendilerini darp eden H.G.'nin hesabına Başkan S. Atakan Duran tarafından yüklü miktarda para yatırıldığını, zarar verilen otomobillerinin üzerine de mermi bırakıldığını ileri sürdü.

İYİ Partili başkan için kötü suçlamalar...  ESKİ BAŞKANIN YEĞENLERİNİ DARP ETTİRDİ

SONKALEİZMİR (ÖZEL)- Skandal olay, dün akşam saatlerinde Tire Cumhuriyet Savcılığı'na yapılan suç duyurusuyla ortaya çıktı. Tire Belediyesi eski Başkanı Tayfur Çiçek'in yeğenleri M. S. ve ağabeyi M. S. kendilerini darp ettiğini ileri sürdükleri H.G. ve onu azmettirdiklerini savundukları mevcut Belediye Başkanı İYİ Partili S. Atakan Duran hakkında, "kasten yaralama" ve "ölüm tehditi" iddialarıyla suç duyurusunda bulundu.

Şikayet dilekçesinde, saldırının 9 Kasım Pazartesi günü iş çıkışı yaşandığını aktaran M.S., H.G.'nin darbeleriyle dudağının patladığını, darp raporu aldığını belirtti. M.S. "Bu olayın planlı olduğunu düşünüyorum. Ben normalde belediyeye ait kütüphanede çalışıyordum. Orada abim ile birlikte çalışıyorduk. Sonra beni özellikle kademede görevlendirdiler. Ben belediyede finansçıyım. Bana mezuniyetimle ilgili olmayan bir görev verip kademeye gönderdiler. H.G. de normalde kademeye gelmez. Ancak bugün planlı bir şekilde kademeye kart basmaya geldi. Ve bu darp olayı yaşandı. Bizi ayırdıklarında H.G. 'Hepinizi öldüreceğim' diye tehdit etti. Tahminime göre bu olayın azmettiricisi Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'dır. Beni darp etmesi konusunda H.G.'ye bir süre önce para aktardığını biliyorum. Beni darp eden şahıs ve bu olayı azmettiren Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'dan şikayetçiyim" ifadelerine yer verdi.

(Başkan S.Atakan Duran H.G ile birlikte)

4 AY ÖNCE DE AĞABEYİNİ DÖVMÜŞ, DURAN İKNA ETMİŞ!
M.S.'nin ağabeyi M.S. ise kardeşini darp ettiğini öne sürdüğü H.G.'nin 17 Temmuz 2020 tarihinde de kendisine saldırdığını iddia etti. Ağabey M.S. şikayet tutanağında, "H.G. beni seni öldüreceğim diyerek tehdit etti ve bana vurmaya başladı. Ben şikayetçi olmak için polis merkezine gelmek üzereyken Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran beni yanına çağırdı. Ben de ertesi gün kendisinin yanına gittim. Kent merkezinde oturduk, görüşme yaptık. Kendisi bana yapılanın hata olduğunu, H.G. adına özür dilediğini söyleyince ben de amirimizdir diye şahıs hakkında şikayetçi olmadım. Daha sonra Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın H.G. isimli şahsa beni dövmesi karşılığında hesabına yüklü bir para yatırdığını öğrendim. Hesap kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum" ifadelerini kullandı.


"OTOMOBİLE MERMİ KOYDULAR"
M.S. şöyle devam etti: "9 Kasım Pazartesi günü kardeşimin de H.G. tarafından darp edildiğini öğrenince ben de şikayetçi olmak için polis merkezine geldim. Beni darp eden H.G.'nin azmettiricisinin de Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran olduğunu düşünüyorum. Ben o tarihte beni darp etmeleri olayıyla ilgili Tire Belediyesi'ne de müracatta bulunmuştum. Fakat belediye başkanının talimatı ile işlem yapılmamıştı. Ayrıca tam tarihi hatırlamamakla birlikte benim otomobilime zarar verilip üzerine mermi bırakılmıştı. Ben bu olayla ilgili de resmi müracatta bulunmuştum. Ben bu olayın da azmettiricisinin aynı kişiler olduğunu düşünüyorum. Beni darp eden H.G. ve azmettiricisi olduğunu düşündüğüm Salih Atakan Duran'dan şikayetciyim."

ESKİ VE YENİ BAŞKANLAR ARASINDAKİ GERİLİM

Tire'de 4 dönem belediye başkanlığı koltuğuna oturan Tayfur Çiçek, 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar CHP'den aday gösterilmeyince DSP'ye geçmişti. Ancak seçimleri, CHP'nin büyük desteğiyle, Millet İttifakı'nın adayı olan İYİ Partili S. Atakan Duran kazanmıştı. Koltuğa oturur oturmaz ilk iş olarak CHP'li yönetimden kalan borçları pankart yaptırıp belediyenin duvarına astıran İYİ Partili S. Atakan Duran ile Tayfur Çiçek arasında gerilim yaşanmıştı. Karşılıklı sert açıklamalar basına yansımıştı. Ardından, belediye çalışanı olan Çiçek'in yeğenleri köpek barınağına ve ilçenin en uzak bölgesindeki belediye birimine sürülmüştü.

 
Bayraklı Ata’sını andı
 
Çeşme'de 10 Kasım...
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Musmutlu... 10 Kasım 2020 Salı 18:28

Geçmiş olsun.. Ne düşünmemiz gerek bilmem.. büyük bir oy kaybı...

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayraklı Ata’sını andı
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 82'nci yıl dönümünde ...
Her binaya enkaz toplama alanı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, depremzedelerin, yıkılan evlerinde kalan ...
İzmir'e sınır ötesinden mesaj yağdı
İzmir’i sarsan Ege Depremi’nin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ...
 
Ulu Önder, Karabağlar’da da özlemle anıldı
Ulusal Kurtuluş Savaşımızın mimarı ve Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu ...
Buca'da Ata'ya saygı günü
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 82’inci yıl dönümünde ...
Deprem için 200 milyonluk ödenek
zmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle ...
 
Çadır kentte hijyen önlemi
Buca Belediyesi, deprem nedeniyle kurulan çadır kentlerde hijyen önlemlerini ...
82 yıldır hayatı durduran an
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ...
Büyükşehir meclisinde eylem sürprizi
DİSK Genel İş'e bağlı işçiler İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 31 25 5 1 78 30 48 80
2 Fenerbahçe 31 23 6 2 80 31 49 75
3 Reeder Samsunspor 32 16 6 10 47 38 9 54
4 Beşiktaş 31 14 10 7 48 32 16 52
5 ikas Eyüpspor 32 14 8 10 49 38 11 50
6 Rams Başakşehir 31 14 6 11 50 43 7 48
7 Trabzonspor 31 12 9 10 52 39 13 45
8 Göztepe 31 11 10 10 51 39 12 43
9 Tümosan Konyaspor 32 12 7 13 41 44 -3 43
10 Kasımpaşa 31 10 12 9 53 55 -2 42
11 Gaziantep FK 31 12 6 13 41 43 -2 42
12 Bellona Kayserispor 31 10 10 11 39 49 -10 40
13 Onvo Antalyaspor 31 11 7 13 34 55 -21 40
14 Çaykur Rizespor 31 11 4 16 36 50 -14 37
15 Net Global Sivasspor 32 9 7 16 43 53 -10 34
16 Corendon Alanyaspor 31 9 7 15 36 47 -11 34
17 Sipay Bodrum FK 32 9 7 16 24 37 -13 34
18 Atakaş Hatayspor 31 4 7 20 33 62 -29 19
19 Adana Demirspor 31 2 4 25 27 77 -50 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri