ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    40,6581
    Dolar
  • Euro
    47,0678
    Euro
  • Altın
    4.375,200
    Altın
  • Bist-100
    10.737,00
    Bist-100
  • ADANA
    27/32°
    ADANA
  • ANKARA
    22/33°
    ANKARA
  • ANTALYA
    26/32°
    ANTALYA
  • BURSA
    23/30°
    BURSA
  • ISTANBUL
    24/32°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    23/34°
    IZMIR
  • KONYA
    22/33°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
ÖSYM duyurdu: YKS tercih süreci başladı!
ÖSYM duyurdu: YKS tercih süreci başladı!
Özgür Çelik: 'Bu görüntüleri Emniyet servis etti'
Özgür Çelik: 'Bu görüntüleri Emniyet servis etti'
AYM'den uzun süren boşanma davaları için kritik karar
AYM'den uzun süren boşanma davaları için kritik karar
Fırıncılar Federasyonu'ndan ekmek zammı açıklaması
Fırıncılar Federasyonu'ndan ekmek zammı açıklaması
2 Şubat 2025 Pazar - 10:30

İZDENİZ'den 19 Mayıs ve Kurban Bayramı’na özel Midilli seferleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile Kurban Bayramı’na özel iki ayrı Midilli Seferi düzenleyecek. 17 Mayıs ve 6 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek İzmir Limanı kalkışlı seferlerin biletleri satışa sunuldu.

İZDENİZ den 19 Mayıs ve Kurban Bayramı’na özel Midilli seferleri

Ege’nin iki yakası arasında dostluğu, sosyal, kültürel ve ekonomik bağları güçlendirmek amacıyla Haziran 2022’de başlatılan İzmir-Midilli gemi turları kapsamında, bu yıl iki özel sefer gerçekleştirilecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü’nün; 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile Kurban Bayramı’na özel seferleri, 17 Mayıs Cumartesi ve 6 Haziran Cuma günleri düzenlenecek.



Konforlu ve hızlı yolculuk
Yüksek hızlı ve konforlu katamaran tipi yolcu gemisi İhsan Alyanak ile gerçekleştirilecek seferler, İzmir Alsancak Limanı ile Midilli Limanı arasında yapılacak. Aralarında 59 deniz mili mesafe bulunan iki liman arasındaki yolculuk, hava ve deniz koşullarına bağlı olarak yaklaşık 2 saat 30 dakika sürüyor.

Bilet satışı başladı
Sefer biletleri online olarak bilet.izdeniz.com.tr web sitesi üzerinden ve Üçkuyular İskelesi’nde yer alan İZDENİZ satış ofisinden alınabiliyor. Bilet ve kapı vizesi ödemeleri, banka havalesi ya da banka ve kredi kartları ile yapılabiliyor. Nakit ücret alınmıyor. Bilet ücretleri yaş gruplarına göre, gidiş-dönüş ve tek yön olarak yetişkin gidiş-dönüş 85 Euro / tek yön 60 Euro, 7 – 12 yaş grubu gidiş-dönüş 42,5 Euro / tek yön 30 Euro, 0 – 6 yaş grubu gidiş-dönüş 15 Euro / tek yön 15 Euro olarak belirlendi.



Bisiklet de götürülebiliyor
İhsan Alyanak Yolcu Gemisi’nin bisiklet kapasitesi 10 adet. İsteyen yolcular, İzmir - Midilli seferlerine, bilet rezervasyonu sırasında bildirmek koşulu ile bisikletleri ile katılabilecek. Ayrıntılı bilgi, sefer programları 0501 535 35 35 numaralı telefondan veya [email protected]’den alınabilir.

Düzenli seferler 20 Haziran’da başlayacak
İZDENİZ Genel Müdürlüğü’nün, üç yıldır yaz sezonunda düzenlediği İzmir – Midilli turlarında düzenli seferler ise 20 Haziran - 26 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Cuma sabahları İzmir’den hareket edecek gemi, Pazar akşamları Midilli’den dönüş yapacak.

İZDENİZ'den kapıda vize kolaylığı
Midilli Adası'na, yeşil pasaportlu vatandaşlar vizesiz, bordo pasaportlu vatandaşlar schengen veya kapı vizesi ile giriş yapabilecek. İZDENİZ AŞ kapıda vize uygulamasında da yolcuların işlemlerini kolaylaştıracak. Kapıda vize uygulaması ile seyahat etmek isteyen yolcuların, her sefer için belirlenen sayıda sınırlandırma zorunluluğu nedeniyle, başvuru öncesi İZDENİZ Satış Ofisi’ni “0552 035 88 60” numaralı telefondan arayarak randevu alması gerekiyor. Kapı vizesi başvurusu yapacak yolculara ait istenilen tüm evrakların eksiksiz bir şekilde Midilli Adası’na geçiş tarihinden en geç 10 gün önce İZDENİZ Satış Ofisi’ne iletilmeleri gerekiyor. Başvuru evraklarını eksiksiz tamamlayan yolcular, kişi başı 80 Euro olan kapı vizesi ücretini evraklarla şahsi olarak Üçkuyular Vapur İskelesi- Balçova İzmir adresinde yer alan İZDENİZ Satış Ofisi’ne hafta içi saat 09.00 ile 17.00 arasında teslim etmesi gerekiyor. 0-18 yaş grubu çocuklar için aynı evraklar geçerli ve vize ücreti kişi başı 20 Euro olacak. Kapı vizesi uygulaması en fazla 6 gece, 7 gün ve tek girişli olarak verilebiliyor. Kapı vizesi sadece bilet alınan adada geçerli olurken aynı vize ile başka adaya geçiş yapılamıyor.

 
Buca'da sıcak çorba ikramı...
 
Bornova'da ikinci yarıyıla güvenli geçiş
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca'da sıcak çorba ikramı...
Buca Belediyesi’nin soğuk kış günlerinde başlattığı sıcak çorba ikramı ...
Kent Konseyi Kadın Meclisi yeni yöneticilerini seçti
İzmir Kent Konseyi Kadın Meclisi, İzmir'in kadın politikalarında öncü ...
Manisa Büyükşehir'den elektrikli araç şarj istasyonu hamlesi...
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, enerji sektöründeki yatırımlarını güçlendirmek ...
 
Engelli dostu İzmir’de Erişebilirlik Çalıştayı...
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından ...
Sevgililer Günü Pazarı’na geri sayım başladı
Karşıyaka Belediyesi, geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören Sevgililer Günü ...
Toprak Okulu’nda uygulamalı budama eğitimine yoğun ilgi...
Efes Tarlası Yaşam Köyü ve Karaot Yerel Tohum Derneği iş birliği ile düzenlenen ...
 
Konak, Büyükşehir ve GMO Havra Sokağı için bir arada
Havra Sokağı esnafıyla bir araya gelen Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konak ...
Zabıta personeline yangın güvenliği eğitimi
İzmir Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, yangın riskine karşı alınması ...
Bayraklı'da yarıyıl tatili dopdolu geçti
Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen yarıyıl tatili etkinlikleri, ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Kayserispor 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Beşiktaş 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Çaykur Rizespor 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Corendon Alanyaspor 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Fenerbahçe 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Galatasaray 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Gaziantep FK 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Gençlerbirliği 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Göztepe 0 0 0 0 0 0 0 0
10 ikas Eyüpspor 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Kasımpaşa 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Kocaelispor 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Antalyaspor 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Rams Başakşehir 0 0 0 0 0 0 0 0
15 Samsunspor 0 0 0 0 0 0 0 0
16 Sipay Bodrum FK 36 9 10 17 26 43 -17 37
17 Fatih Karagümrük 0 0 0 0 0 0 0 0
18 Net Global Sivasspor 36 9 8 19 44 60 -16 35
19 Trabzonspor 0 0 0 0 0 0 0 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri