İbrahim Gökçek'in cenazesinde olaylar çıktı

Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek için yapılan yürüyüşe polis müdahale etti.

  • | Son Kale İzmir

Ölüm orucuna son verdikten sonra hastanede hayatını kaybeden Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek için yapılan yürüyüşe polis müdahale etti. Grup Yorum’un konser yasaklarının kaldırılması talebiyle aylarca ölüm orucu eylemi yapan İbrahim Gökçek hayatını kaybetti. Ölüm orucuna 323’üncü gününde son veren Gökçek’in cenazesinin Kayseri’ye uğurlanması öncesinde Gazi Mahallesi'nde yürüyüş yapılmak istendi.

Gökçek’in naaşı hastaneden Gazi Cemevi’ne getirilirken, Cemevinin her iki girişine TOMA’nın geldiği çevredeki polislerin de yolları tuttuğu bildirildi. Mahalle aralarında toplanıp cemevine girmek isteyenlere ise polis müdahale etti.

Grup Yorum tarafından yapılan açıklamada, “Şu an arkadaşlarımız ve ailemiz cenazemizin yanı başında. İbrahim'i istediği gibi bir uğurlama yapmadan hiç bir yere götürmeyeceğiz diyorlar” ifadeleri kullanıldı. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz