ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5004
    Dolar
  • Euro
    34,6901
    Euro
  • Altın
    2.496,860
    Altın
  • Bist-100
    9.693,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/25°
    ADANA
  • ANKARA
    8/22°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/21°
    ANTALYA
  • BURSA
    10/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/16°
    IZMIR
  • KONYA
    10/20°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Mahkeme önünde dehşet... Kendini yaktı!
Mahkeme önünde dehşet... Kendini yaktı!
Erdoğan'dan flaş İran ve İsrail açıklaması!
Erdoğan'dan flaş İran ve İsrail açıklaması!
Balık fiyatları fırladı!
Balık fiyatları fırladı!
Türkiye'deki yabancı öğrenci sayısı belli oldu!
Türkiye'deki yabancı öğrenci sayısı belli oldu!
25 Mart 2021 Perşembe - 16:30

İşitme engelli genci öldüresiye döven Fırat Kaya gözaltına alındı

Aydın'da, Fırat Delikanlı ismiyle bilinen Fırat Kaya, eşcinsel olduğunu söylediği işitme engelli E.E.'yi öldüresiye dövmesinin ardından gözaltına alındı.

İşitme engelli genci öldüresiye döven Fırat Kaya gözaltına alındı

Aydın'da, Fırat Delikanlı ismiyle bilinen Fırat Kaya, eşcinsel olduğunu söylediği işitme engelli E.E.'yi öldüresiye döverek sosyal medya hesabından paylaştı.

Sabah Gazetesi'nden Bulut Yamandağ'ın haberine göre; Kaya'nın daha önce de başka bir işitme engelli kişiyi dövdüğü görüntüler de ortaya çıktı.

E.E. ifadesinde yaşadığı dehşeti anlattı ve şikayetçi olduğunu söyledi. Edinilen bilgiye göre Fırat Kaya gözaltına alındı.

Eşcinsel olduğu gerekçesiyle öldüresiye dövdü! Sosyal medyada 'Fırat Delikanlı' vahşetine tepkiEşcinsel olduğu gerekçesiyle öldüresiye dövdü! Sosyal medyada 'Fırat Delikanlı' vahşetine tepki

Aydın'da meydana gelen olay Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Fırat Delikanlı ismiyle bilinen Fırat Kaya, eşcinsel olduğunu söylediği işitme engelli E.E.'yi öldüresiye döverek sosyal medya hesabından paylaştı! Kaya'nın daha önce de başka bir işitme engelli kişiyi dövdüğü görüntüler de ortaya çıktı! E.E. ifadesinde yaşadığı dehşeti anlattı ve şikayetçi olduğunu söyledi.

SAVCILIK AÇIKLAMADA BULUNDU

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kocaeli ilinde engelli bir vatandaşımızın darp edilmesi olayıyla ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla bir basın açıklaması yapılması gereği hasıl olmuştur. Müşteki E.E. polis merkezine başvuru yaparak, 22.03.2021 tarihinde tehdit ve hakarete maruz kaldığını ve darp edildiğini ifade etmiş, şüpheliler hakkında şikayetçi olmuştur. Yapılan araştırma kapsamında elde edilen delil ve bulgular doğrultusunda eylemi gerçekleştiren şüpheli F.K. ve ona yardım eden diğer şüpheliler hakkında "Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüs", "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma", "Özel Hayatın Gizliliğini İhlal" ve " Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Olarak Yayma" suçlarından Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında kolluk güçlerine şüphelilerin gözaltına alınmaları talimatı verilmiştir. Soruşturmamız titizlikle sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

ENGELLİLERİ HEDEF ALMIŞ

Sosyal medyada kısa sürede tepki toplayan görüntülerin ardından Kaya'ya ait olduğu ileri sürülen yeni bir video da ortaya çıktı. Videodaki Kaya olduğu iddia edilen kişi, karşısındaki işitme engelli bir vatandaşı darp ediyor.

SEVGİLİSİNİ DE DARP ETMİŞ

Öte yandan birçok kullanıcı tarafından internette dolaşıma sokulan başka bir video daha ortaya çıktı. İddiaya göre Kaya, bir süre önce birlikte olduğu bir kadını da darp ederek hastanelik etmiş.

Video, Kaya tarafından darp edildiği ileri sürülen bir kadının hastanede çekilmiş görüntüleri yer alıyor.

150 TL'LİK SATIŞ YAPTIM HAKKIMI VERMEDİ

Yüzde 50 engelli E.E.'nin olaydan sonra şikayetçi olduğu ortaya çıkarken, Fırak K., kayıplara karıştı. Polisin her yerde aradığı Fırat K.'den şikayetçi olan E.E.'nin ifadesi ortaya çıktı.

E.E., ifadesinde yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Aydın'da yaşıyorum. Benim gibi işitme engelli olan Fırat'ı da Aydın'dan tanıyorum. 22 Mart günü beni cep telefonumdan aradı. İzmit'e gelmemi hediyelik eşya işi olduğunu belirtti. Ben de işsiz olduğum için kabul ettim. İzmit Otogarı'na geldiğimde iki kişi yanıma geldi. Fırat'ın kendilerini gönderdiğini söylediler, tramvaya binerek bir kafeye gittik.

Burada Fırat bekliyordu. Oturduk sohbet ettik. Sonra hediyelik eşyaları bana verdi. Ben de hemen kafe önünde satışı gerçekleştirdim. 150 lira kazandım. Fırat'la anlaşmamız yarı yarıya olacaktı. Sonra Fırat'ın yanında bulunan aynı zamanda işitme engelli olan 4 kişiyle birlikte araçla dağ evine gittik. Toplam 6 kişiydik. Alkol aldık. Sonra ben kazancım olan yarı parayı Fırat'tan istedim. Fırat'ın yanında bulunan kişi vermiyoruz dedi. Sonra küfür etmeye başladı."

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARIMI GÖSTERDİ

Bu sırada araya giren Fırat K.'nin kendisine yaklaşık 5 yıl önce sosyal medyada çıkan çıplak fotoğraflarını gösterdiğini söyleyen E.E.,"'Sen ne yapmaya çalışıyorsun' dedi. Ben de Fırat'a kıskanıyor musun, benim kardeşim misin bana karışıyorsun dedim. Bu sırada orada bulunanlardan biri arkamdan kafama bir şeyle vurdu.

Daha sonra hepsi bana vurmaya başladı. Hatta biri kemer çıkarıp, onla da vurmaya başladı. Kanlar içerisinde kaldım. O an fotoğraflarımı çektiler. Sonra araca bindirip otogarda indirdiler. Ancak param yoktu. Aydın'a dönemiyordum. Güvenlikçilere giderek durumu anlattım. Onlarda ambulans çağırdılar. Hastaneye götürüldüm. Sonra da polisler geldi. Diğerlerinin adlarını bilmiyorum ama Fırat K.'den şikayetçiyim" dedi.

 
Hakan Ural: Erdoğan yol yaptı arsalarınız değerlendi, teşekkür etmelisiniz!
 
Lüks villa ilanıyla 200 bin TL dolandırdılar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Saldırgan sosyal medyayı ayağa kaldırdı
Sosyal medyada Fırat Delikanlı ismini kullanan Fırat Kaya'nın eşcinsel ...
Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım, evindeki kutlama sırasında başından vuruldu
Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım (28), evinde ...
24 saatte 6 kadın katledildi
İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesine Türkiye genelinden tepkiler sürerken ...
 
Üç ilde gidişat iç karartıyor
Sağlık Bakanlığı'nın yayınladığı koronavirüs haritasında orta riskli iller ...
Genç kadını darp etti, pide yaptırayım mı diye mesaj attı!
Karabük'te B.Ü isimli kadın, ortak arkadaşlarının evinde kendisine saldırıp, ...
Otoban için 25 bin dönüm tarım arazisi yok edilecek
Aydın Çevre ve Kültür Platformu (AYÇEP), geçen yıl kasım ayında ihalesi ...
 
Tren raydan çıktı, facianın eşiğinden dönüldü
Afyonkarahisar- Bandırma seferini yapan yük treni, heyelan nedeniyle Balıkesir'in ...
Hayvanat bahçesindeki geyiği çalıp yediler!
Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde seramik fabrikasına ait hayvanat bahçesindeki ...
Artvin'de hasar büyük
Artvin'de dün çıkan, 35 binada, 60 ev ile ahır ve samanlıkların yandığı, ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri