ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    43,9302
    Dolar
  • Euro
    51,9471
    Euro
  • Altın
    7.435,910
    Altın
  • Bist-100
    13.718,00
    Bist-100
  • ADANA
    5/16°
    ADANA
  • ANKARA
    -1/6°
    ANKARA
  • ANTALYA
    7/15°
    ANTALYA
  • BURSA
    3/9°
    BURSA
  • ISTANBUL
    4/8°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    2/11°
    IZMIR
  • KONYA
    -1/4°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Trump: İran'ın füzelerini ve donanmasını yok edeceğiz
Trump: İran'ın füzelerini ve donanmasını yok edeceğiz
ABD ve İsrail İran'a saldırı başlattı!
ABD ve İsrail İran'a saldırı başlattı!
Trafikte ağır ceza dönemi!
Trafikte ağır ceza dönemi!
Tanju Özcan gözaltına alındı!
Tanju Özcan gözaltına alındı!
22 Kasım 2024 Cuma - 21:33

İzmir Büyükşehir Meclisi'nde sert tartışma...

İZSU'nun 2025 yılı bütçesinin görüşüldüğü meclis toplantısında AK Partili Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe'nin "Tunç bey heyecan duyuyordu. Biz bu heyecanı sizde göremiyoruz. Siz 4. Faz ihalesini durdurdunuz" sözleri gerilim yarattı. Başkan Cemil Tugay, "Atmayın ya. Müdahale ederim. Gözümüzün içine baka baka yalan söyleyemezsiniz" diyerek tepki gösterdi.

İzmir Büyükşehir Meclisi nde sert tartışma...

SONKALEİZMİR-AK Partili Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe'nin İZSU'nun bütçe görüşmelerindeki konuşması tartışma yarattı. 

Boztepe, Tunç Soyer döneminden bahsederek, "Tunç bey büyük heyecan duyuyordu. Karakılçık meselesi vardı. Efsaneleşti, Türkiye'de karakılçık ekmeğinin fiyatı yüzde 300-500 arttı. Soyer inanarak bunu yapıyordu. Aşkla diyordu. Tabi sizden de aynı konuları beklemiyoruz. Tunç bey heyecan duyuyordu. Biz bu heyecanı sizde göremiyoruz. Siz sayın başkanım gelir gelmez körfezi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ihale ettiniz. Körfez olmasa, ulaşım olmasa İzmir'i ne güzel yönetirim izlenimi çıkıyor. Siz 4. Faz ihalesini durdurdunuz. Sonra inşaat yeniden başladı" dedi. 

"YALAN SÖYLEMEDEN KONUŞUN"

Başkan Tugay araya girerek Boztepe'nin sözlerinin doğru olmadığını söyledi. Tugay, "Yalan söyleyemezsiniz. İzmirlilere yalan söyleyemezsiniz. Biz geldiğimizde inşaatı durdurmadık. Biz o inşaatı durdurmadık. Gözümüzün içine baka baka insanlara İzmirliler'e yalan söylüyor. Yalan söylemeden konuşun. Siz çok ayıp ediyorsunuz. Yapmadığımız şeyi yapmışız gibi konuşamazsınız. Pembe şort gösterdin Tunç Soyer'e. Ne demek seni heyecanlı görmüyoruz. Ciddiyet içinde konuşacaksınız. Burası sizin şov yeriniz değil. Ben işimi yapıyorum. Kimseye heyecan göstermek zorunda değilim" dedi. 

DÖVECEK MİSİNİZ?

Hüsnü Boztepe ise "Siz yalan söylüyorsunuz dersem ayıp olmaz mı? Ne oluyoruz ya. Sayın başkan dövecek misiniz? Ne bu? Ayıp ama başkanım" yanıtını verdi. 

"YALAN VE İFTİRADAN GINA GELDİ"

Başkan Tugay mecliste daha sonra da yaşanan tartışmaya değindi. Tugay, "Israrla insanları yanıltmaya yönelik davranıyorsunuz. Boztepe'ye tepkimin sebebi şu. Gözümün içine baka baka önce dalga geçiyor, sonra da yalan söylüyor. Bunu yapamaz, kusura bakmasın. Bulunduğum makamın değeri varsa bunu korumak zorundayım. Kimseye böyle bir saygısızlık konusunda izin veremem. Bu ne demek Tunç bey aşkla yönetiyordu, tatlıydı, enerjik bir insandı. Sizde bu enerjiyi göremiyorum falan ne oluyor anlamadım. Böyle bir eleştiri olur mu? Nasıl saygısızlık bu? İZSU'yla ne alakası var. Geldiğiniz zaman Dördüncü Faz'ı durdurdunuz diyor. Yalan, yalan. Ne durdurması. Durmuş olan 4. Faz'ın inşaatını gelir gelmez başladık, ödemelerini yaptık. Yüzde 15 seviyesinde aldık. Nisan ayında hizmete alacağız. Bu bizim görevimiz. Bu bizim İzmir'e olan borcumuz. Sürekli suçlanmaktan, yalan ve iftiraya uğramaktan gına geldi. Körfezin kirlenmesinin sanki arıtmadan başka bir sebep yokmuş gibi konuşmanız rahatsız edici" diye konuştu.

Görüntüleri izlemek için aşağıdaki görsele tıklayın>>>


 

 
Eşini öldürdüğü iddiasıyla yargılanıyordu... Beraat etti, sonra müebbet yedi!
 
İZSU'nun 35 buçuk milyarlık bütçesine onay...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ataman'dan Başkan Günel'e teşekkür
Kuşadası Belediye Başkan Vekili Çağlayan Erdem, 24 Kasım Öğretmenler Günü ...
İzmir-Kırgızistan ilişkileri güçlenecek
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Kırgızistan’ın İstanbul ...
Başkan Tugay'dan millilik vurgusu....
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, meclis toplantısında ...
 
Başkan Tugay'dan hükümete yatırım tepkisi... İZMİR'İ SEVMİYORLAR
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, gündeme dair flaş açıklamalar ...
Karşıyaka’da Öğretmenler Günü kutlaması!
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, KARGEM ve anaokullarında görev ...
Başkan Mutlu’dan kadın istihdamı vurgusu
Konak Belediyesi’nin İzmirli Kadın Girişimciler Derneği ile birlikte düzenlediği ...
 
Bayraklı'da Öğretmenler Günü kutlaması!
Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, 24 Kasım Pazar günü kutlanacak Öğretmenler ...
Narlıdere'de kadınlara özel sergi, söyleşi ve müzik dinletisi!
Narlıdere Belediyesi, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ...
Başkan Kırgöz Salihler Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu!
Vatandaşların sorunlarını, taleplerini, önerilerini yerinde dinlemek, ...
 
urit, urla,
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 23 17 4 2 55 17 38 55
2 Fenerbahçe 23 15 8 0 52 21 31 53
3 Trabzonspor 24 15 6 3 48 28 20 51
4 Beşiktaş 23 12 7 4 44 29 15 43
5 Göztepe 23 11 8 4 27 16 11 41
6 Rams Başakşehir 24 11 6 7 42 26 16 39
7 Samsunspor 23 7 10 6 25 27 -2 31
8 Kocaelispor 23 8 6 9 21 24 -3 30
9 Gaziantep FK 23 7 7 9 30 40 -10 28
10 Corendon Alanyaspor 23 5 11 7 25 27 -2 26
11 Çaykur Rizespor 23 5 9 9 28 35 -7 24
12 Natura Dünyası Gençlerbirliği 23 6 5 12 28 34 -6 23
13 Tümosan Konyaspor 24 5 8 11 27 37 -10 23
14 Hesap.com Antalyaspor 23 6 5 12 22 36 -14 23
15 ikas Eyüpspor 23 5 6 12 19 35 -16 21
16 Kasımpaşa 23 4 8 11 20 32 -12 20
17 Zecorner Kayserispor 23 3 10 10 18 43 -25 19
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 24 3 4 17 21 45 -24 13
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri