İzmir Çoruhlu FK'da teknik değişim

3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren İzmir Çoruhlu FK'da Teknik Direktör Levent Eriş'le yollar ayrılırken, göreve Mustafa İşçelebi getirildi

  • | Son Kale İzmir

Turuncu-siyahlı kulüp, "Teknik direktörümüz Levent Eriş ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine kulübümüze verdiği emek ve hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" açıklamasıyla tecrübeli teknik adama veda etti.

İzmir temsilcisi yeni teknik direktörüyle ilgili, "Futbolculuk kariyerinin ardından Süper Lig ve 1'inci Lig'de önemli teknik direktörlerle yardımcı antrenör olarak görev yapan, Amasyaspor ve Giresunspor'da teknik direktörlük yapan Mustafa İşçelebi ile birlikteyiz. Kulübümüze hoş geldin Mustafa İşçelebi" ifadelerine yer verildi. Levent Eriş'in adı Erbaaspor'la anılmıştı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz