ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    45,6152
    Dolar
  • Euro
    53,0474
    Euro
  • Altın
    6.610,150
    Altın
  • Bist-100
    13.634,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/24°
    ADANA
  • ANKARA
    9/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/21°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    16/25°
    IZMIR
  • KONYA
    9/18°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Tuncer Bakırhan'dan, Rahmi Koç'a 'fıkra' tepkisi
Tuncer Bakırhan'dan, Rahmi Koç'a 'fıkra' tepkisi
39 ilde DEAŞ operasyonu: 361 şüpheli yakalandı
39 ilde DEAŞ operasyonu: 361 şüpheli yakalandı
Özgür Özel: 'Bugün dört koldan saldırı altındayız'
Özgür Özel: 'Bugün dört koldan saldırı altındayız'
Özgür Özel programını iptal etti, Meclis'te olacak
Özgür Özel programını iptal etti, Meclis'te olacak
1 Eylül 2025 Pazartesi - 15:49

İzmir Enternasyonal Fuarı Big Boyz Festival’e ev sahipliği yapıyor

94. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), bu yıl farklı bir heyecana sahne oluyor. Türkiye’nin en büyük hobi ve yaşam tarzı buluşmalarından biri olan Big Boyz Festival, 7 yıllık İstanbul serüveninin ardından ilk kez İzmir’de düzenlenerek İEF’de kapılarını açtı. Kültürpark Uzun Havuz çevresinde kurulan festival alanı, fuarın en ilgi gören duraklarından biri oldu.

İzmir Enternasyonal Fuarı Big Boyz Festival’e ev sahipliği yapıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen 94. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın en hareketli alanlarından biri Big Boyz Festival oldu. 29 Ağustos’ta kapılarını açan ve 2 Eylül’e kadar sürecek festivalde, otomobillerden motosikletlere, deniz araçlarından elektrikli araçlara, off-road teknolojilerinden kamp ekipmanlarına kadar uzanan geniş bir yelpaze ziyaretçilerle buluşuyor. Bunun yanı sıra oyun dünyasına dair simülatörler, koleksiyon ürünleri, spor ekipmanları ve interaktif atölyeler de festivalin dikkat çeken bölümleri arasında yer alıyor.


Gün boyunca süren söyleşiler, dans gösterileri, yarışmalar ve atölyelerle zenginleşen program, İzmirlilerin ilgisiyle adeta bir şenlik havası yaratıyor. Organizasyonun düzenleyicileri, gördükleri ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirirken İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğine ve desteği için Başkan Dr. Cemil Tugay’a teşekkür etti. 

“Yine bu fuarda buluşalım” 
Big Boyz Festival düzenleyicilerinden Kıvanç Engin, “İstanbul’da uzun yıllardır gerçekleştirdiğimiz bu büyük ölçekli organizasyonumuzu İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, 94. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ilk kez İzmir’de yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yıl 35 farklı firma katıldı. Gün içerisinde alanda, gençler, çocuklar, aileler, çok keyifli vakit geçiriyor. Müzikle beraber, çok değişik stantlarda workshoplar, deneysel paylaşımlar, yarışmalar eşliğinde ziyaretçilerimiz çok iyi vakit geçiriyor, herkesin yüzü gülüyor. İZFAŞ yetkilileri her zaman projenin içindeydi ve büyük emek verdi. Ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Cemil Tugay’a bize bu olanağı sağladığı için çok teşekkür ediyoruz. Gelecek yıl yine burada olmak ümidiyle yine bu fuarda buluşalım” dedi.

“Katılımdan memnunuz”
Festival düzenleyicilerinden Koray Köprülü de “7 yıldır İstanbul’da, büyüklere oyuncaklar konseptiyle gerçekleşen festival, bu yıl 94. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında İzmir’de, Kültürpark’ta Uzun Havuz etrafında ziyaretçileriyle ilk kez buluşuyor. 29 Ağustos’ta başlayan ve 2 Eylül’e kadar devam edecek festivalimiz, geniş bir yelpazede ürünlerle ziyaretçilerine dopdolu bir deneyim vadediyor. Hem yeni hobiler edinmek isteyen hem de bu alanlara ilgi duyanların ilgilerini pekiştirmek ve deneyimler yaşamak isteyenlerin yerinin bu festival olduğunu düşünüyorum. Organizasyon komitesinde olan kişiler ve firmalar olarak, katılımdan çok memnunuz. Bu imkanı bize sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Bu festival İzmir’e çok yakışmış” 
Festival, ziyaretçilerden de tam not aldı. Ziyaretçilerden Erkmen Kurşun, “Bu fuarda böyle bir festivalin olması çok güzel. Bundan sonraki yıllarda devamını isterim. Bu aktiviteler çok cezbedici, bu etkinliği gerçekleştiren herkese teşekkür ederim” dedi.


Taha Can da “19 yaşındayım, öğrenciyim. Burada çok eğleniyoruz, keşke bir dahaki senelerde de bu organizasyonu burada görebilsek… Etrafımıza baktığımızda herkes çok mutlu ve memnun. Araba, oyun ve motor sporları sevenler burada. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne biz gençlere bu imkanı sağladığı için teşekkür ederiz” diye konuştu. 


Efe Emirhan Karaca ise “Öğrenciyim. Fuarı gezmeye Bursa’dan geldim. Bu festival İzmir’e çok yakışmış. Festival yarış sporlarını sevenler, araba, motor tutkunlarına çok olanak sağlıyor. Etrafımızda genç, yaşlı, çocuk herkes çok mutlu” şeklinde konuştu.

Etiketler:
 
Urla'da Kavun ve Boşnak Böreği Şenliği
 
Eğitimci başkan öğrencileri unutmadı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Urla'da Kavun ve Boşnak Böreği Şenliği
Urla’nın bereketli topraklarında yetişen meşhur Nohutalan Kavunu, köyde ...
Konak’ta yüzler sağlıkla gülüyor
Konak Belediyesi’nin mayıs ayı sonunda hizmete açılan Ağız ve Diş Sağlığı ...
Başkan Türkmen Zabıta Haftası'nı kutladı
Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, Zabıta Haftası dolayısıyla ...
 
Konak Belediyesi işçilerinden oturma eylemi
Konak Belediyesi Merbel AŞ işçileri eksik yatırılan aylık ücretler ile ...
Çeşme’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu
Çeşme’de 30 Ağustos Zafer Bayramı, binlerce vatandaşın katılımıyla düzenlenen ...
İzmir’de Balkan havası esti
94. İzmir Enternasyonal Fuarı ile eş zamanlı başlayan 19. Uluslararası ...
 
İzmir Enternasyonal Fuarı’na hafta sonu ziyaretçi yağdı
İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 94’üncü buluşmasında ziyaretçi akınına ...
Akdeniz Kültür ve Ekoloji Manifestosu İzmir’de imzalanacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, 4-5 Eylül tarihlerinde ...
Karşıyaka’da Zafer Turnuvası tamamlandı
Karşıyaka’da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında U-12 Zafer ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 34 24 5 5 77 30 47 77
2 Fenerbahçe 34 21 11 2 77 37 40 74
3 Trabzonspor 34 20 9 5 61 39 22 69
4 Beşiktaş 34 17 9 8 59 40 19 60
5 Rams Başakşehir 34 16 9 9 58 35 23 57
6 Göztepe 34 14 13 7 42 32 10 55
7 Samsunspor 34 13 12 9 46 45 1 51
8 Çaykur Rizespor 34 10 11 13 46 52 -6 41
9 Tümosan Konyaspor 34 10 10 14 43 50 -7 40
10 Kocaelispor 34 9 10 15 26 38 -12 37
11 Corendon Alanyaspor 34 7 16 11 41 41 0 37
12 Gaziantep FK 34 9 10 15 43 58 -15 37
13 Kasımpaşa 34 8 11 15 33 49 -16 35
14 Natura Dünyası Gençlerbirliği 34 9 7 18 36 47 -11 34
15 ikas Eyüpspor 34 8 9 17 33 48 -15 33
16 Hesap.com Antalyaspor 34 8 8 18 33 55 -22 32
17 Zecorner Kayserispor 34 6 12 16 27 62 -35 30
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 34 8 6 20 31 54 -23 30
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri