ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3866
    Dolar
  • Euro
    34,7862
    Euro
  • Altın
    2.435,930
    Altın
  • Bist-100
    10.000,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/34°
    ADANA
  • ANKARA
    14/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/26°
    IZMIR
  • KONYA
    14/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Feci kaza: Şehit ve yaralılar var!
Feci kaza: Şehit ve yaralılar var!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
Türkiye'nin utanç tablosu... 147 çocuk anne oldu!
Türkiye'nin utanç tablosu... 147 çocuk anne oldu!
Aile faciası: Eşini öldürüp intihar etti!
Aile faciası: Eşini öldürüp intihar etti!
5 Şubat 2022 Cumartesi - 14:50

İzmir'de 450 kişiye CHP rozeti!

İzmir'de 450 yurttaş CHP'ye katıldı. Yeni üyelerin rozetleri düzenlenen törenle takıldı.

İzmir de 450 kişiye CHP rozeti!

Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'ndeki törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, CHP İzmir Milletvekilleri Ednan Arslan, Tacettin Bayır, Kani Beko ile Özcan Purçu ve partililer katıldı. 


"ISPARTA'DA 48 SAATTİR ELEKTRİK KESİK"
AK Parti iktidarını eleştiren ve partisine katılan yeni üyelere seslenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı şöyle konuştu:

"Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarı bir şeyleri iyi yapıyor olsaydı bugün CHP'ye katılmazdınız. İktidar, birçok şeyi bilerek isteyerek eksik ve kötü yaptı. Elektrik faturalarından canı yanmayan kaldı mı? Kirasının yarısı kadar fatura ödeyen esnaf var. Sokağa çıkan, bunu protesto eden vatandaşlarımız var. İki günden beri elektrik bile bulamayan Ispartalılar var. 48 saatten daha uzun süredir elektrik kesik. Geceleri mum ışığında oturuyordu vatandaşımız, gündüz sokağa bile çıkamıyordu. Telefonunu bile şarj edemiyordu. Bu kara kışta battaniyelerin altında ısınmaya çalışıyorlar. 2022 yılında Türkiye'nin geldiği manzara maalesef bu. Biz bu manzarayı yaşıyorsunuz. Kutuplaştırma siyasetinin Türkiye'ye getirdiği yeri görüyorsunuz. Bu politikalara son verilsin diye, geleceğin iktidarına Cumhuriyet Halk Partisi'ne geldiğiniz için büyük mutluluk duyuyoruz. 

"5'Lİ ÇETEYİ SEVENLERİN PARTİSİ DEĞİLİZ"
Nerden geldiğinize bakmıyoruz. 'Neden geç geldiniz?' diye sormuyoruz. 6 oklu, Atatürk'ün kurduğu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde iktidara yürüyen CHP ile mücadele edeceğiniz için size teşekkür ediyoruz. 40 yıldan beri emek veren arkadaşlarımız gibi bugün katılanlar da yol arkadaşımızdır. Burası 5'li çetedekileri sevenlerin partisi değil. Devletin ihalelerini hesapsız verenlerin partisi değil. Pudra şekerini pudra şekeri olarak tanıyanların partisi. İnsanların inançlarına saygılı olan, laikliğin temsilcisi olan bir siyasi parti. Herkesin barış içinde özgürce yaşayabilmesini temin etmek isteyen, batının da doğunun da eşit olması gerektiğini savunan bir parti. Birisi açken tok yatamayanların partisi. CHP, tanımadığı insanlara da yardım edenlerin partisi. Pandemide askıda fatura diye bir uygulama ortaya koyan o soğukta kalmasın diye tanımadığı birilerinin faturasını ödeyebilenlerin partisi.  Vatandaşa hijyenik ekmek ulaştırabilmek için iktidarla uğraşanların partisi. Yoksullukla gurur duymuyoruz. Ortadan kaldırmak için mücadele ediyoruz. Seçim günü CHP'yi sandıkların başında oy neyse öyle çıkabilsin, kimse manipülasyon yapamasın diye çalışıyoruz. Seçimden sonra teslim aldığımız iktidarı kimsenin kafasına vurmak için değil, bize oy veren vermeyen herkesi kucaklamak için mücadele ediyoruz."

"PROVOKASYON OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ"
Samsun'da Onur Anıtı'na yapılan saldırıya da değinen Salıcı şunları kaydetti: 

"2022 yılında halen Samsun'da Onur Anıtı'nı, Atatürk'ü sindiremeyen insanlarla da karşılaşıyoruz. Provokasyon olduğunun farkındayız. Mustafa Kemal Atatürk herkesin gönlünde. Ülkenin ortak değeri. Semboller üzerinden saldırabilirsiniz. Onu kimsenin gönlünden alma imkanına sahip değilsiniz. Biz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni ve CHP'nin daha da güçlenerek iktidar mücadelesini seri adımlarla yapacağının bilincindeyiz. " 

BÖKE: YENİ BİR SİYASETE İHTİYAÇ VAR
CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Türkiye'nin dayanışmaya ihtiyacı olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Türkiye'de derin karanlığın aşılması için dayanışma ile yürüyen yeni bir siyasete ihtiyaç var. CHP'nin yaptığı tam da bu işte. İnsanları birbirlerine düşman etmek için gayret gösteren iktidar siyasetine karşı hepimizin eşit olduğu, dayanışma ile var olduğu anlayışla aramıza hoş geldiniz diyoruz. Dayatılan karanlık, bu umut ışıkları ile aşılacak. Bir arada duran, toplumu yeniden ayağa kaldıran idare böyle büyüyecek. Nasıl sizler ilk adımı attıysanız artık göreviniz henüz katılmamış olanlara 'Adres burası' demek. Bir arada durabilirsek dayatılan yıkımın karşısında yeniden ayağa kalkacak devleti birlikte var edebiliriz. Yıkıcı siyasetin sonucu derin bir ekonomik buhran var. Her akşam yeni zamların ağır gerçekliği evlerimizin en derinine kadar soktuğu bir karanlık ile karşıyayız. Bunu aşmak için bir arada durmaya, demokrasi için farklı sesleri hep birlikte söylemeye ihtiyacımız var."

YÜCEL: "KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZ VAR"
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ise şöyle konuştu: 

“CHP üyesi olmak bir onurdur, size ve bize çok önemli bir sorumluluk ve misyon yükler. CHP köklerini Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nden alan, milli mücadeleyi örgütleyen, tam bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurulmasını sağlayan ve bu mücadeleyi başarıya ulaştıran bir parti… Her türlü imkan varken çoklu parti sürecini hayat geçiren, demokrasiden yana bir parti. Ekonomik kriz artık herkesi etkiliyor. Özellikle son birkaç ayda bütün milletimiz çok küçük bir azınlık haricinde yoksullaştı. Bu kader değil, ülkeyi yönetenlerin tercihi. Biz bu yaşadığımız sıkıntıları düzeltmek, adaleti, demokrasiyi, barışı getirmek için çalışıyoruz. Bunda da muvaffak olacağımıza inanıyorum. Geçmişte farklı partilere oy vermiş üye olmuş olabilirsiniz, bunların hiçbiriyle ilgilenmiyoruz. Çünkü bizi bir arada tutan ortak değerler var. Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti Devleti, milletimiz ve bayrağımız bizim kırmızı çizgimiz. Bunların dışındaki farklılıklarımız zenginliklerimizdir. 84 milyonun mutlu ve barış içinde yaşayacağı bir Türkiye’yi hep birlikte kuracağız.”


ATATÜRK'ÜN İKİ EMANETİNDEN BİRİ
İBB Başkan Vekili Mustafa Özuslu da “CHP’li belediyeler tıkır tıkır çalışıyorlar ve halka hizmet etmek için her türlü baskıya, engellemeye rağmen işlerini yapmaya devam ediyorlar. Adım attığınız CHP, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Benim iki emanetim var’ dediği iki emanetten biridir. Biri CHP, diğeri de ilelebet payidar kalacak Türkiye Cumhuriyeti’dir. CHP’li olmak bir onurdur" diye konuştu.

 
AK Partili Başkan: Çok güzel bir bereket geldi!
 
Derbi öncesi Göztepe'de korona şoku!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Enver Adıgüzel 8 Şubat 2022 Salı 09:34

Eski bir CHP li olmasam inanırdım ama hiç de inandırıcı konuşmuyorlar neyin peşindesiniz içimden gülmek geliyor

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Başkan: Çok güzel bir bereket geldi!
Isparta'da geçtiğimiz gün başlayan yoğun kar yağışı kenti etkisi altına ...
Son seçim anketi açıklandı!
Avrasya Araştırma'nın son seçim anketinde ittifakların aldığı oy oranları ...
İzmir'in şiddet raporu!
İçişleri Bakanlığının kadına yönelik şiddet olaylarının engellenmesine ...
 
Çeşme'de ceset şoku!
İzmir'in Çeşme ilçesi kıyılarında can yelekli bir erkek cesedi bulundu.
Engelli gencin polislik özlemi!
İzmir'de "spina bifida" hastalığı nedeniyle bedensel engelli doğan 25 ...
Muharrem İnce: İzmir'de birinci parti olacağız!
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
 
TÜİK kremi çıktı... Böyle daha ışıltılı!
Saadet Partisi, kozmetik krem reklamına benzeterek hazırladığı video ile ...
CHP'den ''trol ordusu'' raporu!
CHP, sosyal medyada Kemal Kılıçdaroğlu ve parti aleyhine paylaşımda bulunan ...
Hazineden Urla'da dev satış!
İzmir Urla ilçesinde hazineye ait 3 taşınmaz 439 milyon TL'ye satıldı. ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri