ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3445
    Dolar
  • Euro
    34,9538
    Euro
  • Altın
    2.389,090
    Altın
  • Bist-100
    10.203,00
    Bist-100
  • ADANA
    17/25°
    ADANA
  • ANKARA
    11/16°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/26°
    IZMIR
  • KONYA
    10/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
RTÜK’ten Now TV ve Tele1’e ceza!
RTÜK’ten Now TV ve Tele1’e ceza!
Tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü!
Tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü!
Dilan Polat sinir krizi geçirip kendine zarar verdi!
Dilan Polat sinir krizi geçirip kendine zarar verdi!
CHP'li Arslan'dan ''sipariş'' yasa teklifi tepkisi!
CHP'li Arslan'dan ''sipariş'' yasa teklifi tepkisi!
20 Nisan 2024 Cumartesi - 11:13

İzmir'de Maratonİzmir heyecanı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenlediği Maratonİzmir Avek, 21 Nisan Pazar günü start alıyor. 2020 yılında 2:09:35 ile “Türkiye’deki En Hızlı Maraton” unvanını alan, 2021’de 2:09:27 ile yeni rekorunu ilan eden Maratonİzmir Avek, neredeyse tamamının deniz seviyesinde koşulması sayesinde tüm rakiplerinden ayrılıyor. En yüksek noktası 17 metre olan Maratonİzmir parkuru, bu özelliğiyle en zevkli maratonlar arasında ilk sıralarda yer alıyor.

İzmir de Maratonİzmir heyecanı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl beşincisini düzenlediği Maratanİzmir yarın koşulacak. Avek Otomoiv’in isim sponsorluğunda, Sidrex, İzmirli ve Kula doğal maden suyu tedarik sponsorluğu ile dev organizasyon, sosyal sorumluluk  konusunda da Türkiye’de çok önemli bir konuma yükseldi. Sosyal sorumluluk partneri Adım Adım ile birlikte organize edilen yardımseverlik koşuları, İzmir’in Maratonİzmir Avek sayesinde daha da bütünleşmesini sağlıyor.

Sivil toplum örgütleri projeleri ile maratonda
Maratonİzmir Avek, 2024’de AKUT – Her Adım Bir Hayat, ALS MNH Derneği StopALS, Atlas Vakfı – Atlas’ın Yükü, Hepimizin Yükü, BALEV – Gençlerin Eğitimi Aşkına,  Bir Dilek Tut Derreği – Hayata Bağlayan Dilekler, Bursa LÖSEV – Kanserli Çocuklar Sağlığa Ulaşsın, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği – Bir Işık Da Siz Yakın, EÇEV - Bir Çocuk DOaha Okusa, Bin Gelecek Güzelleşir, El Bebek Gül Bebek Derneği – Erken Anne Kiti, GİD – Hatay’da Kurulan 100. Yıl Köyü, İALMezun – Yarının Ümitleri, İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği – Dokun Hayata, Kanser Savaşçıları Derneği – Saçım Saçın Olsun, Kansersiz Yaşam Derneği – Kanserle Mücadelede Aile Yaşam Desteği, KEDV – Kadınlar Hayatı Yeniden Kuruyor, Koruncuk Vakfı – Adımlarımız Çocuklara Umut, Nesin Vakfı – Çocuklarımız Kendi Ayakları Üzerinde Duruncaya Dek, OBİDEV – Otizmde Bir Gün Değil Her Gün Eğitim, ÖRAV – Öğretmenle Olur, Parıltı Derneği – Teknolojiye Dokunuyorum, Dünyaya Erişiyorum, SAĞKAL – Hayat Kurtaran Bileklikler,  SERÇEV – Engelsiz Hayat, TEGV – Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir, TEMA – Daha Yanmadan, TEV – Okusun, Cumhuriyetin Geleceği Olsun, Tohumluk Vakfı – Kırsaldan Yeni Ufuklara, Tohum Otizm Vakfı – Otizmli Çocuklara Eğitim Güneşi Ol, TSÇV – Depremzede Engelli Çocuklarımızın sesi Ol, TÜKD – Kızlar Oksun Hayata Dokunsun, Türk Eğitim Derneği, Eğitim Değişir, Türkiye Down Sendromu Derneği – Eğitimin Artısı Ol, Türk Kanser Derneği – Mucizevi Adımlar, UNICEF – Deprem Bölgesinde Eğitim ve SİÇEV – Tut Elimi Geleceğim Olsun projeleri ile Maratonİzmir Avek'te yer alacak.

42 kilometrelik koşu 8'de başlıyor
Dünya Atletizm Federasyonu tarafından Road Race Label (Uluslararası Yol Koşusu Sertifikası) verilen Türkiye’nin en hızlı maratonu, saat 08.00’de Şair Eşref Bulvarı’ndaki eski İZFAŞ Genel Müdürlüğü binasının önünden başlayacak. Atletler, 42 kilometrelik yarışta Alsancak üzerinden Karşıyaka’ya ulaşacak ve Bostanlı İskelesi’ne gelmeden dönecek. Aynı parkurdan bu kez Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinden İnciraltı’na varacak sporcular, Marina İzmir’den dönerek başlangıç noktasında yarışı tamamlayacak.  Yarışta 38 farklı ülkeden toplam 600 sporcu mücadele edecek.

10 kilometrede 5 bin koşucu
Maratonİzmir Avek kapsamındaki 10 kilometrelik yarışın startı da aynı gün ve aynı noktadan saat 07.00’de verilecek. Atletler, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerindeki Köprü Tramvay durağından dönerek, Fuar Kültürpark eski İZFAŞ binası karşı şeridinde yarışı tamamlayacak. 10 kilometrede 5 bin atlet start alacak.

 

Etiketler:
 
İzmir'de hortum çıktı..
 
Bucaspor 1928 kritik sınavda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay evinde Manisa'ya mağlup...
1'inci Lig'de 31'inci haftanın açılış maçında Manisa FK deplasmanda Altay'ı ...
Altınordu'dan tribün atağı!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta bitime 3 hafta kala kümede kalışını ilan edemeyen ...
Karşıyaka kapalı gişe...
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta üst üste 4 galibiyet alarak 4 yıl sonra Play-Off ...
 
Göztepe Giresunspor deplasmanında...
Trendyol 1. Lig'de son 4 haftaya Süper Lig için iddialı giren Göztepe, ...
Altay'dan şirketleşme hamlesi!
Trendyol 1. Lig'e veda eden Altay'ın futbol şubesinin şirketleştirilmesi ...
Göztepe'de rota Bornova...
Yeni sezonda basketbol branşında profesyonel ligde mücadele edecek Göztepe, ...
 
Karşıyaka'da zorunlu rotasyon!
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta sezonun final haftaları öncesi suni çim sahada ...
Göztepe'de Stoilov 12'nci kupasına koşuyor!
1'inci Lig'de cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçını ...
İZVAK'ta Ali Erten güven tazeledi!
İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfında (İZVAK) başkanlığa Ali Erten yeniden seçildi.
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri