ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4659
    Dolar
  • Euro
    34,8745
    Euro
  • Altın
    2.433,640
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/34°
    ADANA
  • ANKARA
    14/23°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/26°
    IZMIR
  • KONYA
    14/23°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Türkiye'nin utanç tablosu... 147 çocuk anne oldu!
Türkiye'nin utanç tablosu... 147 çocuk anne oldu!
Aile faciası: Eşini öldürüp intihar etti!
Aile faciası: Eşini öldürüp intihar etti!
Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem!
Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem!
Mahzen operasyonu... Bir çete daha çökertildi!
Mahzen operasyonu... Bir çete daha çökertildi!
23 Ağustos 2021 Pazartesi - 15:38

İzmir'de Memleket Partisi ve CHP polemiği sürüyor

İzmir'de Memleket Partisi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında başlayan, ardından CHP İl Başkanlığı'nın da dahil olduğu afiş krizi tırmanıyor. Bir basın toplantısı düzenleyen Memleket Partisi İl Başkanı Cüneyt Oğuz, yanlış bilgilendirildiğini savunduğu Başkan Tunç Soyer'in Muharrem İnce'den özür dilemesini istedi. Oğuz, "Körfezdeki deniz ve koltuktaki Deniz koktu" diyerek CHP İl Başkanı Deniz Yücel'e de yüklendi.

İzmir de Memleket Partisi ve CHP polemiği sürüyor

SONKALEİZMİR- Konu ile ilgili olarak bugün Memleket Partisi İzmir İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda konuşan Memleket Partisi İl Başkan Cüneyt Oğuz, afiş krizi ile ilgili yaşanan süreci şöyle anlattı:
"Gönüllü genç arkadaşlarımız Cuma günü Fuar Lozan alanında bayrak ve afiş asımı yaptılar. Tüm çalışmalar 24'e kadar sürdü. Saat 24:00 sularında da en son keşfi ben yaptım ve son durumu bitirdik. Ancak sabah 7'de tekrar çalışma yapmak için Lozan Meydanı’na giden arkadaşım orada hiçbir şey olmadığını görmüş ve yapmış olduğu görüşmeler sonrası parti bayrağı ve Türk bayrağından oluşan afişlerimizin tamamının sökülüp Büyükşehir Belediyesi'nin Gürçeşme'deki Zabıta Başkanlığına atıldığını öğrendik. 21 Ağustos günü saat 14:00'te Gürçeşme zabıta daire başkanlığına giden arkadaşlarımız orada maalesef 2 poşetin içine sokulmuş durumda afişlerimizi gördük. Bunun içinde Türk Bayrakları mevcut. Bunları tutmuş oldukları zabıt ile saat 14'de teslim aldık. 250 adet diye bir sayı söylenmiş. Yaptıklarının yanlış olduğunu kendileri de bildikleri için teslim veren kişi adını yazmaktan imtina ediyor. Belge Büyükşehir Belediyesi belgesidir. İki belge, bayrakların ve afişlerin söküldüğünü ispatıdır. Maalesef Soyer,  kendisine verilen bilgilerin çok doğru olmadığını iyimser olarak düşünüyorum."

Başkan Soyer'in Muharrem İnce'ye yönelik sözleri nedeniyle özür dilemesini isteyen Oğuz, "Dün atmış olduğu bir tweet ile büyük bir karalama kampanyası başlattı. Bu iftiraya pabuç bırakacak değiliz. Bizim partiden ayrılma nedenimiz bu iftiralardır. Bu arkadaşlar sıkışınca çözümü iftira atmakta aramaya devam etmektedir. Belli ki korkuyorlar ancak korkunun ecele faydası yok. Korkulsa dahi böyle hareket edilmemeli. Tunç Soyer’e iç organizasyonu içinde ya doğru bilgi ulaşmıyor ya da kasıtlı olarak iftira atmaya devam ediyor. Biz kendisinin seçilmiş olduğuna itiraz etmiyoruz ancak ittifak ile giren seçimde kim olsa zaten seçilirdi. Onun seçim döneminde benim de büyük emeklerim var. Seçilmiş olması yeni kurulmuş bir partinin afişlerinin sökülüp bir depoya atılması ve sonra inkâr edilmesi Büyükşehir başkanına yakışır bir durum değildir. Kendisinin gerçekleri görerek Genel Başkanımızdan özür dilemesini isteriz" dedi.

KOLTUKTAKİ DENİZ KOKMUŞTUR

Tartışmaya taraf olan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'e de sert sözlerle yüklenen Oğuz, "Kendi hatalarına kılıf arıyorlar. Bu tutumdan kaynaklı İzmirli olarak hicap duyduğumu belirtmek isterim. İftira atıyorlar böyle bir şey yok diye, bu arkadaşlar şunu bilsinler ki mevkidaşım da kendi sosyal medya hesabından biraz kişisel saldırıda bulunmuş. Biz kimseye iftira atmıyoruz. Ancak maalesef arkadaşlar bazı kurumlardan rahatsız. Bugün itibari ile İzmir Valiliğine Lozan çevresindeki kameralardan bu olayın olduğu saatlerdeki kayıtların bize iletilmesi yönünde dilekçe verdik. Biz gerçeklerin peşindeyiz. Sayın Deniz Yücel, iftira üzerine kurulmuş bir yapının İzmir'deki temsilcisidir.  Biz her zaman her daim gerçeklerin peşinden koşuyoruz. Edep ahlak ve vicdandan bahsetmiş. Ben de Deniz Yücel'e çok açık söylüyorum. Bu konular ile ilgili Türkiye'de son konuşması gereken kişidir. 540 baskıcı imza ile kongrede aday olmuş ve 250’sini zor almış, atanmış bir il başkanıdır. İzmir'de körfezdeki deniz de koltuktaki Deniz de kokmuştur. Bu kirlilik İzmir için iyi değildir. Sözler verildi 2019 da körfezde denize girilecek diye ancak körfezin durumu açıktır” diye konuştu.

 
Altay yabancılarıyla fark yarattı
 
Memurların zam oranı belli oldu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'den Sağlık Bakanlığı'na flaş çağrı... YENİ BİR VARYANT MI VAR?
"İzmir'de alfa, beta, gamma ve delta varyantlarını taşımayan, tanımlanamayan ...
Yargıtay'dan flaş 'retweet' kararı!
Yargıtay, sosyal medya paylaşımlarına ilişkin dikkat çeken bir karara ...
Kemalpaşa'daki korkunç kaza kamerada!
İzmir'de virajı alamayarak kontrolden çıkan araç, karşı şeritte seyir ...
 
Rusya ve Türkiye'den yeni S-400 anlaşması!
Rus silah ihracat şirketinin başkanı, Türkiye ve Rusya arasında kısa bir ...
Polise hakaret eden vekilden yeni açıklama!
Aracını durduran trafik polisine hakaretler savurduğu görüntülerle ilgili ...
TOKİ, İzmir'de satışa çıkardı!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İzmir ...
 
5 kişi ölümden döndü!
Muğla'nın Bodrum ilçesinde yangın çıkan teknedeki 5 kişi kurtarıldı.
170 koyun art, arda ölüme gitti!
Batman'ın Beşiri ilçesinde sulama kanalına düşen sürüden 170 koyun boğuldu, ...
Meclis'teki kütüphane, Kur'an okuma yeri oldu!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Meclis şube kütüphanesinin Kur'an okuma ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri