ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2494
    Dolar
  • Euro
    34,8094
    Euro
  • Altın
    2.430,130
    Altın
  • Bist-100
    10.056,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/26°
    ADANA
  • ANKARA
    3/14°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    2/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    9/17°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/24°
    IZMIR
  • KONYA
    6/16°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Düşük not aldığı için öğretmenini bıçakladı!
Düşük not aldığı için öğretmenini bıçakladı!
Bir sigara grubuna daha zam!
Bir sigara grubuna daha zam!
Nihal Candan: Cezaevinde 7 vakit namaz kılıyordum!
Nihal Candan: Cezaevinde 7 vakit namaz kılıyordum!
Köprü ayağına çarptı: 3 ölü, 2 yaralı!
Köprü ayağına çarptı: 3 ölü, 2 yaralı!
10 Ağustos 2021 Salı - 13:12

İzmir'de hedef 4 milyon turist!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kültürpark'taki Pakistan Pavyonu'nda oluşturulan İzmir Turizm Bilgilendirme Ofisi ve Sergi Alanı'nın açılışını yaptı. Kentin turizm potansiyelini artırmak için çalışmaları sürdüreceklerini ifade eden Başkan Tunç Soyer, “Yaklaşık 1,5 milyon civarında turist ağırladığımız İzmir'de, hedefimizi en yakın tarihte 4 milyon olarak güncelledik. Elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

İzmir de hedef 4 milyon turist!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültürpark içinde Pakistan Pavyonu'nda oluşturulan İzmir Turizm Bilgilendirme Ofisi ve Sergi Alanı törenle açıldı. Açılışa İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer, Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Büyükelçi Naciye Gökçen Kaya, İzmir İl Kültür Turizm Müdürü Murat Karaçanta, Pakistan İzmir Fahri Konsolosu Cahit Yaşar Eren, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Nilay Kökkılınç, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Seferihisar Belediye Başkan Yardımcıları Nuriye Hepterlikçi ve Yelda Celiloğlu, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin önceki dönem başkan vekili Sırrı Aydoğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Barış Karcı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Eser Atak, Konak Mahalle Muhtarı Tamer Yıldırım, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, oda, dernek temsilcileri, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

''CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ''
Daimi sergi alanı olarak da kullanılacak Pakistan Pavyonu'nun kentin simgelerinden olduğunu söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Pakistan Pavyonumuz gerçekten İzmir'in sevimli, minik yapılarından biri ama hakikaten bu kentte, Kültürpark'ta anlamı çok büyük. İzmirlinin çok iyi bildiği, tanıdığı bir yapı. Bugün yeniden o binayı sembolik bir açılışla İzmir'e tekrar kazandırmanın heyecanını taşıyoruz” dedi.

Başkan Soyer pandemi döneminin turizm sektörünün ağır yaralar aldığı bir dönem olduğunu dile getirerek “Ticari sektörler, tarım sektörü, Turizm sektörü, esnafımız, vatandaşlarımız çok ağır yaralar aldı. Turizm sektörü belki de en ağır yara alan sektörlerden biriydi. Biz bu dönemi boş geçirmedik ve İzmir'in turizm geleceğine hazırlık yapabilmek için birçok çalışma yaptık. En önemlilerinden biri Visitİzmir. Turizm Strateji Eylem Planı hazırladık. Turizm sektöründe birçok çalışmayı sürdürüyoruz. Özellikle UNESCO Dünya Mirası'na İzmir'den taşıyacağımız yeni hedefler, noktalar için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

''HEDEFİMİZ 4 MİLYON TURİST''
İzmir'in birçok noktasında Turizm Bilgilendirme Ofisi açacaklarını belirten Soyer, destek verenlere teşekkür etti. Başkan Tunç Soyer şöyle devam etti: “İzmir'in turizm hedefleri çok büyük. Yaklaşık 1,5 milyon civarında turist ağırladığımız İzmir'de, hedefimizi en yakın tarihte 4 milyon olarak güncelledik. Elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz.”

 
Eski eşi, Emir Sarıgül'ü ifşa etti!
 
7 kişiye hüzünlü veda!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiğli Belediyesi’nin Üç Projesine hibe desteği!
Çiğli Belediyesi, farklı alanlarda çeşitli kurumlarla iş birliği içerisinde ...
Davutlar'a yenileme müjdesi!
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Davutlar Mahallesi’nin tüm alt ve ...
Bergama'da Tiyatro Festivali heyecanı!
Bergama Tiyatro Festivali, 26 - 29 Ağustos tarihleri arasında Kültür ve ...
 
Büyükşehir'den tercih desteği!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eğitimde fırsat eşitliği ...
Bayraklı'da turnuva heyecanı!
Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel ...
Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi’nde test zamanı...
İzmir’in en donanımlı tesislerinden biri olacak Atatürk Gençlik ve Spor ...
 
Konak’ta asansörler kontrol altında!
Konak Belediyesi ve TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi arasında ...
Eğlenerek öğreniyorlar!
Buca Belediyesi, kırsal mahallelerdeki okul öncesi çocukların gelişimi ...
Metrolarda internet dönemi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımı teşvik etmek için vapur, otobüs ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri