İzmir'de jandarmadan kumar baskını!

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri daha önce mühürlenen 3 işletmede kumar oynatıldığı bilgisi üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda suçüstü yakalanan 130 kişiye toplam 236 bin 470 TL idari para cezası kesilirken, işletme sahipleri hakkında adli işlem başlatıldı. 

  • | Son Kale İzmir

Jandarma ekipleri, Bornova İlçesi, Yaka ve Beşyol Mahalleleri ile Menderes Kısık Mahallesi'ndeki daha önce mühürlenen 3 işletmede kumar oynandığı istihbaratı aldı. Ekipler adreslere yönelik operasyon yaptı. 

Operasyonda para karşılığı tombala oynayan 130 kişi suçüstü yakalandı. Şahıslara toplam 236 bin 470 TL idari para cezası uygulandı. İşletmelerin mühürlerini sökerek yeniden kumar oynanmasına aracılık eden İ.A., A.Ç., A.K. ve N.Ö. hakında ise adli işlem başlatıldı. 
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz