folkart, orion,

İzmir'de spor salonu hastaneye dönüştürülüyor

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi spor salonu, korona hastaları için yataklı hastaneye dönüştürüldü.

  • | Son Kale İzmir

SONKALEİZMİR- İzmir'de koronavirüs salgını iyiden iyiye kendini hissettiriyor. Artış gösteren vaka sayıları yetkilileri yeni arayışlara itti. Hastanelerdeki doluluk oranlarının artması ve artan ihtiyaç nedeniyle İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi spor salonu, sahra hastanesine dönüştürülmeye başlandı. Salona çok sayıda hasta yatağı konulurken, uygulanan bu düzenleme kentteki salgında gelinen noktanın ciddiyetini gözler önüne serdi.

YORUMLAR

Mesut Çakar

Allah''tan tüm yaşayanlara sağlıklar, ölmüşlerimize rahmet diliyorum. Dileğim odur ki inşallah bu yataklar boş kalır herkes sağlıklı olur sağlığına kavuşur. Selamlar .

Orkun buyuktuncay

Uzun adam eserinle gurur duy hacılara hocalara izin verdin yok havmış imdeymiş diye sonra yurt dışından hasta getirdin tedavi icin dünyaya hava atmak icin işte gelinen sonuç bu iste

Yeliz

Biz insanlar olarak siz dr düşünüyoruz ne olur siz bizleri düsünmeyi bırakmayın ??

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz