ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    39,3896
    Dolar
  • Euro
    45,6343
    Euro
  • Altın
    4.289,230
    Altın
  • Bist-100
    9.381,00
    Bist-100
  • ADANA
    22/33°
    ADANA
  • ANKARA
    11/25°
    ANKARA
  • ANTALYA
    22/33°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/34°
    BURSA
  • ISTANBUL
    21/27°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    20/34°
    IZMIR
  • KONYA
    14/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Özgür Özel her seferinde '50 liralık alıyorum' diyenlere böyle cevap verdi
Özgür Özel her seferinde '50 liralık alıyorum' diyenlere böyle cevap verdi
İmamoğlu ve arkadaşlarının aileleri 'Dayanışma Platformu' kurdu
İmamoğlu ve arkadaşlarının aileleri "Dayanışma Platformu" kurdu
'Nasrettin Hoca'yı' öldürdüğünü itiraf etti: Aylar sonra ceset parçalarına ulaşıldı
'Nasrettin Hoca'yı' öldürdüğünü itiraf etti: Aylar sonra ceset parçalarına ulaşıldı
İmamoğlu duruşması sonrası çekilen videoyla ilgili soruşturma başlatıldı
İmamoğlu duruşması sonrası çekilen videoyla ilgili soruşturma başlatıldı
19 Haziran 2024 Çarşamba - 09:52

İzmir'de üç fuar aynı anda!

Tekstil ve moda sektöründe ülkemizin en önemli fuarlarının düzenlendiği İzmir, bu alanda yeni bir fuara daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Tekstil ve moda sektöründe dünyanın başlıca buluşma noktalarından IF Wedding Fashion İzmir-18. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 7.’si düzenlenecek Fashion Prime ve 3.’sü gerçekleştirilecek Fashion Tech fuarlarının yanı sıra Fashion Home İzmir-Ev Tekstili Fuarı da ilk kez ziyaretçilerine kapılarını açacak.

İzmir de üç fuar aynı anda!

Türkiye’nin en büyük ve modern fuar alanı Fuar İzmir’de, Ekim ayında aynı anda üç önemli tekstil ve hazır giyim fuarı düzenlenecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Fashion Prime – 7. Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı ile İZFAŞ – İzgi Fuarcılık ortaklığıyla gerçekleştirilen Fashion Tech – 3. Hazır Giyim, Konfeksiyon ve Tekstil Makineleri, Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı ve ilk kez yapılacak Fashion Home İzmir - Ev Tekstili Fuarı, sektörün başkenti olan İzmir’in ve bölgenin gücüne güç katacak. Üç fuarın birlikteliği, katılımcı ve ziyaretçilere de büyük fırsatlar sunacak. Hazır giyim ve konfeksiyon üreticilerinin kumaştan aksesuara, makine teknolojilerinden yazılımlara, ev tekstilinden ipliğe kadar aradığı her şeyi bulabileceği üç fuar, aynı zamanda sektörün bir araya geldiği en büyük entegre buluşma olacak. Fuar İzmir’in A-B ve C hollerinde, yüzlerce katılımcı firma; B2B programları ve alım heyetleri gibi organizasyonlarla dünyanın dört bir yanından profesyonel ziyaretçilerle buluşacak. Üç fuar, sektöre, istihdama, ihracata, kent ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacak.

Fashion Prime Fuarı 7. kez kapılarını açacak
9 – 11 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleşecek Fashion Prime Fuarı’nda, hazır giyim sektörünün önde gelen üreticileri, tedarikçi firma temsilcileri ile bir araya gelirken hazır giyim markaları da moda tasarımcılarından yan ürün sağlayıcılarına kadar sektörün önde gelen profesyonelleriyle tecrübelerini paylaşma olanağı bulacak. Fuarda yer alan katılımcılar, yeni ürünlerini ve koleksiyonlarını sergilerken yurt içinden ve yurt dışından gelen alım grupları da katılımcılarla bağlantılar gerçekleştirecek. Kumaş çeşitleri ve aksesuarlar başta olmak üzere hazır giyim sektörünün tüm bileşenlerinin ve sektörel trendlerin, profesyonel ziyaretçiye sunulacağı Fuar, yeni iş birliği fırsatları ile sektöre ve ihracata katkı koyarken katılımcı ve ziyaretçilerinin yarattığı sinerjiyle de kent ekonomisine katkı sağlayacak. Fuarı, dünyanın dört bir yanından ve Türkiye’nin farklı illerinden üreticiler, perakendeciler, toptancılar, tasarımcılar ve sektör temsilcilerin ziyaret etmesi bekleniyor. Fashion Prime Fuarı; solo ve karma kumaş defileleri, sergi, atölyeler ve etkinliklerle de sektörün ihtiyacını karşılayacak.

Fashion Tech İzmir moda ve teknolojinin buluşma noktası olacak
İZFAŞ ve İzgi Fuarcılık ortaklığında, Exen Media, Ege Giyim Sanayicileri Derneği ve Denizli Tekstil Giyim Sanayicileri Derneği destekleriyle düzenlenen Fashion Tech – 3. Hazır Giyim, Konfeksiyon ve Tekstil Makineleri, Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı, 09 – 12 Ekim 2024 tarihleri arasında üçüncü kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Hazır giyim ve konfeksiyon üretiminde kullanılan dikiş makineleri ile otomatlarının yanı sıra serim ve otomatik kesim makineleri, iğneler, sarf malzemeler, apareler, baskı ve nakış teknolojilerinde sektörün lider makine üreticileri ile markalarını tek çatı altında buluşturan Fashion Tech İzmir, bu alanda Avrasya Bölgesinin en büyük fuarı olma özelliği taşıyor. Birçok alanda katma değerli ürünlerin oluşmasını sağlayan nakış makinelerinin üreticisi ve tedarikçisi firmaların talepleri sonucu, Fashion Tech’te ayrı bir bölüm açılmasına karar verildi. Önceki Fashion Tech İzmir fuarlarında sergilenen en önemli ürün grupları arasında yer alan parça ve baskı makinelerinin yanı sıra tekstil dijital baskı makineleri ve boyaları da fuarda en önemli aktörler arasında yer alacak. Fashion Tech ile eş zamanlı olarak gerçekleşecek Fashion Prime ve Fashion Home fuarları, makinelerini ve teknolojilerini sergileyecek firmalar için yeni pazarlara ulaşmaları için de büyük bir avantaj sağlayacak.

Fashion Home İzmir - Ev Tekstili Fuarı ilk kez düzenleniyor
9 – 11 Ekim 2024 tarihlerinde, ilk kez düzenlenecek Fashion Home İzmir - Ev Tekstili Fuarı, ev tekstili dünyasının lider markalarını bir araya getirerek üç gün boyunca sektördeki en son moda trendlerinin sergilenmesini sağlayacak. İZFAŞ ve İzgi Fuarcılık ortaklığında, Denizli Tekstil Giyim Sanayicileri Derneği, Babadağlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği, Karat Medya iş birliğinde düzenlenecek Fuar’da, konfor, estetik ve teknolojiyi birleştiren son trendler sergilenecek. Havlu, bornoz, nevresim, çarşaf, perde, zemin ve duvar kaplamaları, döşemelik kumaşlar, otel ve plaj tekstilleri, mutfak tekstilleri gibi yüzlerce ürün çeşidi, onlarca katılımcı ve markayla kapılarını açacak Fashion Home İzmir, ev tekstili modasına yön verecek. Sektöre ve ihracata katkı sağlamak için alım heyetleri, B2B programları, iç pazar için yerli alım heyeti programları gibi birçok etkinliği barındıracak Fashion Home İzmir, Türkiye’nin yanı sıra dünyanın dört bir yanından gelecek zincir mağaza temsilcileri, toptancılar, distribütörler ile moda evlerinden, zincir otellerden, tatil köyleri ve eğitim kurumlarından binlerce profesyonel ziyaretçiyi ağırlayacak.

Fuarlar; TC. Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, KOSGEB, İzmir Ticaret Odası, Denizli Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, Denizli Sanayi Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, Denizli İhracatçılar Birliği, İzmir Ticaret Borsası, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Moda ve Hazır Giyim Federasyonu, Ege Giyim Sanayicileri Derneği, Buca Ege Organize Sanayi Bölgesi, Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği, Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sanayici ve İşadamları Derneği, Konfeksiyon Yan Sanayicileri Derneği ve Örme Sanayicileri Derneği destekleri ile gerçekleşecek.

 
Otoyol savaş alanına döndü!
 
Bornova’da 7/24 temizlik!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karabağlar’da temizlik mesaisi!
Karabağlar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, İzmir Büyükşehir ...
Küçük başkanın park talebi gerçeğe dönüştü!
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, 23 Nisan’da koltuğunu devrettiği ...
Bornova'da etik eğitimi!
Bornova Belediyesi, personelinin uymak zorunda olduğu “Kamu Görevlileri ...
 
Alaçatı'da çevre temizliği etkinliği!
Alaçatı’da Alavya Hotel tarafından düzenlenen çevre temizliğinin 299. ...
Konak'ta bayram dayanışması!
Konak Belediyesi’nin başlattığı ve Konaklıların yoğun ilgi gösterdiği ...
Hayırsever aileden Buca Belediyesi'ne tarla bağışı!
Bucalı hayırsever bir aile, Kaynaklar bölgesinde bulunan 66 bin metrekarelik ...
 
Bayraklı'da can dostlar için ''bir kap su'' çağrısı!
Bayraklı Belediyesi, aşırı sıcaklar nedeniyle yiyecek ve içecek bulmakta ...
Bornova’da yaz spor okulu kayıtları başlıyor!
Bornova Belediyesi’nin yaz dönemi spor okulları için kayıtlar 24 Haziran’da ...
Bornova’nın zemin yapısı için 30 bin test yapıldı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin afetlerden etkilenmemesi için deprem ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 36 30 5 1 91 31 60 95
2 Fenerbahçe 36 26 6 4 90 39 51 84
3 Reeder Samsunspor 36 19 7 10 55 41 14 64
4 Beşiktaş 36 17 11 8 59 36 23 62
5 Rams Başakşehir 36 16 6 14 60 56 4 54
6 ikas Eyüpspor 36 15 8 13 52 47 5 53
7 Trabzonspor 36 13 12 11 58 45 13 51
8 Göztepe 36 13 11 12 59 50 9 50
9 Çaykur Rizespor 36 15 4 17 52 58 -6 49
10 Kasımpaşa 36 11 14 11 62 63 -1 47
11 Tümosan Konyaspor 36 13 7 16 45 50 -5 46
12 Corendon Alanyaspor 36 12 9 15 43 50 -7 45
13 Bellona Kayserispor 36 11 12 13 45 57 -12 45
14 Gaziantep FK 36 12 9 15 45 50 -5 45
15 Onvo Antalyaspor 36 12 8 16 37 62 -25 44
16 Sipay Bodrum FK 36 9 10 17 26 43 -17 37
17 Net Global Sivasspor 36 9 8 19 44 60 -16 35
18 Atakaş Hatayspor 36 6 8 22 47 74 -27 26
19 Adana Demirspor 36 3 5 28 34 92 -58 2
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri