İzmir'in iki ilçesinde orman yangını...

İzmir'in Foça ilçesinde çıkan orman yangını yaklaşık 7 saatlik çalışma ile kontrol altına alındı. Urla'daki yangın ise 5 saatlik çalışma ile söndürüldü.

  • | Son Kale İzmir

SONKALEİZMİR-İzmir'in Foça ve Urla ilçelerinde orman yangını çıktı. Alevler ilk olarak Foça'dan yükseldi. Saat 14.25 sıralarında Foça ilçesine bağlı Gerenköy mevkisinde ziraat arazisinde çıkıp ormana sıçrayan alevlere Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 4 uçak, 7 helikopter, 21 arazöz, 5 su ikmal aracı, 2 dozer ile müdahale ediliyor. Yangın, yaklaşık 7 saatlik çalışma ile kontrol altına alındı. 

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ GÖRSELE TIKLAYIN>>>

İKİNCİ YANGIN URLA'DA

İkinci yangın haberi ise Urla'dan geldi. Gülbahçe Mahallesi'nde makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne ait 4 uçak, 3 helikopter, 18 arazöz, 1 su ikmal aracı ve 2 dozerle yangının söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Ekipler yangını 5 saatlik çalışma ile kontrol altına aldı. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz