ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2958
    Dolar
  • Euro
    34,6389
    Euro
  • Altın
    2.409,160
    Altın
  • Bist-100
    10.046,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/27°
    ADANA
  • ANKARA
    10/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/26°
    IZMIR
  • KONYA
    12/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Genç futbolcu hayatını kaybetti
Genç futbolcu hayatını kaybetti
FED faiz kararını açıkladı.. Altın piyasası hareketlendi!
FED faiz kararını açıkladı.. Altın piyasası hareketlendi!
Ankara'da sel felaketi!
Ankara'da sel felaketi!
LPG'ye indirim geliyor!
LPG'ye indirim geliyor!
21 Mayıs 2021 Cuma - 14:57

İzmirliler final için sahada...

Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren İzmir kulüpleri Altay ile Altınordu yarın final için sahaya çıkıyor. Altay, ilk maçında evinde 3-2 mağlup ettiği İstanbulspor'la deplasmanda karşılaşacak. Altınordu da evinde tek golle geçtiği Samsunspor'la deplasmanda kozlarını paylaşacak

İzmirliler final için sahada...

TFF 1'inci Lig'de Play-Off yarı final ilk maçında evinde İstanbulspor'u 3-2 mağlup eden Altay yarın deplasmanda rövanş mücadelesine çıkacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda saat 18.00'da başlayacak müsabakada Ali Palabıyık düdük çalacak. Rakibiyle berabere kalsa bile adını finale yazdıracak İzmir ekibi, 1-0 ya da 2-1 yenilirse havlu atacak. Ev sahibi ekibin 90 dakikayı 3-2 üstün bitirmesi halinde uzatma dakikaları oynanacak. Bu bölümde de skor değişmezse seri penaltı atışlarına geçilecek. Altay, 3 ve üstü gol atarsa, İstanbulspor tur atlamak için 2 farkla kazanmak zorunda kalacak.

Altay'ın başında çıktığı 3 maçta 3 galibiyet elde eden Teknik Direktör Mustafa Denizli, siyah-beyazlı takımla bir zafer daha elde ederek İzmir temsilcisini finalist yapmayı hedefliyor. Deneyimli teknik adamın İzmir'de kazanan 11'i sahaya sürmesi bekleniyor. Normal sezonda deplasmanda 2-1, evinde 3-1 yenildiği İstanbulspor'u yarı finalde dize getirmeyi başaran Altay'da sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. En son 2002-03 sezonunda yer aldığı Süper Lig'e 18 yıl sonra geri dönmeyen hedefleyen siyah-beyazlılar, finale yükselmesi halinde Yılport Samsunspor-Altınordu eşleşmesin galibiyle kupa mücadelesi verecek. Altay ile Altınordu ikisi birden finale yükselirse İzmir'in yeni sezonda Süper Lig'de bir takımla daha temsil edilmesi kesinleşecek.

MUSTAFA DENİZLİ'YE TORUN MORALİ

İstanbulspor maçı hazırlıklarını Beşiktaş'ın Nevzat Demir Tesisleri'nde sürdüren Altay'ı iki minik misafir şenlendirdi. Siyah-beyazlılar, teknik direktör Mustafa Denizli'nin torunları Kerem Ege ve Mustafa Cem'i konuk etti. Mustafa Denizli'nin büyük kızı Selin Denizli Burnaz'ın küçük oğlu Kerem ve büyük oğlu Mustafa, dedeleriyle yeşil sahada keyifli dakikalar geçirdi. Altaylı futbolcular da minik misafirlerle yakından ilgilenerek renkli görüntüler oluşturdu.

ALTINORDU FİNALE ODAKLANDI

TFF 1'inci Lig Play-Off yarı finali ilk maçında evinde Yılport Samsunspor'u 1-0 mağlup eden Altınordu yarın deplasmanda rakibiyle finale yükselmek için kozlarını paylaşacak.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Galibiyet ve beraberliklerde tur atlayacak kırmızı-lacivertliler, tek farklı gollü yenilgilerde de Samsunspor'u eleyecek. Karadeniz ekibi, 90 dakikada 1-0 üstünlük kurarsa, uzatma dakikaları oynanacak. Ek sürede skor değişmezse seri penaltılar finalisti belirleyecek. Samsun temsilcisi 2 farklı galibiyetlerde finale kalacak.

Altınordu'da ilk maçta kırmızı kart gören forvet Hüsamettin Yener, cezalı duruma düşmesi nedeniyle yarı final rövanşında görev alamayacak. İzmir'deki randevuda sakatlanarak oyundan alınan sağ kanat Ahmet İlhan'ın durumunun iyi olduğu ve forma giyebileceği öğrenildi. Ligde averajla ilk 2'nin dışında kalan Yılport Samsunspor'u eleyerek finale yükselmeyi hedefleyen Altınordu, turu geçmesi halinde İstanbulspor - Altay eşleşmesinin galibiyle Süper Lig'e yükselmek için karşı karşıya gelecek. En son 1969-70 sezonunda Süper Lig'de yer alan İzmir temsilcisi hedefe ulaşması halinde 51 yıllık Süper Lig özlemini sona erdirecek.

 

 
TCG'den flaş Hadi Özışık kararı!
 
Vatandaşlardan Karşıyaka Belediyesi'ne tepki!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pınar Karşıyaka rövanşa çıkıyor
ING Basketbol Süper Ligi'nde Play-Off yarı final serisindeki gergin maçta ...
Karşıyaka'da Cezayir dönemi bitti
Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta sezonu şampiyonluk ve Play-Off hedeflerinin ...
Altay ve Altınordu'nun Alsancak Stadı yarışı
TFF 1'inci Lig'de Play-Off'tan Süper Lig'e yükselmeyi hedefleyen iki İzmir ...
 
Bucaspor 1928'de final coşkusu
Misli.com 3'üncü Lig Play-Off yarın final serisinde Malatya Yeşilyurt ...
Sakin ol, sinirlerine hakim ol...
Haluk Güney yazdı...
Erol Bulut'un yeni takımı belli oldu
En son Fenerbahçe'yi çalıştıran Teknik Direktör Erol Bulut'un yeni takımı belli oldu.
 
Göztepe'den ceza açıklaması... TRAJİKOMİK!
Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkan vekili Talat Papatya, ...
Göztepe'de Mehmet Sepil depremi!
Süper Lig ekiplerinden Göztepe’nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, haziran ...
Bucaspor 1928 finalde
TFF 3'üncü Lig Play-Off yarı final rövanş maçında evinde Malatya Yeşilyurt ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri